Hot 16 Challenge #2 (2020)
-
FÜRDIEGANG
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
XD od 150 stron nie bylo tu dobrej szesnastki
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
No ja się wręcz cieszę, że akcja się już powoli kończy naturalnie, bo a) obrzydziło mi to słuchanie rapu na kilka dni, b) nikt nie wypuszczał nic nowego bo zasięgi byłyby za słabe.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dzień dobry Forumowicze! : -)
Wrzuciłem na luzie swoją zwrotkę na zajawce, to jest tak zwane hot szesnaście czelendż i do tego jestem z Gorzowa także plus -10 do oceny. El0 dla tych co robią kapki na żabce i rapują przy tym.
Wrzuciłem na luzie swoją zwrotkę na zajawce, to jest tak zwane hot szesnaście czelendż i do tego jestem z Gorzowa także plus -10 do oceny. El0 dla tych co robią kapki na żabce i rapują przy tym.
prawda jest taka, że teraz nagrywają już tylko:
- youtuberzy którzy przejęli prawie całą kartę na czasie,
- artyści form wszelakich którzy po drobiazgowej rozciągniętej ponad normę w czasie kalkulacji uznali że nagranie czegoś takiego może im się opłacić,
- ludzie z najdalszych zakamarków Polski i innej gminy Psiedupy do których jakimś cudem dotarła nominacja
Doceniam, że zostałem zauważony Prawilny Forumowiczu! Ze wszystkim się zgadzam. 
- oKulTywowany
+1 ale przynajmniej momentami jest śmieszniegogi pisze: ↑20 maja 2020, 10:54 prawda jest taka, że teraz nagrywają już tylko:
- artyści form wszelakich którzy po drobiazgowej rozciągniętej ponad normę w czasie kalkulacji uznali że nagranie czegoś takiego może im się opłacić,
natomiast najbardziej bawią mnie goście którzy mają tu świeże konto albo dwa-trzy posty czyli zerowy wkład w forum praktycznie i wpierdalają się tu bez pytania żeby wrzucić swoje kawałki po parędziesiąt wyświetleń bo może łaskawie ktoś oceni i doceni albo inny Remo z MyMusic zauważy i da kontrakt
- ludzie z najdalszych zakamarków Polski i innej gminy Psiedupy do których jakimś cudem dotarła nominacja
This page is no longer available.
w punktgogi pisze: ↑20 maja 2020, 10:54 prawda jest taka, że teraz nagrywają już tylko:
natomiast najbardziej bawią mnie goście którzy mają tu świeże konto albo dwa-trzy posty czyli zerowy wkład w forum praktycznie i wpierdalają się tu bez pytania żeby wrzucić swoje kawałki po parędziesiąt wyświetleń bo może łaskawie ktoś oceni i doceni albo inny Remo z MyMusic zauważy i da kontrakt
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
przegrywy cheatują, normiki lecimy z szesnastakami, SIE POMAGA!
Kajman HOT16CHALLENGE2 dziś o 15:00 na kanale WEED&BREWS
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
rozkminiałem kiedyś, o co chodzi z jaźwą i wardem z zip składu. ten drugi chyba nagrał w życiu dwie zwrotki, a nawet ma swoją stronę na wikipedii 
buszu zyje, nie poznalbym chlopa
nawet fajnie przewiniete po takiej przerwie
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
-
TheGreatestGolota
to jest ten od sitka? tego typu
-