Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
10
91%
A skądże znowu
1
9%

Liczba głosów: 11

Bartuz

Re: Ekstraklasa

Post autor: Bartuz »

Szkoda, że bez kibiców, bo ciekawe starcia, a tak to Puchar Tymbarku na Polsacie :roll:
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Na następne mecze podłożę sobie jugolski komentarz, nie da się typów z polszmatu słuchać
Influencer.
Bartuz

Od 19 czerwca wracają kibice na trybuny, do 25% pojemności stadionu.
Ciekawe jak to Górnik rozwiąże, nie po to brałem karnet na cały sezon, żeby przed tv oglądać :D
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

U was to chyba i tak mniejszy problem niż u nas, no chyba, że sprzedaliście więcej karnetów niż 25% pojemności stadionu, jeżeli nie to pierwszeństwo powinni mieć karnetowicze.

U nas w Szczecinie aktualnie przebudowa i jest tylko 4000 miejsc zamiast ~21000 i wejść będzie mogło tysiąc osób. Problem w tym, że samych karnetów jest jakieś 2500.

No i ciekawe co na Widzewie
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

a jeszcze trzeba pamiętać, że trybuny vip na pewno będą się cieszyć większym zainteresowaniem niż dotąd, bo piłka będzie jedną z niewielu atrakcyjnych rozrywek i trudno sobie wyobrazić rezygnację z jakichś grubych ryb na poczet szarych kibiców
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Bylem wielkim fanem piłki wiele lat Teraz już przeszła zajawka Polska liga to w ogóle dno i wodorosty.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
WHITE

To tak jak z aborcją, jeden upośledzone dziecko pokocha, a inny wyskrobie
Influencer.
MalinowyJogurt

Ja za to prędzej odpalę w Polsacie Sport Olimpia Grudziądz - Chojniczanka Chojnice niż Eibar - Granada, ale to może kwestia tego, że od 8 roku życia jestem praktycznie na każdym meczu na Pogoni i trochę inaczej odbieram spotkania rozgrywane w Polsce
Bartuz

Dokładnie, też jestem na każdym meczu na młynie i na bliższych wyjazdach i w takich sytuacjach poziom widowiska schodzi na dalszy plan. Parafrazując klasyka "gdyby interesowała nas piłka nożna to zostalibyśmy piłkarzami".
MalinowyJogurt

No to u mnie podobnie @Bartuz Nigdy żadnym chuliganem nie byłem, po prostu wierny kibic lokalnej drużynie lubiący podrzeć japę na meczu i pojeździć na wyjazdy i oglądając te polskie mecze często interesuje mnie bardziej cała otoczka spotkania, to jak żyją trybuny niż sam mecz. Z resztą na 90minut.pl to ja godzinami siedziałem czytając archiwalne wyniki w niższych ligach i ciesząc się jak się trafiło na klub z jakiegoś małego miasta, ale takiego, które się kojarzy.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

+1.
Gdybym miał kuźwa chodzić na mecze i oglądać naszą piękna piłkę kopaną to pierdolnąłbym sobie kulkę w łeb. Jednakże coś w tym jest, że raz poszło się na stadion - atmosfera, ludzie i zostało się na dłużej. Nowe znajomości, wyjazdy - coś pięknego. Teraz to bardziej jak obowiązek - pomóc przy oprawach, przyjść na mecz, zrobić swoje, podrzeć gardło i wrócić do domu spełniony.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

jak się zna tę całą otoczkę itd. to o wiele lepiej się ogląda, podobnie mam z polską koszykówką, poziom coraz gorszy, a dla mnie o wiele lepiej sie to oglada niz NBA

bardziej, ze monotonia mnie dosc dawno dopadła na trybunach
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

hahha łks dziady klasycznie oni ta maja problem ze składnymi akcjami
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
WHITE

skład Legii
Spoiler
Obrazek
Stolar już totalnie w odstawkę poszedł

i skład Lecha
Spoiler
Obrazek
czemu bez Gytkjaera?
Influencer.
pociejyo

Post autor: pociejyo »

Bo jest chujowy
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

coś czuje ze wisła moze być najwiekszym przegranym pauzy rozgrywek
rip zioloziolo

Abruzzi

Post autor: Abruzzi »

Korona powoli się ogarnia, może się nawet utrzymają. Oglądając ich wcześniejsze mecze zwróciłem uwagę, że jest co raz lepiej a dzisiaj to zagrali chyba mecz sezonu
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

sZp pisze: 30 maja 2020, 11:28 bardziej, ze monotonia mnie dosc dawno dopadła na trybunach
Mi się wydaję, że to powszechne zjawisko w Polsce. Bardzo dużo moich znajomych (i ja sam) daje sobie spokój z aktywnym kibicowaniem w okolicach 28-30 lat, dopingować mi się kompletnie nie chce, a już tym bardziej jechać na wyjazd :rotfl: . Zostałem bywalcem trybuny dla emerytów kibicowskich i w sumie w chuj dobrze mi z tym.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

bardzo mocno trzymam kciuki za Koronę w tej końcówce, bo trener Bartoszek wydaje się sympatyczną mordą i fajnie, jakby mu się wiodło
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

korona fajnie jezeli ma tak walczyć,gryzc przysłowiową ,,trawe" no to mi sie podoba.Ale nie chce za rok tego co bylo przed przerwa czyli grania dobrze przez 10 minut meczu i wylewów co 3 akcje.W koronie musi zmienic sie styl sciagania piłkarzy bo przedej czy pozniej oni na tym zagranicznym szrocie spadna.Nie chce ogladać w nastepnym sezonie jakiś oviciów ktorzy u siebie w chorwacji,serbii kopali sie po czole a tu przychodza i zarbiaja 30 koła na miesiac
rip zioloziolo

ODPOWIEDZ