Koza Bypass
-
frontkick
Re: Koza Bypass
XDDD ech biedak nie mogl zdecydować czy bardziej chce byc wrazliwym zaangażowanym poetą czy ćpunem artysta, ciekawe czy beda jakies ofiszial oświadczenia od wspomnianych Razemków zapraszających go na prelekcje wtf
co ty gościu pierdoliszBENGAL pisze: ↑16 maja 2020, 15:43 ziomki zle rozkminiacie
rozkmincie czemu kurwa jakas prawniczka albo jakas baba z urzedu miejskiego nie ma takich jazd?? ani taka baba nie ma za chlopa kurwa bosa gangu motocyklistow?? nawet kurwa ewka z zieleniaka jest ogarnieta
ja to pisalem w temacie o bonusie rpk ze ludzie zaslepieni falszywymi idealami sie wpierdalaja w zle otoczenie na wlasne zyczenie i na tym zle wychodza
tu widac ze jest jakis kurwa ewidentny dziwny gruby cpunski klimat wykreconych pedalow pankowcow rurkowcow i malarzy heroiniarzy z lumpeksow co sami nie wiedza wogole co robia a udaja kurwa tworcow nowego nurtu wolnosci gdzie sie kazdy z kazdym pierdoli po kontach ten typ to wali spawa na scenie bo jest show wpierdala dragi jest poryty pierdoli glupoty
ta panna zamiast miec normalne zajecie i znajomych to sie wjebala w jakies kurwa kregi artystyczne degeneratow ciezkich a niby poukladane w bani ma i sie robi na przemadrzala to wpierdala sie czolgiem jedna mysl ze starzy ja spuscili ze smyczy i jej odjebalo moze sie jeszcze okaze zaraz ze to wogole jest kurwa niezla studentka administracji spuscizny krzyzowej to wogole wiadomo wtedy ocebe bo pojebane studentki na kiju skacza jak jebniete i robia cyrki
nikt kto ma poukladane w bani jakas rozkmine na temat tego co jest git a co nie sie nie wpierdala na wlasne zyczenie w takie klimaty to tak jak pijackie meliny gdzie kobite napierdalaja ale ona dalej tam mieszka bo jej pasuje taki uklad a w gorszym momencie to pojdzie na psy doniesie na chlopa niebieska karte mu wystawia wyjdzie i dalej z nia bedzie mieszkal bo jest spierdolona
teraz ta jego baba miala taka kurwa kolejke gorska emocji z tym gosciem i cala trase wykrecona podsycali dragami lekami alkoholem i slawa i sobie ryli banie to tam kurwa musialy sie grube rzeczy dziac za zamknietymi drzwiami i im pasowalo to obojgu az w koncu ktos mial za duzy zjazd i sie wylamal z ukladu a to wychodzi z jej pierdolenia na to ze ona wiedziala ze sie pierdoli po kontach z innymi i pasowalo jej to
teraz jeszcze jest kurwa lipa bo znowu duzo ludzi jest glupich i wystarczy ze ktos sie nauczy paru madrych slow i sa takie slowa klucze jak wlasnie mobing molestowanie gwalt ze huj mozna kogos pozamiatac jak uma turman w kilbilu katana
teraz kurwa rozkmincie jeszcze jedno taka ewka z warzywniaka jakby ja chlop chcial zgwalcic to by miala wyjebane poszla by z psiapsiula do adwokata na policje i chlopa by zajebali za galoty i kurwa wytwornia by musiala powiedziec no kurwa odjebalo sie i ewka by mogla powiedziec do gazety czesc to ja ewka bylam ofiara tego oszoloma uwazajcie na raperow cwelow nie wszystko szmaragd co ma karaty
co robi ta typiara? huj wie pierw pisze ze za zgoda typa powie jaki jest naprawde i zyczy mu zeby poszedl na terapie ale zobaczcie jaki showbiznes jest okrutny a nagle mowi ze to gwalciciel i w sumie mozna rozkminiac w bani ze ona robi tak bo dalej go kocha i chce dla niego lepiej choc do konca nie wie sama co robi pod wplywem silnych emocji i bodzcow farmaceutyczno cheicznych bo jej odjebala korba patologiczna na bani na full
kobita powinna isc ze sprawa gdzie trzeba i on powinien poniesc kare za zlo jesli to prawda ale mi to wyglada na jakas lewizne pijaczkow patologicznych z sld
No bez kitu co Ty pierdolisz w ogóle
Nie śledzę afery i nie mam czasu teraz przekopywać się przez to od początku, ale z ciekawości sprawdziłem sobie, jak skończyła się podobna afera sprzed kilku lat ze śmietanką towarzyską KryPola i Wyborczej w rolach głównych https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/j ... lestowania
A Koza najwyżej za pół roku zostanie sobie gwiazdą hustlerskiego odłamu rapu, albo będzie nagrywał emo rapy z Kartkym na feacie. Bez złudzeń.
A Koza najwyżej za pół roku zostanie sobie gwiazdą hustlerskiego odłamu rapu, albo będzie nagrywał emo rapy z Kartkym na feacie. Bez złudzeń.
dobra czekam na pierwszy diss albo chociaż wzmiankę
-
FÜRDIEGANG
PEERZET MINUTA
DEYS DWA WERSY
KOZA MAJA STAŚKO
pozdrowień nie uświadczono
DEYS DWA WERSY
KOZA MAJA STAŚKO
pozdrowień nie uświadczono
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Jeżeli to jest prawda to nie fajnie i współczuje jego dziewczynie.
