Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- KillerCroc
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Nie ukrywam, jak zobaczyłem Sackboya to aż się uśmiechnąłem, uwielbiałem jedynkę i dwójkę 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Demon soulsy <3
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- Cz4rny1337
- Moderator
Gra z sackboyem jak Mario 3D land wiec chętnie ogram
Nowe IP od housemarque jaranko
Ogólnie myśle ze jest okej jak na start generacji i tak nie zamierzam brać na premierę
Nowe IP od housemarque jaranko
Ogólnie myśle ze jest okej jak na start generacji i tak nie zamierzam brać na premierę

- KillerCroc
Nowy Horizon 
Szkoda że nie pokazali tego projektu konami. Kurwa mac liczyłem że odkryją karty na tym pokazie ale nadal jest nadzieja.
Bluepoint z DS superowo. Horizon zajebiscie, R&C mega, Gt7 <3, dwa nowe exclusive IP nie pamiętam nazw ale jedno Square Enix czarnoskora kobieta wyglądał jak horror i drugie jakaś babeczka na innej planecie zapowiada się fajnie. Tyle z exów chyba które skopaly dupe. No i Sackboy i powrót Abe
Spidey to raczej będzie osobny dodatek nie pelnoprawna gra ale kto wie. Nowy res to wyjdzie na kilku platformach ale superowo sie zapowiada, hitman spoko no. Reszta to indyki ale czymś musieli zapchac czas. Nie można zapomnieć o GTA V które zachacza już kurwa trzecia generację
dajcie se spokój.
Konsola wygląda tak se, trochę jak jakas kurwa farelka
Dajcie Mgs albo Silent Hill i będzie day one, na razie naaah.
Bluepoint z DS superowo. Horizon zajebiscie, R&C mega, Gt7 <3, dwa nowe exclusive IP nie pamiętam nazw ale jedno Square Enix czarnoskora kobieta wyglądał jak horror i drugie jakaś babeczka na innej planecie zapowiada się fajnie. Tyle z exów chyba które skopaly dupe. No i Sackboy i powrót Abe
Spidey to raczej będzie osobny dodatek nie pelnoprawna gra ale kto wie. Nowy res to wyjdzie na kilku platformach ale superowo sie zapowiada, hitman spoko no. Reszta to indyki ale czymś musieli zapchac czas. Nie można zapomnieć o GTA V które zachacza już kurwa trzecia generację
Konsola wygląda tak se, trochę jak jakas kurwa farelka
Dajcie Mgs albo Silent Hill i będzie day one, na razie naaah.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2020, 0:09 przez Sialala, łącznie zmieniany 2 razy.
nie podoba mi się zupełnie wygląd, odejście od dotychczasowej elegancji, czekam na jakąś późniejszą wersję slim albo coś, najlepiej poziomą
prezentacja gier: bardzo fajnie, że mnóstwo nowych ip, super jeśli chociaż połowa okaże się grywalna
liczyłem na cokolwiek na temat "elden ring"
prezentacja gier: bardzo fajnie, że mnóstwo nowych ip, super jeśli chociaż połowa okaże się grywalna
liczyłem na cokolwiek na temat "elden ring"
- KillerCroc
Za chuj mi się nie podoba ta konsola, no bałem się tego ale jest okropna, jest kurwa najgorsza, przecież to wygląda jakbyśmy cofnęli się w czasie do jakichś wynalazków rodem z ery gamecuba. Pierwsze wrażenie jest okropne, mam nadzieję że od boku będzie prezentować się jako ogromny kwadrat bo wstyd to będzie położyć gdziekolwiek w salonie.
Za to bardzo fajna opcja z wersją digital, jeśli będzie tańsza od normalnej wersji to jest szansa że będzie tańsza także od konkurencji i Sony na polu cenowym zawojuje
Za to bardzo fajna opcja z wersją digital, jeśli będzie tańsza od normalnej wersji to jest szansa że będzie tańsza także od konkurencji i Sony na polu cenowym zawojuje
No chujowo wygląda ta konsola. Pionowo to farelka albo router a jak leży to ja nie wiem co to kurwa jest, jakiś dekoder do anteny satelitarnej co trza było ja na balkonie przestawiać żeby złapać astre i obejrzeć niemiecka Vive.

Chuj tam w wygląd. Oby exy dostarczyły.

