Często mamy sytuacje w których jakiś kawałek niesie tylko beat i nie jest to zarzut w stronę raperów a raczej props dla producentów którzy czasami sobie żyły wypruwają żeby dać nam świetne bębny. Jeśli do rodzimego rapu można mieć wiele zarzutów to przecież mamy dużo świetnych producentów na każdej płaszczyźnie którzy odwalają kapitalną robotę. Jest też dużo mniej znanych producentów którzy dają pętle niewłaściwym raperom przez to mało kto ich zauważa a przecież powinniśmy. No i mamy też producentów którzy lubią sobie posklejać paczki w całość jak puzzle, nie mi oceniać czy jest to złe bo świat idzie do przodu i gotowe rozwiązania zawsze będą chętnie chwytane
W tamtym roku do topki producentów dałem Steeza, mamy półmetek roku i jestem pewien że na obecną chwilę nie trafiłby nawet do mojego top 5 na ten moment. Jaram się ostatnio produkcjami Nocnego, SecretiveSuicide, Bartocuta czy chociażby Magiery i kieruje ogromne propsy w stronę tego ostatnia za chociażby ostatnie poczynania z Kukonem.
Co tam u was gra w głośnikach i do kogo ślecie bowdowny za produkcje?