[WYTWÓRNIA] Hasha Draft/Hashashins
Re: [WYTWÓRNIA] Hasha Draft/Hashashins
kurwa, ciekawy jestem a pewnie się nie dowiemy co tam się odpierdala
A miał być wspólny album z Deysem 
Geys może kota zabił i wypił krew, w sumie bym się nie zdziwił.
Karian bardzo inteligentny i fajny chłopak, który mieszkał na moim osiedlu, napewno coś musiało się konkretnego odjebać.
Karian bardzo inteligentny i fajny chłopak, który mieszkał na moim osiedlu, napewno coś musiało się konkretnego odjebać.
- afterlight
Kurwa a wygladalo jakby totalna sztame zbijal z deysem i jeszcze to info o epce, czekam az ktos bedzie mial jakies dokladniejsze info bo bardzo ciekawy jestem co tam sie odjebalo
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Kurwa nie lubię takiego gadania jak LuckyLuke zawsze typu "no w sumie to cos tam, ale w sumie to nie moge nic powiedzieć". Mógłby napisac po prostu, że podjął decyzję o odejściu, a takie coś to meh, jeszcze gorsze
Ofc dla mnie w tym momencie nic się nie zmienia w kontekście Deysa, reszta tej bandy (poza Karianem który odszedł) mnie nie interesuje i tak
Ofc dla mnie w tym momencie nic się nie zmienia w kontekście Deysa, reszta tej bandy (poza Karianem który odszedł) mnie nie interesuje i tak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
a tak btw. to dlaczego Kariana postrzegają jako rapera jak on po prostu śpiewa pop? 
Deys
Też mi nowość. Przecież mówiłem, że sekta.
spodziewalem sie takiej odpowiedzi, ale no xD
mam nadzieje, ze nie jest to jakas glupia akcja promocyjna
mam nadzieje, ze nie jest to jakas glupia akcja promocyjna
No właśnie ludzie coś tam przebąkują o jakimś mixtape Hashashins itd., że to może być jakaś akcja promocyjna. Jak tak, to oczywiście jebać totalnie typa i tego kto to wymyślił.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- KillerCroc
Wczoraj nie mieli jakieś imprezy wspólnej czasem? 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
pewnie wymyślili jakiś chory shit typu obowiązkowy tatuaż na napletku i Karian odpadł
albo jeszcze bardziej chory shit - każdy musi bronić kartkiego
Coraz więcej osób jednak pisze, że akcja promocyjna. Ciekawe w sumie. Miałbyś mixtape Hasha, wspólna EPka Deysa z Karianem. Wczoraj zresztą ostatni numer z płyty Kariana wleciał na YouTube. Ciekawe. Karian spoko gość, też dziwi mnie, że akurat ma być taka akcja promocyjna robiona, bo ileż można iść w tę stronę z tego typu akcjami ze strony raperów.
Widziałem na story, że klasyczna weekendowa imprezka była grana.
Też to powiązałem jakoś
Akcja promocyjna na bank <ziew>
Deys na story:
Kartky na story:Karolek to jest po prostu bardzo delikatna osoba która sobie nie radzi z pewnymi kwestiami i tyle. Oczywiście jedyną ofiarą jaką się składa w hasha, to jest muzyczka, Karolkowi życzę szerokiej drogi, poza tym klasycznie plotki ploteczki wszystko jak zawsze niewspółmierne do tego co się dzieje. Nie wiem czy Karolek chce na tym zyskać tak czy inaczej w tym na pewno macie swój udział.
Siema wariaty, ja tylko szybciutko, co do całej kurwa afery karianowej, z całym wielkim szacunkiem z miłością kurwa olbrzymią dla Dawida Deysa kurwa byku proszę Cię zastanów się co wy kurwa robicie. Ja pierdolę, a Kariana serdecznie zapraszam do wytwórni Outside Label, tam ci kurwa nikt nie będzie kurwa nie wiem składał w ofierze kurwa człowieku szatanowi.
- przedszkolanek
no cóż, że u deysa nie wszystko w porządku z głową to było wiadomo co najmniej od momentu jak sobie wydziarał na niej serwetke jak u babci na telewizorze kineskopowym, jeszcze tylko jakiś bibelot ze sklepu wszystko za 5 złotych i będzie komplet
Przecież w momencie, gdy włączył się w to damski to zajeżdża prowem na kilometr
Kocham, pozdrawiam
- przedszkolanek
o tym też pisze jbc
- KillerCroc
Haha polski rap nigdy nie przestanie zadziwiać
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
przedszkolanek pisze: ↑18 maja 2020, 17:56 no cóż, że u deysa nie wszystko w porządku z głową to było wiadomo co najmniej od momentu jak sobie wydziarał na niej serwetke jak u babci na telewizorze kineskopowym, jeszcze tylko jakiś bibelot ze sklepu wszystko za 5 złotych i będzie komplet