Tekashi w wielkim stylu powrócił wczoraj do świata żywych. Na pierwszym livie na instagramie zgromadził ponad 2 miliony ludzi, co jest absolutnym rekordem. Do tego GOOBA popsuł statystyki youtube'a i raczej na bank wbije do TOP10 wyświetleń klipu muzycznego w 24 godziny.
6ix9ine - GOOBASpoiler
Co tu dużo mówić - król Nowego Jorku wrócił. W Ameryce mało kto jest większym artystą od niego obecnie. Gość jest mistrzem marketingu. Zamienił 47 lat odsiadki na wolność i BIG BAG. Zapewne pierwszy wyjdzie album po angielsku, a potem szykujemy się na latino.
NIGGAS TWEETIN' BOUT ME, GOT ME TRENDIN', BITCH, YOU BIG SAD,
TELL ME HOW I RATTED, CAME HOME TO A BIG BAG?
Akademiks potwierdził na streamku praktycznie, że w piątek na featuringu będzie Nicki Minaj, ale to niby nie koniec niespodzianek. Jak się sprawdzi plota o Bad Bunnym, to ja pierdole.
Nie rozumiem tej podjarki kawałkiem "Gooba". Na początku to kompletnie mi się nie podobał. Za którymś, chyba czwartym razem kawałek się wydaję jednak spoko, ale dalej nie rozumiem podjarki, i tego, że kapuś ma lajki w stosunku 7/1 in plus, no ale stylówa jest,teledysk fajny, chociaż mi osobiście takie tyłki się kompletnie nie podobają. No ale jak Tekashiego takie podniecają to mi nic do tego. SIX z Nicki, nieźle. Pierwsza wyciągnęła rękę. Ciekawe jaki raper nie będzie się bał z nim nagrać kawałka:D. W sumie to wpisuję się do tematu, bo w sumie czekam:). Ciekawi mnie bardziej cała otoczka niż muzyka, ale chuj tam.
kelsohmm pisze: ↑10 cze 2020, 18:59
ciekawe co na to meek mill
punching the air rn.
A tak serio, to pod postem z 14 maja, gdy 6ix9ine miał farbowane włosy na potrzeby klipy, dodał opis "Trigger fingers turn to twitter fingers, you getting bodied by a snitchin' nigga", mogą to być wersy z TROLLZ.