Livescore 2115

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

MalinowyJogurt

Re: Livescore 2115

Post autor: MalinowyJogurt »

Jeszcze mi właśnie kumpela pisze, której ojciec jest dziennikarzem, że podobno grają przeciwko Mroczkowi i że po rozmowie z Kostą wychodzi na to, że jest na Mroczka turbo wkurwiony za tą amatorke i wyprzedaże, nie zdziwie się jak na koniec sezonu wyjdzie, że ten najzdrowiej budowany klub ekstraklasy czyli Pogoń to klub z wielkim burdelem za kulisami.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

WIELKI
MŁODY
LECH POZNAŃ
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Nie no, toć wątpię, żeby grali przeciwko właścicielowi bo to oni wtedy płacą kontraktem. W Pogoni nigdy nie było większych konfliktów. Niby teraz wyjebali wszystkich i zostało gówno, ale no. Gdyby im się nie podobało to sami by odeszli, a obecnie złapać gdzieś kontrakt nie musi być tak prosto. A nie są to wirtuozi, więc powinni cieszyć się, że kasę dostają. Chyba, ze się pogniewali przy cięciach teraz, ale to w całej ekstraklasie były cięcia kontraktów i wszędzie gra gitara.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
MalinowyJogurt

@VBSW Patrząc na sytuację z Kozuljem, że aż musiał się zgłosić po odejściu sam do serwisu kibicowskiego i dać wywiad żeby sprostować pare spraw, bo prezes kłamie i patrząc po spiridonovicu, który jak najszybciej szukał klubu na zmianę bo dotarło do niego, że nic tu nie osiągnie to mogę wierzyć, że grają przeciwko niemu. Z resztą u nas już od dawna mówi się, że Mroczek to skąpiec a Frączczak jest jakiś nietykalny i najlepiej załapać się do ósemki a potem plażować.

I idealny komentarz z forum

Jestesmy namiastka zespolu, ktorym jeszcze do niedawna bylismy. Degrengolada zaczela sie od odejscia Maji i nie sprowadzenia godnego nastepcy. Pozniej Buksik , Zvonek, Spiryt, generalnie KAZDY robiace jakiekolwiek liczby. Jestesmy Klubem bez ambicji, sredniakiem, w ktorym Prezes otwarcie mowi, ze nie zamierza dokladac swoich pieniedzy, a naszym glownym celem jest promocja i sprzedaz mlodych. Panie Prezesie kazde hobby kosztuje, a sport zawodowy jest chyba najdrozszym hobby jakie mozna miec. Nie da sie osiagnac sukcesow z pieniedzy wypracowanych tylko prez Klub! W tym momencie bedac ambitnym pilkarzem w zyciu bym ni wybral Pogoni bo po co byc przecietniakiem? Jestesmy skazani na odcinaczy kuponow albo ambitnych ktorzy uciekna przy pierwszej sposobnosci bo ktos taki jak Drygas zdarza sie raz na dziesieciolecie. Do tej pory zawsze wspieralem akcje marketingowe Pogoni ale teraz mam dosc. zadnej wirtualnej kielbaski, zadnego zbierania na stadion czy inne pierdoly. Pan nie inwestuje w Klub czemu ja mam to robic ?
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Niby ta, ale kto ma grać w ataku? Manias przyszedł rok temu i zero goli, 30 letni kurwa grek. Na skrzydle Hostikka też rok temu i zero goli. Sprzedał Bukse, odszedł Kozulji i nagle nie ma kto grać. Tylko, że w sumie Pogoń to przed Koroną zaczęła spadek zaliczać. Niby wygrana z Wisłą 3:2, potem 3 remisy i 2 porażki. Może po tej przerwie też słabi i nieprzygotowani? Zwyczajnie, że spuchli i chuj. Nie wiem, dla mnie to jest dziwne, że mieliby grać przeciw właścicielowi bo to oni zapłacą głowami za to, a nie są jakimiś wirtuozami, żeby dostać kontrakt od tak w innym klubie. Więc chuj wie. Jak tak dalej pójdzie to szambo wybije prędzej niż się myśli.
Dla mnie to Kosta też, w Polsce tyle siedzi, a nawet "Dzień dobry" nie umie po polsku powiedzieć. :rotfl:
Mioduski też jest jebanym skąpcem, kredyty które zaciągała Legia to z jego biznesów szły tak naprawdę, ale w końcu jakoś to wygląda.

Ogólnie to jest jakiś hit - Legia ma parę porażek z rzędu, wpiedol z Poznaniu? Piłkarzyki wpierdol na parkingu i grają jak z nut.
Poznań? Zła pasja? Spotkania ze sztabem trenerskim, niby chuj, ale coś tam grają.
Chyba w polskim gównie to sami kibice powinni wziąć się za gadkę ze sztabem i piłkarzykami, żeby ogarnąć dupę. :dunno:

E: W sumie komentarz trafny, ale kurwa gra w pucharach przy dobrych wiatrach to są dodatkowe pieniądze dla klubu, ale cóż. Nigdy nie pojmę logiki. Biznes, biznesem, ale zamiast kurwa dograć do lipca, do wakacji, ugrać coś w tej lidze to sprzedają w zimę i chuj.

MalinowyJogurt

Kosta po polsku mówi dość dobrze, przychodząc do Pogoni powiedział, że nie będzie mówił po polsku przed kamerami, bo nie chce palnąć jakiejś głupoty i czuje się nieswojo, ale na treningach mówi często po polsku, z dziennikarzami w nieoficjalnych spotkaniach również stara się rozmawiać po polsku.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

A chyba, że! To tego to nie wiedziałem.

Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Wisła co skład dojebała: Boguski na szpicy.
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Niepotrzebnie Wisła strzelała tak szybko bramkę, cofnęli się na swoją polowe i czekają aż Raków wymierzy im karę
Awatar użytkownika
potter

Z Legią było to samo, ale Raków to nie Legia, pewnie wymęczą.
kocur

Post autor: kocur »

Raków jak pięknie
Awatar użytkownika
checollada

A nie mówiłem?
Awatar użytkownika
potter

Jednak nie zgadłem, i brawo dla Rakowa, tak trzymać.

Wisła jest fatalna, spokojnie się mogą spierdolić z ligi.
kocur

Haha co tu się odpierdala xD
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

ga dzis Lewy?
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
checollada

Kurwa, Śląsk obrócił na 2-1, elegancko po przerwie Ekstraklasa się prezentuje, emocji co nie miara
kocur

Ehh :(
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Hahaha
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
kocur