Tede X SirMich - Disco Noir (2020)
Re: Tede X SirMich - Disco Noir (2020) [ZAPOWIEDŹ]
Jacuś jest tak zniszczony psychicznie 
jprdl ciarki żenady.
Tak się kończy dowożenie towaru jebanym cwelom tranzystorom.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
kurwa stary chłop a się zachowuje gorzej niż gimnazjalista
przez takie zachowania przestaję się wstydzić że słucham słonia, mogło być gorzej
przez takie zachowania przestaję się wstydzić że słucham słonia, mogło być gorzej
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
no skoro jakuza okazał sięzjebem to nie rozumiem hejtu na filmik wycierania sobie butów o jego kurtkę
bardziej props niż hejt
hejt za to na płytę która będzie jakimś disco wysrywem
bardziej props niż hejt
hejt za to na płytę która będzie jakimś disco wysrywem
Takie rzeczy powinien zostawić dla siebie, tym bardziej że to jego prywatne sprawy. A wcześniej miał problem, że Numer zamalował logo WJ na koszulce, w której malował budynki. Pierw hejtuje kogoś za coś takiego, a zaraz sam wyrabia coś podobnego i już jest spoko.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
jestem zainteresowany faktem, że jakuza okazał się być pojebem, jakiś sos?
no i jak wyżej kurwa, jak ma się z kimś problem to się to załatwia prywatnie a nie pokazuje O PATRZCIE JAK MI NIE ZALEZY, PATRZCIE JAKI JESTEM EDŻI I JAK GARDZĘ, WYCIERAM BUTY W KURTKĘ BYŁEGO WSPÓŁPRACOWNIKA I MAM WYPOWIEDZENIE OPRAWIONE W RAMKĘ
no i jak wyżej kurwa, jak ma się z kimś problem to się to załatwia prywatnie a nie pokazuje O PATRZCIE JAK MI NIE ZALEZY, PATRZCIE JAKI JESTEM EDŻI I JAK GARDZĘ, WYCIERAM BUTY W KURTKĘ BYŁEGO WSPÓŁPRACOWNIKA I MAM WYPOWIEDZENIE OPRAWIONE W RAMKĘ
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
może odebrał to malowanie jako diss
a skoro to numer odjebał i wisi hajs to nie powinien dissować
więc w przypadku z jakuzą jest zupełnie odwrotnie
a skoro to numer odjebał i wisi hajs to nie powinien dissować
więc w przypadku z jakuzą jest zupełnie odwrotnie
A czemu nagle Jackowi się o tym przypomniało teraz, a przez tyle czasu od 2009 było spoko i nawet z Numerem nagrał płytę oraz go promował we WJ? Po prostu coś się między nimi popsuło, a ten publicznie wyciąga brudy, co jest obrzydliwe.
No i w 2011 roku nagrali płytę razem - PraWFDepowiedziafszy, a to było już po aferze. Po aferze Numer robił z nim wywiady u siebie, a Jacek nadal go promował we WJ. A tutaj nagle w 2019 i teraz wyciąga publicznie, że wisi mu hajs. Coś tu jednak nie halo.
P.S. Afera z hajsem była w 2009 roku po wrzuceniu utworu HWD Piratom na bicie Hemp Gru.
P.S. Afera z hajsem była w 2009 roku po wrzuceniu utworu HWD Piratom na bicie Hemp Gru.
Chciałem tylko zauważyć, że Tede znowu wyprzedza polską scenę. Kto w Polsce zatajał, że ma nieślubne dziecko? Nikt. W USA był taki Drake np. no i Tede znowu to jedyna osoba, która z pomysłami może się równać do amerykańskiej sceny 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
chodzi o https://www.instagram.com/maclawpl/ czy coś nowego?

Yakuza wisi hajs Jackowi (info z Stories TDFa ) oraz podobno zrobił z Dziupli noclegownie dla jakiś ziomków (to nie wiem czy plota akurat)
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

No przeciez to sa dwie krople wody

- KillerCroc
Hah, jaka żenada, co on każdemu hajs pożycza? xD Taka ekipa zarobasów a żaden pieniędzy nie ma? Nie zdziwiłbym się jakby Tede specjalnie im hajs pożyczał żeby móc się przypierdolić o to przy najmniejszym potknięciu swoich ex-ziomków. Akcja z kurtką jest na takim samym poziomie jak jego ostatnia twórczość (jakby ktoś miał wątpliwości to gówniany poziom).
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Kuba Głogowski x Tede #DiscoNoir