Chuj tam w wygląd. Oby exy dostarczyły.
Mnie również się nie podoba wygląd PS5, co do gier to trochę słabo, że tak mało pokazali samej rozgrywki szczególnie najważniejszych tytułów oraz bardzo mało gier miało podana datę premiery. Czy zapowiedź GTA V na PS5 oznacza, że nie będzie wstecznej kompatybilności z PS4?
GT7
E: Sialala dzięki
GT7
E: Sialala dzięki
Ostatnio zmieniony 12 cze 2020, 0:40 przez ppmm91, łącznie zmieniany 2 razy.
Ten nowy Resident to będzie rozpierdol 
Wsteczna będzie, mówili wiele razy. To gta to raczej taka definitywnie definitywna ultimate defitinitive obiecujemy że ostatnia edycja. Wszystkie dodatki chuje muje i siano na gta online jeżeli weźmiesz ps5 na premierę.ppmm91 pisze: ↑12 cze 2020, 0:29 Mi również się nie podoba wygląd PS5, co do gier to trochę słabo, że tak mało pokazali samej rozgrywki szczególnie najważniejszych tytułów oraz bardzo mało gier miało podana datę premiery. Czy zapowiedź GTA V na PS5 oznacza, że nie będzie wstecznej kompatybilności z PS4?
GT7![]()
Konsola dla mnie nie jest taka zła, w sumie to mam wypierdolone totalnie jak będzie wyglądać, bo i tak nie zwracam na to uwagi, ale śmiało mogę postawić to na półce. Boję się tylko, że będzie wydawać dźwięki ala helikopter znowu i swoim kształtem bardziej mnie przekonuje Xbox i jego chłodzenie, bo pewnie on będzie cichy. Do tego Game Pass, z drugiej strony mam full gier na PSN kupione na PS4. Decyzję pewnie podejmę w ostatniej chwili. Trochę słabo u mnie aktualnie z zajawką na granie, ale pewnie do premiery konsoli się skuszę na zakup. Same trailery mnie jakoś mega nie rozjebały, ale widać, że to będzie generacja, która pozbędzie się jednej rzeczy, która mnie wkurwia. Konkretnie chodzi mi o doczytywanie się świata, teraz w tle widać o wiele więcej szczegółów, a obiekty nie pojawiają się z opóźnieniem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
bawi mnie, że premiera gta v zarówno na ps3, ps4 jak i ps5 traktowana jest jako jakieś wydarzenie xD
czekam na moment aż do tego GTAV dorzucą jeszcze super innowacyjną premierę remastera Skyrima.
GTA V
pierwszy raz od dwóch generacji 0 czekanka na konsole, chyba pójde w ulepszanie PCta
chociaż Demon's
co z tego że GT7 wygląda dobrze skoro to jest ta sama gra co GTS z kilkoma dodatkowymi zbędnymi pierdołami ze starszych części typu mycie auta - a model jazdy dalej 100 lat za murzynami i te same niedziałające serwery
pierwszy raz od dwóch generacji 0 czekanka na konsole, chyba pójde w ulepszanie PCta
chociaż Demon's
co z tego że GT7 wygląda dobrze skoro to jest ta sama gra co GTS z kilkoma dodatkowymi zbędnymi pierdołami ze starszych części typu mycie auta - a model jazdy dalej 100 lat za murzynami i te same niedziałające serwery
Bugsnax 
Ogólnie słabiutko, większość gier pociągnęłaby PS4 (Pro). No ale to jest cena przeskoku z 1080p na 4K (i być może z 30fps na 60fps) - do zachowania dokładnie tej samej jakości grafiki potrzeba 4x / 8x wydajniejszego potwora firmy Brother. Co jeszcze? Wszędzie błyszczące podłogi żeby się tym szczątkowym rachitycznym raytracingiem pochwalić...
Z gier zainteresowała mnie tylko Kama? Kara? Karo? - no o tej dziewczynce dowodzącej stadem czarnych minionów. Respekt tym bardziej jeśli robiło to malutkie studio indie. Gra o kocie łażącym po cyberpunkowym świecie robotów miała niezły klimat... Resident VIIIllage, jeśli będzie po VR, też zapowiada się nieźle.
Horizon i Demon Souls to CGI głównie.
Ogólnie słabiutko, większość gier pociągnęłaby PS4 (Pro). No ale to jest cena przeskoku z 1080p na 4K (i być może z 30fps na 60fps) - do zachowania dokładnie tej samej jakości grafiki potrzeba 4x / 8x wydajniejszego potwora firmy Brother. Co jeszcze? Wszędzie błyszczące podłogi żeby się tym szczątkowym rachitycznym raytracingiem pochwalić...
Z gier zainteresowała mnie tylko Kama? Kara? Karo? - no o tej dziewczynce dowodzącej stadem czarnych minionów. Respekt tym bardziej jeśli robiło to malutkie studio indie. Gra o kocie łażącym po cyberpunkowym świecie robotów miała niezły klimat... Resident VIIIllage, jeśli będzie po VR, też zapowiada się nieźle.
Horizon i Demon Souls to CGI głównie.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- KillerCroc
Spoiler

Jestem natomiast ciekawy jak będzie rozwiązana kwestia digitali bo szkoda by było jeśli nie mógłbym od brata sobie gier pożyczać gdybym zdecydował się powinąć konsole bez czytnika płyt.
No i dziwnie też rozwiązana sprawa z portami, usb a i usb c, jeśli po jednym porcie to kiepściutko bo bez przejściówek się nie obędzie
Ostatnio zmieniony 12 cze 2020, 9:51 przez KillerCroc, łącznie zmieniany 1 raz.
w sumie podoba mi sie ten wygląd. taki kiczowato futurystyczny look jakoś wpasowuje się w moje upodobania xd.
również jestem ciekaw jak rozwiążą sprawę digitali
również jestem ciekaw jak rozwiążą sprawę digitali