Koza Bypass
Re: Koza Bypass
[mention]Ablazir[/mention] Pod hot16 Kidda. Kidd nawinął (co prawda ironicznie) o Solarze "jesteś faworytem, gdy pytam o rap Jasia Kapelę", do czego Kapela wystosował sprostowanko.
jebać kozemlody jelcz pisze: ↑16 maja 2020, 18:22 właśnie miałem pisać, że zprywatyzowała insta
w ogóle wierząc ich fejsom to typiarka jest starsza od kozy o 3 lata (co nie ma żadnego związku ze sprawą)
Ostatnio zmieniony 10 gru 2021, 11:19 przez Konfident, łącznie zmieniany 1 raz.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
a nie 97? tak by fb sugerowało, Koza to 00Konfident pisze: ↑16 maja 2020, 20:52Koza jest 01? bo Nadia to 98, jak ktoś chcę więcej info na jej temat, postalkować czy coś, to zapraszam na priv.....mlody jelcz pisze: ↑16 maja 2020, 18:22 właśnie miałem pisać, że zprywatyzowała insta
w ogóle wierząc ich fejsom to typiarka jest starsza od kozy o 3 lata (co nie ma żadnego związku ze sprawą)
ale już się powoli robi doxxing z tego xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
pierdole
Ostatnio zmieniony 20 maja 2021, 17:57 przez Konfident, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
jak Natali nie skłamał w MW, to Koza jest rocznik 00
ale by ładnie siadł pancz, że nie tylko rocznik
czy to oficjalne stanowisko antify?
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
mnie to ciekawi że natali milczy i nie skomentował doniesień na temat swojego młodego wilka
- przedszkolanek
o kartkym też długo milczał, mu sie nie opłaca afiszować ze swoim stanowiskiem
No przecież nie będzie brał za wszystkich odpowiedzialności 
Ale co ma Natali do tego? Miał to przewidzieć, ma przepraszać czy hejt za to, że zwleka z info?
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Kłopoty, kłopoty partii razem. Najpierw rakieta, teraz ich kolejna ikona upada
Przecież on nie był żadną ikoną Razem, raz zrobili z nim audycję radiową i to chyba tyle. To tak jakby powiedzieć że ikoną Ruchu Narodowego jest Eldo bo kiedyś był na ich konferencji. Nie będą mieli żadnych kłopotów bo odcięli się od niego zaraz po tym gdy ta laska go oskarżyła.
- Moltisanti
Lewackie pierdolenie to miecz obusieczny, koleś ginie od własnej broni, piękne to jest 
- benzoabuser
- Zbanowany
z całej akcji dowiedziałem się, że directed by kooza i koza bajpas to dwie różne osoby
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
O jaka miła informacja. Nadęty, wszystko wiedzący 20latek spada z rowerka. Oby spotkały go należyte konsekwencje jego czynów.
to nie pierdolony zbieg okoliczności
-
radosczzycia
czyli co?
typ i jego muzyka są mi obojętni, ale w jego wieku nie czułeś się wszystko wiedzący? z dupy zarzut, plus konfidencki tekst, niefajnie Bartku