poleć mi coś z gatunku...
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: poleć mi coś z gatunku...
obejrze identity tez, ale juz widze ze to nie jest horror, ja mowilem o typowych horrorach
- ebismolarek
Dead Silence 2007
The Descent 2005
Babadook 2014
The Descent 2005
Babadook 2014
Jakiś serial, żeby się mocniej wkręcić, porozkminiać? Niedawno skończyłem Mr. Robot (
) i nie mam co oglądać :/
- MalkoNTENT
Na pewno Dark - 2 sezony do tej pory i ostatni wychodzi w tym roku. Na pewno Devs miniserial 1 sezon. A z dłuższych, może trochę starszy ale zdecydowanie zdecydowanie Lost.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Filmy w stylówce Kar Waia poproszę. Przy okazji może ktoś wie, gdzie się da zdobyć Millenium Mambo?
Mi podano Kar Waia kiedyś jak szukałem czegoś w stylu Linklatera albo Baumbacha, więc może któryś z tych dwóch panów? Mi "Kicking and Screaming" ostatnio mega podjechało
Polećcie netflixowy lekki serial, który wciągnie intrygą ala Safe czy 13 reasons why.
SLG Team since 2009
Możecie rzucić jakimś thrillerem (albo kilkoma), który w waszej opinii dorównuje "Siedem"?
Ostatnie dziesięć lat.
Ostatnie dziesięć lat.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
a weź zobacz nightcrawler albo labirynt
Dzięki Panowie.
Nightcrawler i Zodiac oglądane.
Reszta nie.
Nightcrawler i Zodiac oglądane.
Reszta nie.
They / them.
They / them.
co jest ciekawego na amazonie? widziałem tylko fleabag
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
mr robot, seinfeld
Dzięki. Zerknę.JoeyJoeJoe pisze: ↑18 maja 2020, 10:54jak jeszcze szukasz to obczaj
https://www.imdb.com/title/tt1588170/?ref_=ttls_li_tt
They / them.
They / them.
nie chce zakładać tematu może tu znajdzie się jakiś rozgarnięty smakosz kina
film francuski/hiszpański (?) film o kobiecie/gościu(?) który, która myśli że w jego domu ktoś mieszka oprócz niego, rocznik 2000-2010 może źle googluje ale pojawia mi się jakiś intruder z 2k19
film francuski/hiszpański (?) film o kobiecie/gościu(?) który, która myśli że w jego domu ktoś mieszka oprócz niego, rocznik 2000-2010 może źle googluje ale pojawia mi się jakiś intruder z 2k19
El habitante incierto ?erlbluza pisze: ↑19 maja 2020, 1:29 nie chce zakładać tematu może tu znajdzie się jakiś rozgarnięty smakosz kina
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
dokładnie tak dziękujeLuxair pisze: ↑19 maja 2020, 1:33El habitante incierto ?erlbluza pisze: ↑19 maja 2020, 1:29 nie chce zakładać tematu może tu znajdzie się jakiś rozgarnięty smakosz kina