01. SCOOBY DOO
02. PA PA PA
03. BALLER ft. TRILL PEM
04. SNY I KOSZMARY ft. SZYMI SZYMS
05. JESTEM NA TAK
06. SLOW MOTION
07. JEDNA ŁZA
08. BOSO ft. HVZX n TONY YORU
09. PLASMA
10. TRAP BURGER
11. HELFI
12. KOCHAJ ALBO ZABIJ ft. BONSON
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
okładka kojarzy mi się z Dieoramas by Abigail Goldman, może być spoko jeśli we wkładkach okaże się że to jakiś trap house, w środku dragi, kurwy
nie wiem co ten Wac Toja spiewa i czy to jego klimaty, no ale tak mi sie skojarzylo
z jego instagrama też wszystko zniknęło i jest tylko to: https://www.instagram.com/wactoja/
ale to już znany i popularny zabieg przy promocji nowego albumu
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ale gowno i to dęte
w sensie pare razy spoko ale 20 raz ten sam kawalek on wykrzykuje, a takie mialem nadzieje z nim zwiazane jak wychodzilo middle finger, tamta stylowa to bylo cos, high quality w sumie tez spoko legal ale reszta a zwlaszcza ostatnie rzeczy uuuhh
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Kurcze jeśli chodzi o Wacka to melodyjnie wszystko gra, ale ten zabieg z piszczącym głosem wypadł bardzo średnio, zdecydowanie wolę jak drze ryja. Szymi poleciał już świetnie, duży talenciak.