Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
Takiego obrazka porównawczego się nie spodziewałem. 
kojarzy mi się z
Spoiler
z ucharakteryzowanym Knepperem na T-Baga z prison breaka - czyli trochę negatywne skojarzenie xD

Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
- zemsta1kadluba
kupiłem sobie ostatnio pierwszy olejek do brody (reklamowany jako też do tatuaży) i jest to Woody's Beard and Tattoo Oil. I o kurwa stary ale on jest gęsty, czy to jest cecha wszystkich oleji? Chociaż robotę robi spoko, na tyle na ile mogę ocenić coś co pierwszy raz kupiłem i używam.
Do mycia brody (i twarzy) kupiłem sobie Bulldog's Original dwa w jednym szampon plus odżywka- tutaj daję mocny props bo mam skórę skłonną do wyprysków i bałem się jak przerzucenie się się na coś niby do samej brody z produktów typowo do mycia twarzy podziała.
A wy co używacie i polecacie? A może ktoś robił olejek domowej roboty, bo ja się do tego przymierzam w przyszłości
Do mycia brody (i twarzy) kupiłem sobie Bulldog's Original dwa w jednym szampon plus odżywka- tutaj daję mocny props bo mam skórę skłonną do wyprysków i bałem się jak przerzucenie się się na coś niby do samej brody z produktów typowo do mycia twarzy podziała.
A wy co używacie i polecacie? A może ktoś robił olejek domowej roboty, bo ja się do tego przymierzam w przyszłości
mołpy są kozackie
stickmore clay, ale tylko na mokre a potem suszyć
mój człowiek @kon rafal jutro powinien dostać pakę z pomadami ode mnie, gdzie między innymi ten produkt będzie
wielkie 5 dla cb
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
w ogóle byku smieszna akcja, bo zacytowało pod moim nickiem coś czego ja nie napisałem
tak btw stickmore clay spoko, choc mi bardziej cream siada. ogolnie to sa fajne produkty.
tak btw stickmore clay spoko, choc mi bardziej cream siada. ogolnie to sa fajne produkty.
- mlodyperkez
^ wczoraj to samo mialem, pierdoli sie cos to cytowanie @SWN
Potwierdzam, @runiek wysłał mi za darmo 8 pomad do przetestowania, mimo problemów z blikiem i nowymi serwerami inpostu.
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla niego
a Ty już masz swojego stickmore @LeeSu?
doszły mnie słuchy, że pierwsze wrażenie kozak u @kon rafal
doszły mnie słuchy, że pierwsze wrażenie kozak u @kon rafal
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Przekalkulowałem to i zamiast stickmore powinąłem 18 różnych prubek z Allegro. Jak kiedyś będzie można kupić próbkę, to na pewno skorzystam, bo ciekawy jestem tego produktu, ale trochę szkoda mi było kasy na pełną puchę od razu
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
@LeeSu to zagadaj z @kon rafal, może jakoś będzie Ci w stanie zrobić próbkę z tego co tam mu wysłałem
szkoda, że tak tyle zwlekałem z tym, bo powoli końcówka puchy jest :< ale póki u niego leży to możemy zapytać, może Ci zrobi, jeśli się znajdzie coś tam na tyle, by mógł i samemu potestować i Tobie sample porobić
e;
co tam za próbki powinąłeś?
szkoda, że tak tyle zwlekałem z tym, bo powoli końcówka puchy jest :< ale póki u niego leży to możemy zapytać, może Ci zrobi, jeśli się znajdzie coś tam na tyle, by mógł i samemu potestować i Tobie sample porobić
e;
co tam za próbki powinąłeś?
@LeeSu jak chcesz to mogę Ci trochę zaaplikować w słoik po musztardzie, akurat mi się kończy. Płatność blikiem do wtorku.
