chyba Wiki?
(chyba) już oficjalnie można zamknąć ten pierdolnik, bo nic ciekawego już się nie wydarzy
Mały Esz się odniósł do zwrotki byłego kolegi.Miker pisze: ↑14 maja 2020, 9:58Na pewno o Procenta, a czy o kogoś więcej, to ciężko powiedzieć. Pierwszy taki oficjalny zgrzyt z Kalim był, kiedy wrzucił na taką około-SzybkoSzmalową stronę jakąś grafikę mocno polityczną od czego większość członków się odżegnywała. Potem atakował na fp Procenta, że zabrał na Jedyneczkę klip do Ładuj, który ponoć był załatwiony przez Kaliego i miał być pod znakiem Szybkiego Szmalu. Ogólnie ma wrażenie, iż Kali ma ból dupy, że Procent został takim naturalnym liderem SzSz, podczas gdy nie był nawet wśród założycieli i doszedł do składu na krótko przed mixatpem.

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Z tego, co gdzieś tam słyszałem i widziałem, to Kali SzSz jest bardzo, bardzo prorządowy, a swój zwrot w kierunku PiS zaczął mocno wyrażać po katastrofie smoleńskiej. Wiadomo, że zrobiły się trochę te odłamy polityczne w SzSz, bo Ciech był w pewnym momencie blisko nacjonalistów, z kolei Mały i Proceente wręcz przeciwnie, ale ma się wrażenie, że to Kali najbardziej odleciał, publikując regularnie materiały o tym, że Polska jest islamizowana, atakowana, są wielkie spiski, et ceteraPołas pisze: ↑16 maja 2020, 4:27Mały Esz się odniósł do zwrotki byłego kolegi.Miker pisze: ↑14 maja 2020, 9:58Na pewno o Procenta, a czy o kogoś więcej, to ciężko powiedzieć. Pierwszy taki oficjalny zgrzyt z Kalim był, kiedy wrzucił na taką około-SzybkoSzmalową stronę jakąś grafikę mocno polityczną od czego większość członków się odżegnywała. Potem atakował na fp Procenta, że zabrał na Jedyneczkę klip do Ładuj, który ponoć był załatwiony przez Kaliego i miał być pod znakiem Szybkiego Szmalu. Ogólnie ma wrażenie, iż Kali ma ból dupy, że Procent został takim naturalnym liderem SzSz, podczas gdy nie był nawet wśród założycieli i doszedł do składu na krótko przed mixatpem.
I w temacie SzSz. Ze swoim hot16 wjechał Emazet.Spoiler
![]()
nieee, to po prostu znakomita 16 i duży fanbaseKillerCroc pisze: ↑16 maja 2020, 10:08 Myślicie że to że Szpaku wygrywa jest spowodowane tym że nominował Tedego?