[T-shirt] MAC MILLER MOST DOPE (emde vol.1)
Moderator: Moderatorzy
Re: [T-shirt] MAC MILLER MOST DOPE (emde vol.1)
Ja nie wiem od kogo ale brałem breaking bad walta i do dziś służy dumnie
^ kogo to chuj obchodzi?
A, to od Ciebie Yelawolf? XD To props.
To teraz nie wiem, czy brałem cokolwiek od emde, bo już mi się mylą osoby, ale ja tam jestem spokojny, pięć.

kjerwa, przecież chyba wiadomix, że chyba nikt tutaj nikogo nie będzie jebał na te parędziesiąt złotych xD. To już nie czasy żabsona jebiącego [*]Rkn'a na PSP. Ja tam po prostu czekam w opór, jeśli jakościowo będzie sporzo (co już nie jest tak do końca zależnie od uż. Emde), to bankowo będę brał następne zamówionka.
- MalkoNTENT
Oj Panowie ode mnie chyba ten ferment poszedł bo sobie zażartowałem. Zapomniałem, że jestem w internecie i raczej nikt mnie nie zna, a często tak robię.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
od emde były brd i było git
i nie pamiętam co też jeszcze, chyba kendrick lamar, który do dziś służy zajebiście
i nie pamiętam co też jeszcze, chyba kendrick lamar, który do dziś służy zajebiście
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
- Serdecznosci
Jak tam sytuacja?
Ej ryju bo ja się przeprowadzam od 1 czerwca xD to przydałoby się wiedzieć co i jak, jeśli jeszcze nie wysłałeś to daj znać podam Ci adres nowy.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Byczki dzisiaj dostałem mejla z przeprosinami ale klasycznie zajebali się w akcji i dopiero jutro odbieram, pakuje szybko i leci do was. Sory za zwłokę Panowie ale nie mam jak zaradzić.
- Serdecznosci
Dzisiaj dostałem, i nie wiem o co cho, ale czarna M jest większa niż biała M. Może ktoś chętny na zamianę L na M biała?
U mnie też wylądowała i prawdę mówiąc spodziewałem się trochę lepszej jakości nadruku. Źle najgorzej nie jest ale wygląda trochę jak z koszulkomatu
^ kogo to chuj obchodzi?
Doszło, jakieś te Mki chyba mniejsze w porównaniu do ostatniej kendricka, albo mi się wydaję. Błękitną i białą powinąłem, jutro przetestuję
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Nadruk Most Dope super, GO:OD AM już mniej super jeśli chodzi o jakość, no i spodziewałem się, że trochę większy będzie, ale tragedii nie ma.

Most Dope mega spoko, ale Mac Miller Face v2 słabo wygląda
Do mnie też przyszło, dzięki, ale faktycznie jakościowo MMFv2 średnio, niemniej i tak się pobujam z ziomkami przez jakiś czas, zbierając siarczyste propsy.
Przyszła do mnie wczoraj Most Dope czarna, wydaje się super pod względem jakości. Dzięki! Zwłaszcza za uwzględnienie nowego adresu wysyłki
.
Faktycznie otworzyłem swoją i na czarnym średnio to siedzi, przy następnym rzucie przypomnijcie się to jakiś rabat rzucę.
Na białym elegancko, zrobiłem też wersje na folii flex i siedzi lepiej ale sprawdzę jak po praniu.
Na białym elegancko, zrobiłem też wersje na folii flex i siedzi lepiej ale sprawdzę jak po praniu.
Przyszły do mnie, obie białe i wszystko git!
- MalkoNTENT
Chciałby ktoś kupić czarną eSkę MOST DOPE?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem