Koza Bypass

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Koza Bypass

Post autor: FruitOffTheWall »

dziewuchydziewuchom co to za zjebana nazwa fp xD
#solidarność #jednazawszystkie #wszystkiezajedną #siostrzeństwo #razem haha kurwa zesrałaem sie to lewactwo ma niezle najebane w bani
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
kuldziuki

Post autor: kuldziuki »

following rzędu 100000 to wyjątkowo dużo jak na prezentowane tam poglądy
to chyba największy feminolewacki pej
to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

Spoiler
Obrazek
o prosze, kolejne oświadczenie
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
Bartek

Post autor: Bartek »

Słuchaj, nie przypinaj mi takich słów.

W jego wieku, oczywiście że miałem problem z pokora jak chyba każdy facet. Tylko, ze w tym wszystkim był umiar. Pozostaje tez kwestia podwórka która pewne zachowania temperowały bardzo szybko. Każdy kto pozuje na kozaka, zawsze prędzej czy później zostanie zweryfikowany.

Konsekwencje w wymiarze ostracyzmu i kilku liści na pewno mu się należą. Przecież nie każe go zamykać do puchy za to co dotychczas jest jawne.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Tym oświadczeniem już robi sobie podkładkę na powrót, przeprasza szczególnie lewackich słuchaczy xD

Na jesieni wielki comeback, gościnnie kartky i inne śmiecie, bo tak będzie trzeba nazwać kogokolwiek kto z nim nagra. Pozdro Marcin flint, pewnie dalej zajęty wbijaniem szpilek Tau

Zapomniałbym o Natalim, ale pewnie gość zgubił hasło, żeby zalogować się na portal, biedny redaktor :(
Ostatnio zmieniony 17 maja 2020, 15:33 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

kurwa, to brzmi jak wstęp do ogłoszenia samokrytyki :lol:
za chwile po sekretarzu wejdzie na mówice koza
Okazało się jednak, że KOZA nie sprostał feministycznym wartościom, którym hołdował.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

też miałem bekę straszną z tego zdania xD
mołpy są kozackie
mbunt

Post autor: mbunt »

Oficjalny komunikat od Kozy. Ostatni. Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną, przede wszystkim braci z Bypass, z którymi wspólnie walczyłem o wartości, którym zaprzeczyłem. Nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Kozy. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Całe przewodnictwo w Bypass zostawiam mojemu bratu Augustynowi, który swoją egzystencją udowodnił, że zasługuje na nie. Trzymajcie się.
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
kuldziuki

Post autor: kuldziuki »

Oficjalny komunikat Kozy. Ostatni. Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną, przede wszystkim braci z bypass, z którymi wspólnie walczyłem o wartości, którym zaprzeczyłem. Nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Kozy. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Całe przewodnictwo w bypass zostawiam mojemu bratu [ja tam ich nie znam] który swoją egzystencją udowodnił, że zasługuje na nie. Trzymajcie się

Edit. Mialem ten sam pomysl co mbunt
to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

mlody jelcz pisze: 17 maja 2020, 15:03
Spoiler
Obrazek
o prosze, kolejne oświadczenie
Hahahajajajajahahahah

https://youtu.be/KpxH6s_fHEY
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Nie bierzcie narkotyków
radosczzycia

Post autor: radosczzycia »

kuldziuki pisze: 17 maja 2020, 16:00 Oficjalny komunikat Kozy. Ostatni. Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną, przede wszystkim braci z bypass, z którymi wspólnie walczyłem o wartości, którym zaprzeczyłem. Nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Kozy. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Całe przewodnictwo w bypass zostawiam mojemu bratu [ja tam ich nie znam] który swoją egzystencją udowodnił, że zasługuje na nie. Trzymajcie się

pozdro byku, moim zdaniem też Ci się należą creditsy :D
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

mbunt pisze: 17 maja 2020, 15:53 Oficjalny komunikat od Kozy. Ostatni. Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną, przede wszystkim braci z Bypass, z którymi wspólnie walczyłem o wartości, którym zaprzeczyłem. Nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Kozy. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Całe przewodnictwo w Bypass zostawiam mojemu bratu Augustynowi, który swoją egzystencją udowodnił, że zasługuje na nie. Trzymajcie się.
kuldziuki pisze: 17 maja 2020, 16:00 Oficjalny komunikat Kozy. Ostatni. Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną, przede wszystkim braci z bypass, z którymi wspólnie walczyłem o wartości, którym zaprzeczyłem. Nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Kozy. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Całe przewodnictwo w bypass zostawiam mojemu bratu [ja tam ich nie znam] który swoją egzystencją udowodnił, że zasługuje na nie. Trzymajcie się

:bowdown: :bowdown:
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Zapowiedź traileru oświadczenia (ostatniego). Nie zdziwie się, jeśli jutro wpadnie jeszcze ostatnie-ostatnie, a raperowi KOZA rehab znudzi się po miesiącu. Chłop jest współczesną wersją wywiadowego, bucowatego Mesa wypełniającego felietony trudnymi wyrazami w zupełnie losowych miejscach

