Hot 16 Challenge #2 (2020)
- przedszkolanek
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
pewnie jest w czarnej dupie, ale nie wypada przecież tak mówić, więc stanęło na czarnobylu
Kto? Poza telewizyjnymi piosenkami.przedszkolanek pisze: ↑13 maja 2020, 23:29 regularnie wpadają na yt karty na czasie, pod klipami mają dość porównywalne liczby do raperów tej samej klasy, na socialach publika porównywalna
- przedszkolanek
jeszcze całkiem niedawno miałeś sanah, która utrzymywała się na karcie przez tydzień trwania akcji, a schodziła z jedynki
mimo tej zawłaszczającej akcji pojawił się jakiś dzieciak od Remika, Sikorski albo jakoś tak, w ogóle Remik ma całą kolonie takich emodzieciaków
regularnie (tzn jak wydają, wiadomo że cykl wydawniczy jest różny) na karty wjeżdżają takie postaci jak: Podsiadło, Zawiałow, Margaret, Zalewski, Domagała, Roksana Węgiel, Viki Gabor, Kortez, Brodka, Chylińska, Michał Szpak, Dawid Kwiatkowski, Kayah, Nosowska, Organek żeby poprzestać tylko na tych co ważniejszych i co częściej powtarzających się
oczywiście inną sprawą jest poziom, ale to zostawiamy na boku w tej chwili, pogłoski o śmierci popu w internetach uważam za przesadzone
mimo tej zawłaszczającej akcji pojawił się jakiś dzieciak od Remika, Sikorski albo jakoś tak, w ogóle Remik ma całą kolonie takich emodzieciaków
regularnie (tzn jak wydają, wiadomo że cykl wydawniczy jest różny) na karty wjeżdżają takie postaci jak: Podsiadło, Zawiałow, Margaret, Zalewski, Domagała, Roksana Węgiel, Viki Gabor, Kortez, Brodka, Chylińska, Michał Szpak, Dawid Kwiatkowski, Kayah, Nosowska, Organek żeby poprzestać tylko na tych co ważniejszych i co częściej powtarzających się
oczywiście inną sprawą jest poziom, ale to zostawiamy na boku w tej chwili, pogłoski o śmierci popu w internetach uważam za przesadzone
Sędzia Tuleya
ahahahah 
legitni będą i zostaną
legitni będą i zostaną
- przedszkolanek
skończ ktoś tę akcję, solar wyjdź jutro cały na biało i powiedz, że
to jest legit?zebraliśmy dwa razy tyle co mieliśmy, przekazujemy flote i zamykamy akcje i zbiórke
Essex

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
pewnie było, ale wpadłem napisać, że jest to piękna zwotka
Nadinterpretujesz, nigdzie nie napisałem o śmierci popu w internecie, a o umieraniu - jest to spora różnica. Kayah, Brodka, Chylińska, Szpak (wymieniłem największe nazwiska z tych które podałeś, no może poza Podsiadło, ale koneksje wiadome) nie pamiętam kiedy znalazły się w top10 'Na czasie' - a do rozpoznawalności w internetach zmierzałem. Tymczasem pierwsze miejsce zajmuje Murcix
e: Skonieczny - props. (oczywiście bez tego wciągniętego Frycza).
-
Mateuniooo
Nominował ktoś Peerzeta?
poplakalem sie przy iustitii i behemocie 
-
Johnny
Pop umiera (w internecie), dobre
Wprawdzie nie śledzę już dawno jakoś dogłębnie sceny, ale czy tylko ja przy połowie tych ludzi pytam sam siebie "kto to w ogóle jest"? Ponominowano pełno jakichś noname'ów których oprócz 15 osób na ślizgu mało kto zna, niby w założeniu nie jest to konkurs popularności, ale trochę mam takie wrażenie że czym więcej takich ludzi tym bardziej się to rozmywa wszystko. Takie luźne przemyslenie
Wprawdzie nie śledzę już dawno jakoś dogłębnie sceny, ale czy tylko ja przy połowie tych ludzi pytam sam siebie "kto to w ogóle jest"? Ponominowano pełno jakichś noname'ów których oprócz 15 osób na ślizgu mało kto zna, niby w założeniu nie jest to konkurs popularności, ale trochę mam takie wrażenie że czym więcej takich ludzi tym bardziej się to rozmywa wszystko. Takie luźne przemyslenie
nie, jak chcecie pomóc to idźcie lepiej pomagać medykom, bo co z tego, że nagracie albo wpłacicie hajs, jak i tak potem nie ma kto ten sprzęt rozładować, posegregować i rozdać.
https://www.youtube.com/watch?v=tam669O ... e=emb_logorubinstein pisze: ↑11 maja 2020, 13:25 sliwka emeryt, to jzu go nie liczylem. tez chcialbym uslyszec, bo keidys bardoz mocno jaralem sie ego
bylo pare stron temu, moze pominales
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Na pewno o Procenta, a czy o kogoś więcej, to ciężko powiedzieć. Pierwszy taki oficjalny zgrzyt z Kalim był, kiedy wrzucił na taką około-SzybkoSzmalową stronę jakąś grafikę mocno polityczną od czego większość członków się odżegnywała. Potem atakował na fp Procenta, że zabrał na Jedyneczkę klip do Ładuj, który ponoć był załatwiony przez Kaliego i miał być pod znakiem Szybkiego Szmalu. Ogólnie ma wrażenie, iż Kali ma ból dupy, że Procent został takim naturalnym liderem SzSz, podczas gdy nie był nawet wśród założycieli i doszedł do składu na krótko przed mixatpem.