Adrian Runiek odwalił na prawdę kawał dobrej roboty, sam wyszedł z propozycją wysłania mi kilku puch do przetestowania, do tego na każde moje najmniejsze pytanie odnośnie danej pomady odpisuje elaboratem na kilka stron, z którego i tak nic nie rozumiem, prawdziwy pomadowy świr
Wielkie 5 dla Was
Adrian Runiek odwalił na prawdę kawał dobrej roboty, sam wyszedł z propozycją wysłania mi kilku puch do przetestowania, do tego na każde moje najmniejsze pytanie odnośnie danej pomady odpisuje elaboratem na kilka stron, z którego i tak nic nie rozumiem, prawdziwy pomadowy świr
Wielkie 5 dla Was
e-koledzy pomuszcie, po tej kwarantannie pierwszy raz w życiu wybrałem się do barbera, a nie do fryzjera, co mnie w 15 minut opierdalał za dwie dyszki i chyba mi się spodobało
potrzebuję jakiejś pasty, najlepiej z połyskiem, żeby to chujstwo teraz mniej więcej układać, nk coś poleci
summon @runiek ? nwm kto się tu zna poza nim XD
potrzebuję jakiejś pasty, najlepiej z połyskiem, żeby to chujstwo teraz mniej więcej układać, nk coś poleci
summon @runiek ? nwm kto się tu zna poza nim XD
@runiek
nie testowałem jeszcze żadnego jakby co, bo wciąż nie wiem do końca co zrobić z tymi włosami xD
a ty runi przechodzisz na full surfer look?
@kon rafal
kurde koniu jak ci się chce, to wysyłam kaske i jakiegoś SCOOPA możesz podesłać
Spoiler

a ty runi przechodzisz na full surfer look?
@kon rafal
kurde koniu jak ci się chce, to wysyłam kaske i jakiegoś SCOOPA możesz podesłać
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
@kshaq
jutro przeczytam i Ci na fb pomogę byku, bo tera mnie muli max w robo
@LeeSu tu też jutro zerknę i się odniosę
Co do surfer looku, teraz chcę się przełamać do loków i na zmianę chodzić, zależnie od kaprysu. Nie ukrywam, że coraz mniej sił i chęci mam przez robotę + wygodniej mi bez układania, stąd raz zaczes raz nie.
Zostawiłem sobie same plompy, pożyczając produkty @kon rafal, by zlapał nowe doświadczenia
jutro przeczytam i Ci na fb pomogę byku, bo tera mnie muli max w robo
@LeeSu tu też jutro zerknę i się odniosę
Co do surfer looku, teraz chcę się przełamać do loków i na zmianę chodzić, zależnie od kaprysu. Nie ukrywam, że coraz mniej sił i chęci mam przez robotę + wygodniej mi bez układania, stąd raz zaczes raz nie.
Zostawiłem sobie same plompy, pożyczając produkty @kon rafal, by zlapał nowe doświadczenia
Używał ktoś z was DD Heavy Hołd lub Corleone Sticky Stuff? Szukam czegoś z jak najwiekszym połyskiem na lato, ale obawiam się, że Corleone może tworzyć skorupę.
Ja używam ddhh, nie znam się w ogóle na pomadach, ale mogę Ci powiedzieć, że to fajny nibywosk, z mega połyskiem i bardzo łatwo zmywalny. Nie tworzy skorupy, łatwo możesz przeczesać fryzurkę, hold raczej taki sobie, przynajmniej na moich kapryśnych włosach. No i zapach jest mega, jak zawieje na dworzu to praktycznie działa jak perfumy.
Dobrze mówię @runiek?
@LeeSu jasne, że Ci wyślę, muszę tylko ogarnąć jakąś mini puszkę. Ile Cię wyniosły te próbki?
Wielkie 5 dla Was
Dobrze mówię @runiek?
@LeeSu jasne, że Ci wyślę, muszę tylko ogarnąć jakąś mini puszkę. Ile Cię wyniosły te próbki?
Wielkie 5 dla Was
Ja używałem. Bardzo fajna pomadka, mocno kleista jak wskazuje nazwa, ale nie zasycha i bez problemu do przeczesania grzebieniem. Medium hold, fajna na lato, polecam. I team połysk zawsze szanowany.
DD Heavy Hold będzie miała większy połysk. To pomada uwb, czyli zachowuje się jak woskowa i zmywa się jak wodna. Ja używałem jak nosiłem side part pompa i siedziała bardzo fajnie, ale zapach to nie moje klimaty i w lato może być męczący. Na moich włosach miała średni połysk, ale u innych świeci się jak psu jajca. Polecam, fajny pomad i można wyrwać nową puche za 40 zł.