BTW gość ma prześmieszny fanbase niespełnionych artystów i studentów teatrologii, którzy po zapoznaniu się z mainstreamem mainstreamów USA chcą rzucać głębokie przemyślenia. W Stanach takich ekspresjonistów-dziwaków było już na pęczki, niejeden murzyn chciał być nowym Andre albo Tylerem, niestety samo ubieranie się w fikuśne ciuszki nie wystarcza.
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Iszji

Post autor: Iszji »

Andre i tyler to dość proste osobowości i nie wiem, czy kiedykolwiek usłyszałem cokolwiek głębszego od obu i obydwaj imo nie sprowadzają się do niczego więcej poza byciem celebrytą/muzykiem i esencją goofy comedy. Nie twierdzę, że koza jest kimkolwiek więcej, ale dziwny przykład.
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Imo dobry, bo Koza otwarcie wymienił ich jako swoje wielkie inspiracje (Tylera w prezentacji młodych wilków, Andre gdzieś na socialach). Obaj bardzo wyraziści i charakterystyczni począwszy od muzyki na wizerunku (klipy, ubiór) kończąc. W dzisiejszym rapie przykładanie tak dużej uwagi i skrupulatności do wizerunku zapominając jednocześnie o nagraniu do tego dobrej muzyki jest moim zdaniem dość powszechną patologią, więc bawią mnie rozkminy sweterkowych myślicieli sugerujących, że Koza w USA byłby 'super gwiazdą' tylko dlatego, że jest krzykaczem z ADHD. Trzeba mieć krótki staż w słuchaniu rapu albo słuchać go bez znajomości angielskiego, żeby stawiać obok siebie Tylera i Kozę, podczas gdy jego fani, cóż, stawiają regularnie.

Do tego to ostatnie zdanie - 'nie doceniają postaci którą kreuje'. Chlip chlip, zamknięte polskie głowy. Jebie mi to tanią, sztuczną, pretensjonalną awangardą na kilometr, bo dla mnie raper może sobie nawijać w 360p z klapkami na nogach, a jeśli charyzma robi różnicę, to będzie się tego słuchało lepiej niż przygotowywane tygodniami performensy i pożal się boże wizja artystyczna. Nie będę stawiał bowdownów dla typa tylko za to, że jest inny, jeśli nie potrafi tej inności wypełnić czymś sensownym.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

No ale jego fanbase to właśnie ludzie którzy na siłę poszukują tej inności u innych niezależnie też czasem od tego jaka by była. Ten typ ludzi którzy mówią czego słuchają ale ty tego prawdopodobnie nie znasz/nie zrozumiesz/nie docenisz bo nie jesteś na tyle otwarty/wrażliwy/inteligentny. No cóż
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

no tak jak wyżej koledzy piszą, to jest ogólnie dość powszechne u ludzi którzy składają się na jego fanbase, tacy wannabe-intelektualiści w sweterkach- mają takie samo podejście do innych form kultury takich jak teatr, malarstwo czy rzeźba, zawsze chodzą na jakieś wystawy/performensy gówna na kiju do którego jest dorabiane fikołkami over 9000 wytłumaczeń czemu to jest głębokie/awangardowe/ground-breaking i jak tego nie rozumiesz no to heh, masz zamkniętą głowę i za wąskie horyzonty, heh Polska nie gotowa, hehe nie to co ja oświecona jednostka konsumująca alternatywną, podkreślam alternatywną kulturę
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

zemsta1kadluba pisze: 17 maja 2020, 22:47 no tak jak wyżej koledzy piszą, to jest ogólnie dość powszechne u ludzi którzy składają się na jego fanbase, tacy wannabe-intelektualiści w sweterkach- mają takie samo podejście do innych form kultury takich jak teatr, malarstwo czy rzeźba, zawsze chodzą na jakieś wystawy/performensy gówna na kiju do którego jest dorabiane fikołkami over 9000 wytłumaczeń czemu to jest głębokie/awangardowe/ground-breaking i jak tego nie rozumiesz no to heh, masz zamkniętą głowę i za wąskie horyzonty, heh Polska nie gotowa, hehe nie to co ja oświecona jednostka konsumująca alternatywną, podkreślam alternatywną kulturę
Wyjaśnione
Awatar użytkownika
Iszji

Post autor: Iszji »

No jak ktoś nie umie uargumentować swojego stanowiska, to jest dzbanem niezależnie od subkultury, w której przebywa. Reszta to generalizacja, spotkałem się tylko z typiarami w prochowcach pijącymi fresco na tinderze in the old days. Ale one nie chodziły na wernisaże i ich intelektualizm kończył się na modzie i otwarciu korka. Ja tylko odnosiłem się do typów SWNa, ale nie wiedziałem, że koza wskazywał ich jako inspiracje. Ten mały fakt faktycznie dużo zmienia.
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
ODPOWIEDZ