Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
hahah konfident co się odpalił na alkusa, fantastyczny wieczór
trójkąt bermudzki wola mokotów
Kowal wie co robi, telefonów nie odbiera, zagrożenie czai się jeszcze ze strony mesendżera
- FruitOffTheWall
ale dymy licze ze wszytko bedzie po staremu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Szczerze mówiąc to nie pamiętam kiedy oglądałem cokolwiek z KS. Nie lubię szopy i towarzystwa wzajemnej adoracji a tak to trochę wygląda. Ta „kuchnia” Misji Futbol przed wejściem na antenę to taka masturbacja, że chuj. Może to przesyt ale jakoś spadła mi sympatia do Smoka, Stana czy Borka bo Pola jakoś nigdy zbyt dobrze nie odbierałem.
No a za odstawianie na bok Ligi Minus i innych weszlackich projektów to hejt dla Stana jak chuj. Miałem wrażenie -nie wiem skąd- że traktuje on to bardziej sentymentalnie a nie na zasadzie „hajs się musi zgadzać”.
Póki co ten KS totalnie nie dla mnie, wrzuty Ćwiąkały i cokolwiek od 2angrymen zdecydowanie ponad tym.
No a za odstawianie na bok Ligi Minus i innych weszlackich projektów to hejt dla Stana jak chuj. Miałem wrażenie -nie wiem skąd- że traktuje on to bardziej sentymentalnie a nie na zasadzie „hajs się musi zgadzać”.
Póki co ten KS totalnie nie dla mnie, wrzuty Ćwiąkały i cokolwiek od 2angrymen zdecydowanie ponad tym.
Mam dokładnie tak samo. Starą misje oglądałem każdy odcinek, teraz przestałem po odcinku z Saganowskim. Tych krótkich formatów w ogóle nie oglądam po pierwszych odcinkach. Obejrzałem ostatnie zebranie zarządu to chyba im się wszystkie śmieszne historyjki wyczerpały, chyba ze później coś dali bo zasnąłem w trakcie. Najlepsze z tych wszystkich programów ostatnio to Słowak z dziesięciu...i chuj
tak btw Borek miał wydać jakieś łzawe oświadczenie dzisiaj, ale nic nie widziałem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No dla Stana za takie zachowanie to hejt oczywiście. Ale i tak on jest jedynym ciekawym elementem tego kanału sportowego. Na zasadzie, że te jego Stanowiska są właśnie jakieś, nie zgadzam się często, ale to są jakieś konkrety. Podobnie jest w hejt parku gdzie jako jedyny coś potrafił odpowiedzieć słuchaczom czy coś i najciekawsze były jego programy.
Reszta to takie nudy i lanie wody, że aż boli. Smokowski nie powiedział nigdy nic kontrowersyjnego i te jego krótkie formy są straszne, Pol się na piłce nie zna, a Borek zgrywa takiego 'ja jestem pan redaktor Borek', a się wycofał z Hejt Parku po akcji z kopytem, a na treningi z jego dziedziny boksu sam nie poszedł tylko wypchał Smoka. Jak dla mnie on najwięcej stracił.
W ogóle te programy się powielały ich często, wydaje mi się że za bardzo Smok/Borek chcą z tego robić telewizję, sztywne ramówki programów itp. I potem kolejny program o tym samym. Jak na pierwsze dwa miesiące to oceniam to bardzo słabo.
Jeszcze mi się przypomniało, że zrobili ten program z Krychowiakiem, który miał być niby nowym formatem 'ani słowa o piłce', a chodziło tylko o to że Krycha te swoje budowanie domów chciał zareklamować i pewnie im jakiś hajs za to posypał. Bo jakoś nowych odcinków nie widać.
Reszta to takie nudy i lanie wody, że aż boli. Smokowski nie powiedział nigdy nic kontrowersyjnego i te jego krótkie formy są straszne, Pol się na piłce nie zna, a Borek zgrywa takiego 'ja jestem pan redaktor Borek', a się wycofał z Hejt Parku po akcji z kopytem, a na treningi z jego dziedziny boksu sam nie poszedł tylko wypchał Smoka. Jak dla mnie on najwięcej stracił.
W ogóle te programy się powielały ich często, wydaje mi się że za bardzo Smok/Borek chcą z tego robić telewizję, sztywne ramówki programów itp. I potem kolejny program o tym samym. Jak na pierwsze dwa miesiące to oceniam to bardzo słabo.