Jeżeli chodzi o wywiad o jestem ciekaw czy on go udzielił, kiedy nadal robił takie akcje czy już po tym jak zmienił swoje zachowanie?
Ja jak miałem 21-lat to klepałem koleżanki po tyłku na przywitanie, ale robiłem to wtedy, bo mi się to wydawało zabawne i lubiłem prowokować, a teraz po prostu mi jest wstyd za to.
Co prawda one stanowczo nie postawiły granicy, ale to mnie nie usprawiedliwia.
Jeżeli chodzi o wywiad o jestem ciekaw czy on go udzielił, kiedy nadal robił takie akcje czy już po tym jak zmienił swoje zachowanie?
Ja jak miałem 21-lat to klepałem koleżanki po tyłku na przywitanie, ale robiłem to wtedy, bo mi się to wydawało zabawne i lubiłem prowokować, a teraz po prostu mi jest wstyd za to.
Co prawda one stanowczo nie postawiły granicy, ale to mnie nie usprawiedliwia.
Jako użytkownicy forum, na którym administracja i moderator (będący nauczycielem) tolerują dowcipasy o wzwodzie na widok dwunastolatki, bo fajniusio, śmiesznie i po koleżeńsku - strasznie czepiacie się rapera Koza.
ale to norma, że jak wychodzi jakaś afera z raperem w roli głównej to każdy zgrywa potężnego obrońcę i zmienia się w aniołka z aureolą 
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:45 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
kurwa jestem ostatnią osobą na ziemi do bronienia kozy, ale co tu sie dzieje w tym temacie
typ jechał podpity ze swoją dziewczyną, coś próbował w jej kierunku i przestał, kiedy zmieniła miejsce. jak dla kogoś to jest równoznaczne ze zgwałceniem człowieka to niech sie pierdolnie w pusty łeb
nawet nie wiemy, co się stało, padło tylko enigmatyczne "wkładał paluchy". szczególnie po jej poprzednich oskarżeniach o "obściskiwaniu fanek", gdzie usilnie próbowała przedstawić to jako coś złego, a tak naprawdę powiedziała nam tyle, że typ przytulał się z dziewczynami w swoim wieku
oczywiście i tak ma przejebane, bo dziewczyny z grzywkami i kolczykami w nosach nie popuszczą czegoś takiego, a to chyba jego target
nawet nie wiemy, co się stało, padło tylko enigmatyczne "wkładał paluchy". szczególnie po jej poprzednich oskarżeniach o "obściskiwaniu fanek", gdzie usilnie próbowała przedstawić to jako coś złego, a tak naprawdę powiedziała nam tyle, że typ przytulał się z dziewczynami w swoim wieku
oczywiście i tak ma przejebane, bo dziewczyny z grzywkami i kolczykami w nosach nie popuszczą czegoś takiego, a to chyba jego target
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
powiem tak, jestem przekonany że cała sprawa rozejdzie się po kościach, biorąc pod uwagę że mamy tutaj słowo przeciwko słowu i prawie na pewno w tej sprawie więcej nie będzie, chyba że Nadia ma jakiś sekstejp w której raper Koza próbuje ją faktycznie zgwałcić
chcę przypomnieć, że nie tak dawno temu była inna, głośniejsza sprawa związana z raperem Kartky, gdzie nie dość, że chodziło jednak o osobę ze zdecydowanie większym fanbejzem, to jeszcze było wiele dowodów w postaci zdjęć czy nagrań (czy ukartowanych czy nie - to już nie oceniam)
i co?
i gówno, Kartky jak nagrywał tak nagrywa, ma już inną dupę, o Victorii już nikt nie pamięta, podobnie będzie z Nadią i Kozą, chwila infamii tego drugiego i z powrotem będzie jadał na śniadanie tylko dupska za jakiś czas
chcę przypomnieć, że nie tak dawno temu była inna, głośniejsza sprawa związana z raperem Kartky, gdzie nie dość, że chodziło jednak o osobę ze zdecydowanie większym fanbejzem, to jeszcze było wiele dowodów w postaci zdjęć czy nagrań (czy ukartowanych czy nie - to już nie oceniam)
i co?
i gówno, Kartky jak nagrywał tak nagrywa, ma już inną dupę, o Victorii już nikt nie pamięta, podobnie będzie z Nadią i Kozą, chwila infamii tego drugiego i z powrotem będzie jadał na śniadanie tylko dupska za jakiś czas
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Różnica polega na tym że Kartky wszystkiego się wypierał i do końca twierdził że to on był ofiarą a Koza przynajmniej do części zarzutów już się przyznał.
- przedszkolanek
dlatego właśnie w tym przypadku może się skończyć inaczejmlody jelcz pisze: ↑16 maja 2020, 18:05 głośniejsza sprawa związana z raperem Kartky, gdzie nie dość, że chodziło jednak o osobę ze zdecydowanie większym fanbejzem
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
tylko że ja słowa Kozy przyjmuję z bardzo dużą szczyptą soli, jak dla mnie to może być kolejna poza albo przynajmniej spróbuje to jakoś wykręcić na próbę wybicia się typu zdechły osa PATRZCIE JAKI TO JA JESTEM KRAWĘDZIOWY
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel