Fryzury i zarosty

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
Opieronie

Re: Fryzury i zarosty

Post autor: Opieronie »

Takiego obrazka porównawczego się nie spodziewałem. :D
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

Finesta pisze: 20 maja 2020, 23:13 Co spróbować po cemencie i blumaan cavalierze?
może baxter?
Awatar użytkownika
cukier

Post autor: cukier »

lygrys pisze: 20 maja 2020, 23:20 Brodę, którą próbuje odwzorować
Spoiler
Obrazek
bo full beard sobie na razie odpuszczę.
kojarzy mi się z
Spoiler
z ucharakteryzowanym Knepperem na T-Baga z prison breaka - czyli trochę negatywne skojarzenie xD
Obrazek
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

kupiłem sobie ostatnio pierwszy olejek do brody (reklamowany jako też do tatuaży) i jest to Woody's Beard and Tattoo Oil. I o kurwa stary ale on jest gęsty, czy to jest cecha wszystkich oleji? Chociaż robotę robi spoko, na tyle na ile mogę ocenić coś co pierwszy raz kupiłem i używam.
Do mycia brody (i twarzy) kupiłem sobie Bulldog's Original dwa w jednym szampon plus odżywka- tutaj daję mocny props bo mam skórę skłonną do wyprysków i bałem się jak przerzucenie się się na coś niby do samej brody z produktów typowo do mycia twarzy podziała.
A wy co używacie i polecacie? A może ktoś robił olejek domowej roboty, bo ja się do tego przymierzam w przyszłości
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

Bubbles pisze: 19 maja 2020, 17:41 Co spróbować po cemencie i blumaan cavalierze?
stickmore clay, ale tylko na mokre a potem suszyć

mój człowiek @kon rafal jutro powinien dostać pakę z pomadami ode mnie, gdzie między innymi ten produkt będzie

wielkie 5 dla cb
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
Bubbles

Post autor: Bubbles »

w ogóle byku smieszna akcja, bo zacytowało pod moim nickiem coś czego ja nie napisałem :rotfl:

tak btw stickmore clay spoko, choc mi bardziej cream siada. ogolnie to sa fajne produkty.
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

^ wczoraj to samo mialem, pierdoli sie cos to cytowanie @SWN
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Potwierdzam, @runiek wysłał mi za darmo 8 pomad do przetestowania, mimo problemów z blikiem i nowymi serwerami inpostu.

Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
runiek

a Ty już masz swojego stickmore @LeeSu?

doszły mnie słuchy, że pierwsze wrażenie kozak u @kon rafal
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

Przekalkulowałem to i zamiast stickmore powinąłem 18 różnych prubek z Allegro. Jak kiedyś będzie można kupić próbkę, to na pewno skorzystam, bo ciekawy jestem tego produktu, ale trochę szkoda mi było kasy na pełną puchę od razu
+48 997
To nie pitca na dowuz
Awatar użytkownika
runiek

@LeeSu to zagadaj z @kon rafal, może jakoś będzie Ci w stanie zrobić próbkę z tego co tam mu wysłałem

szkoda, że tak tyle zwlekałem z tym, bo powoli końcówka puchy jest :< ale póki u niego leży to możemy zapytać, może Ci zrobi, jeśli się znajdzie coś tam na tyle, by mógł i samemu potestować i Tobie sample porobić :D

e;
co tam za próbki powinąłeś?
Awatar użytkownika
kon rafal

@LeeSu jak chcesz to mogę Ci trochę zaaplikować w słoik po musztardzie, akurat mi się kończy. Płatność blikiem do wtorku.

Adrian Runiek odwalił na prawdę kawał dobrej roboty, sam wyszedł z propozycją wysłania mi kilku puch do przetestowania, do tego na każde moje najmniejsze pytanie odnośnie danej pomady odpisuje elaboratem na kilka stron, z którego i tak nic nie rozumiem, prawdziwy pomadowy świr

Wielkie 5 dla Was

Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

e-koledzy pomuszcie, po tej kwarantannie pierwszy raz w życiu wybrałem się do barbera, a nie do fryzjera, co mnie w 15 minut opierdalał za dwie dyszki i chyba mi się spodobało
potrzebuję jakiejś pasty, najlepiej z połyskiem, żeby to chujstwo teraz mniej więcej układać, nk coś poleci
summon @runiek ? nwm kto się tu zna poza nim XD
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

opisz cos wiecej, jakie masz wlosy i jak chcesz zeby wygladaly
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

@runiek
Spoiler
Obrazek
nie testowałem jeszcze żadnego jakby co, bo wciąż nie wiem do końca co zrobić z tymi włosami xD
a ty runi przechodzisz na full surfer look?

@kon rafal
kurde koniu jak ci się chce, to wysyłam kaske i jakiegoś SCOOPA możesz podesłać :cool:
+48 997
To nie pitca na dowuz
Awatar użytkownika
runiek

@kshaq
jutro przeczytam i Ci na fb pomogę byku, bo tera mnie muli max w robo

@LeeSu tu też jutro zerknę i się odniosę

Co do surfer looku, teraz chcę się przełamać do loków i na zmianę chodzić, zależnie od kaprysu. Nie ukrywam, że coraz mniej sił i chęci mam przez robotę + wygodniej mi bez układania, stąd raz zaczes raz nie.

Zostawiłem sobie same plompy, pożyczając produkty @kon rafal, by zlapał nowe doświadczenia
Malizna

Post autor: Malizna »

Używał ktoś z was DD Heavy Hołd lub Corleone Sticky Stuff? Szukam czegoś z jak najwiekszym połyskiem na lato, ale obawiam się, że Corleone może tworzyć skorupę.
Awatar użytkownika
kon rafal

Ja używam ddhh, nie znam się w ogóle na pomadach, ale mogę Ci powiedzieć, że to fajny nibywosk, z mega połyskiem i bardzo łatwo zmywalny. Nie tworzy skorupy, łatwo możesz przeczesać fryzurkę, hold raczej taki sobie, przynajmniej na moich kapryśnych włosach. No i zapach jest mega, jak zawieje na dworzu to praktycznie działa jak perfumy.

Dobrze mówię @runiek?

@LeeSu jasne, że Ci wyślę, muszę tylko ogarnąć jakąś mini puszkę. Ile Cię wyniosły te próbki?

Wielkie 5 dla Was

wst

Post autor: wst »

Malizna pisze: 29 maja 2020, 3:47 Używał ktoś z was DD Heavy Hołd lub Corleone Sticky Stuff? Szukam czegoś z jak najwiekszym połyskiem na lato, ale obawiam się, że Corleone może tworzyć skorupę.

Ja używałem. Bardzo fajna pomadka, mocno kleista jak wskazuje nazwa, ale nie zasycha i bez problemu do przeczesania grzebieniem. Medium hold, fajna na lato, polecam. I team połysk zawsze szanowany.
Awatar użytkownika
elpe

Post autor: elpe »

DD Heavy Hold będzie miała większy połysk. To pomada uwb, czyli zachowuje się jak woskowa i zmywa się jak wodna. Ja używałem jak nosiłem side part pompa i siedziała bardzo fajnie, ale zapach to nie moje klimaty i w lato może być męczący. Na moich włosach miała średni połysk, ale u innych świeci się jak psu jajca. Polecam, fajny pomad i można wyrwać nową puche za 40 zł.
ODPOWIEDZ