Jeszcze mi się przypomniało, że zrobili ten program z Krychowiakiem, który miał być niby nowym formatem 'ani słowa o piłce', a chodziło tylko o to że Krycha te swoje budowanie domów chciał zareklamować i pewnie im jakiś hajs za to posypał. Bo jakoś nowych odcinków nie widać.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2020, 2:09 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Wszedłem sobie w ciekawości w zapis z ligi minus i zobaczyłem komentarz, że na chuj to ucinać jak to content dla dwóch zupełnie różnych grup. No i bez kitu, nie wiem jaki odsetek pomyślałby "kuurwaa, chciałem obejrzeć i Lige Minus i Pola". Już odbiegając od faktu, że to jest youtube i możesz sobie zatrzymac coś w połowie i obejrzeć za pół roku jak masz taką ochotę, bo mimo bycia live to taka Liga Minus oprócz przeczytania komentarza czasami czy coś to interaktywna z widzami nie jest
Zobaczymy co tam jutro będzie
Zobaczymy co tam jutro będzie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
miejsce nagrywek jest to samo tylko obrócone o 180 stopni także w tym był glowny problem
#freefromage
Stanowski internet kuma dlatego wypada najlepiej z całego Fab Four.
Pola bym z tego wyjął bo czytanie nicków na lajfwie to nie jest sport, facet powinien zostać twarzą serii memów "jak oni się tam dostali"
Natomiast po Smokowskim i Borku widać dobitnie że są z telewizji, są zredagowani, spięci w telewizyjną ramówkę zamknięci. Do tego okazało się jeszcze że od słuchania ich w takich ilościach dostać można z nudy grzybni [tutaj miejsce na wyrażenie szoku i niedowierzania].
Borkowi zabrało z miesiąc by się wysypać z ustawicznym napięciem pośladów, a to jest jak pomarańczowa kartka w robieniu telewizji na jutube, ale trzyma się jeszcze tego okrętu dzięki sposobowi w jaki kreował od lat siebie i punktów nabitych na swojej złotej karcie świrowanka ma jeszcze w pizdu.
Z kolei Smokowski to jest dramat w kilku aktach, najbardziej overrated dziennikarz sportowy w kraju który nie powiedział nigdy nic ciekawego, który musi zakładać kolorowe skarpetki by móc zostać przez widza zapamiętanym. Mr Nice Guy powinien zostać w C+ gdzie umiejętnie tuszował swoją bezjajeczność i lanie wody w takim formacie wychodziło mu świetne bo stara Liga+ Extra była świetna, ale te kilka lat które upłynęło od tamtej pory to w mediach w chuj i mam w sobie przekonanie że gdyby wtedy on i Twaro nie odeszli i format w dawnej formie trwałby do dzisiaj to i tak bym go od dawna już nie oglądał. Robienia internetów przez osobę z jego charakterem i doświadczeniem wyłącznie telewizyjnym to pomysł durny i powinien mu to ktoś kiedyś powiedzieć lub powiedzieć bardziej dobitnie.
#teamKowal i #teamligaminus
Pola bym z tego wyjął bo czytanie nicków na lajfwie to nie jest sport, facet powinien zostać twarzą serii memów "jak oni się tam dostali"
Spoiler
bo naprawdę chuj wie
Natomiast po Smokowskim i Borku widać dobitnie że są z telewizji, są zredagowani, spięci w telewizyjną ramówkę zamknięci. Do tego okazało się jeszcze że od słuchania ich w takich ilościach dostać można z nudy grzybni [tutaj miejsce na wyrażenie szoku i niedowierzania].
Borkowi zabrało z miesiąc by się wysypać z ustawicznym napięciem pośladów, a to jest jak pomarańczowa kartka w robieniu telewizji na jutube, ale trzyma się jeszcze tego okrętu dzięki sposobowi w jaki kreował od lat siebie i punktów nabitych na swojej złotej karcie świrowanka ma jeszcze w pizdu.
Z kolei Smokowski to jest dramat w kilku aktach, najbardziej overrated dziennikarz sportowy w kraju który nie powiedział nigdy nic ciekawego, który musi zakładać kolorowe skarpetki by móc zostać przez widza zapamiętanym. Mr Nice Guy powinien zostać w C+ gdzie umiejętnie tuszował swoją bezjajeczność i lanie wody w takim formacie wychodziło mu świetne bo stara Liga+ Extra była świetna, ale te kilka lat które upłynęło od tamtej pory to w mediach w chuj i mam w sobie przekonanie że gdyby wtedy on i Twaro nie odeszli i format w dawnej formie trwałby do dzisiaj to i tak bym go od dawna już nie oglądał. Robienia internetów przez osobę z jego charakterem i doświadczeniem wyłącznie telewizyjnym to pomysł durny i powinien mu to ktoś kiedyś powiedzieć lub powiedzieć bardziej dobitnie.
#teamKowal i #teamligaminus
Abstrachując od tych dymów między mejwenami, w których nadal za bardzo nie wiem o co chodzi, to nie chce mi się tych programów oglądać odkąd goście występują głównie przez skype, te zrywające się wideorozmówki przypominają mi programy Romka Kołtonia i jego „halo czy mnie słychać, czy mnie widać? znowu zginąłem, za tydzień będe miał nowy internet z UPC, dajcie znać czy mnie widać??” .
W jaki sposób została odstawiona na bok? Bo z tego co wiem to została tylko skrócona o kilkanaście minut
I oczywiście Stanowski ma racje a jeszcze musi się pierdolic z jakimś alkoholikiem Kowalem. Ludzie którzy tam pracują ewidentnie myślą ze są chuj wie kim. Prawda jest niestety taka ze to Stano wyciąga do nich rękę bo nikt inny ich nigdzie nie chciał. A oni jedyne czym się potrafią odwdzięczyć to pierdoląc za plecami.
Po za tym jeśli na lidze minus nie zarabiają i muszę dokładać do interesu to co w tym dziwnego ze postąpił tak a nie inaczej. Mógłby ja wyjebac w pizdu.
No i sentymentalnie i tak jak chcesz to Ty możesz nagrywać Ale Brama, bo i tak nikt tego nie oglada i nikomu nie płacisz.
smoka nie nazwalbym bezjajecznym dziennikarzem a predzej niezlym moderatorem, ktoremu lepiej wychodzi zadawanie pytan, niz szukanie na nich odpowiedzi. hejtparki z jego udzialem sa bardzo spoko, reszta formatow do zapomnienia.
-
ksiazenieporzadek
przecież hejtparki ze smokiem to nuda jak te z polem
ze stanem są spoko bo zawsze jakiś hejcik się trafi, a stanowski na hejcik też potrafi odpowiedzieć
ze stanem są spoko bo zawsze jakiś hejcik się trafi, a stanowski na hejcik też potrafi odpowiedzieć
W ogóle odbiegając już od całej afery, bo jak zacząłem to rozkminiać to za mało wiem, żeby się wypowiadać więcej (kwestie finansów itd.) to czym różni się ten program Pola z wczoraj od hejt parku oprócz nazwy?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
a widzisz, dla mnie tenisowe hejtparki to dotychczas topka.ksiazenieporzadek pisze: ↑01 cze 2020, 11:57 przecież hejtparki ze smokiem to nuda jak te z polem
z tymi stanowiskami to ja mam taki problem, że może tam merytorycznie coś faktycznie dałoby radę z tego wyjąć, ale stanoski jest tak nieobyty z kamerą, że bardziej się koncentruję na jego bekowej mowie ciała, niż na tym co pierdoli. on ma dobre pióro, jak mu się chce, ale do takich rzeczy to się jednak nie nadaje. z kolei o tym smokowskim to podbijam, on nie ma za grosz charyzmy i generalnie to nigdy nie kumałem zajawki na jego duet z twarowskim, para nudziarzy, w internetowych produkcjach nie do obronienia niestety.
a w beefie kowal-stanowski chciałbym, żeby przegrali obydwaj
a w beefie kowal-stanowski chciałbym, żeby przegrali obydwaj
trójkąt bermudzki wola mokotów
LM nie została skrócona o kilkanaście minut tylko spięta czasowymi ramami co wcześniej nie miało miejsca. Zdarzało się, że LM trwała po 3 godziny albo i dłużej i ta swoboda totalnie korelowała z formatem tego programu.FLoo pisze: ↑01 cze 2020, 8:15W jaki sposób została odstawiona na bok? Bo z tego co wiem to została tylko skrócona o kilkanaście minut
I oczywiście Stanowski ma racje a jeszcze musi się pierdolic z jakimś alkoholikiem Kowalem. Ludzie którzy tam pracują ewidentnie myślą ze są chuj wie kim. Prawda jest niestety taka ze to Stano wyciąga do nich rękę bo nikt inny ich nigdzie nie chciał. A oni jedyne czym się potrafią odwdzięczyć to pierdoląc za plecami.
Po za tym jeśli na lidze minus nie zarabiają i muszę dokładać do interesu to co w tym dziwnego ze postąpił tak a nie inaczej. Mógłby ja wyjebac w pizdu.
No i sentymentalnie i tak jak chcesz to Ty możesz nagrywać Ale Brama, bo i tak nikt tego nie oglada i nikomu nie płacisz.
Oczywiście, że Stanowski to biznesmen i ma prawo patrzeć portfelem, a ja mam prawo to krytykować, tym bardziej, że wcześniej odbierałem całe Weszło jako projekt luźny, z rodzinną atmosferą i Stanowskiemu bliski. Jest inaczej. Mi się to nie podoba, Ty to rozumiesz bo przecież pieniążki. Kwestia priorytetów w życiu.
A co do twoich złośliwości to zakładając Ale Bramę! miałem raczej przeświadczenie, że ciężko będzie trafić do szerszej publiki bo nie ma wielu osób, które lubią słuchać 20 minutowego pierdolenia o optymalnej pozycji Coutinho. Tym bardziej, że mówi to osoba, która nie ma obycia przed kamerą i nie jest montażystą więc mam z tym luz. To raczej moja zabawka a nie szukanie życiowej drogi więc te twoje pierdololo to wiesz...
Co więcej, Pol i tak na samym początku programu powiedział że nie widzi problemu z przesunięciem na później swojego programu od przyszłego tygodnia.
mnie w stanowskim przed kamerą denerwują te pauzy przed ostatnim słowem myśli, które często mu się zdarzają. chyba za dużo z bońkiem przebywa bo to on z tego słynie od lat i wkurwia tym niesamowicie