Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Prędzej obstawiałbym Barcelone albo PSG
-
TheGreatestGolota
madridista, zizou na ławce, łatwa transakcja, dobry deal prestiżowy dla niego, nie musi zmieniać miasta...
Ramos out, ślub w przyszłości więc tutaj bym obstawił duży kontrakt w Paryżu.... 5 lat grania i 80 mln do zarobienia....
Ramos out, ślub w przyszłości więc tutaj bym obstawił duży kontrakt w Paryżu.... 5 lat grania i 80 mln do zarobienia....
FFP to czysty socjalizm, a te regulacje mają pomagać Uefa a nie klubom
Tymczasem podobno City włącza się w walkę od deLigta, ale źródłem jest Mirror, więc podchodzę sceptycznie
Tymczasem podobno City włącza się w walkę od deLigta, ale źródłem jest Mirror, więc podchodzę sceptycznie
Wg. GFFN, które informowało o transferze Guendouziego, Lorient odrzuciło ofertę w wysokości 7mln euro za napastnika Alexisa Claude-Maurice'a. Podobno oczekują oferty na minimum 10mln żeby ją zaakceptować. 20 lat, strzelił 15 goli w tym sezonie.
https://twitter.com/GFFN/status/1132188 ... 84512?s=20
https://twitter.com/GFFN/status/1132188 ... 84512?s=20
Nie wiem po co w dalszej części posta nabijasz się z tego co napisałem. Ja nawet lubię Liverpool, starałem się ich bronić jak wszyscy cięli beczkę, ale obiektywnie stwierdzam fakt, że w oczach kibiców na całym świecie mają tę łatkę przegrywów w Premier League czy chcesz, czy nie. United nie ma takiej łatki, a przynajmniej nie w tym samym znaczeniu - jest różnica między groźnym Liverpoolem, który i tak nie osiąga celu, a United o którym wszyscy wiedzą, że jest w kryzysie.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Aha czyli LFC to przegrywy bo „i tak nie osiągnie celu” a United który nawet do tego „celu” obecnie nie dochodzi i nie widzi na horyzoncie to już spoko, po prostu są w kryzysie. To fajna narracja pod tezę.
Zobacz sobie jak wyglądał skład i gra Liverpoolu 5-6 lat temu i jakie mieli perspektywy. I zobacz sobie jak to się prezentuje w dniu dzisiejszym - jeżeli taki rozwój, stabilizacja i wyrobienie sobie naprawdę mocnej marki ( w porównaniu do ostatniego okresu ofc ) to przegryw to nie wiem co jest wygrywem (tak, wiem, puchary i trofea - ale wierze ze i one przyjdą z czasem )
Zobacz sobie jak wyglądał skład i gra Liverpoolu 5-6 lat temu i jakie mieli perspektywy. I zobacz sobie jak to się prezentuje w dniu dzisiejszym - jeżeli taki rozwój, stabilizacja i wyrobienie sobie naprawdę mocnej marki ( w porównaniu do ostatniego okresu ofc ) to przegryw to nie wiem co jest wygrywem (tak, wiem, puchary i trofea - ale wierze ze i one przyjdą z czasem )
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Nie, to nie jest narracja pod tezę, tylko stwierdzenie dyskursu panującego w internecie, którego ja nie tworzę
Nie napisałem, że Liverpool to przegrywy, tylko że ma taką łatkę, dlatego pretensje o to już nie do mnie.
Co do porównań z United to rok temu zajęli dokładnie to samo miejsce w lidze co Liverpool w tym, do tego od czasu zdobycia każdego możliwego istotnego trofeum na 25.05.2019 dzieli ich mniej czasu niż Liverpool, także być może to plus marka, o której było mówione wcześniej sprawiają, że dla niektórych jest atrakcyjniejszym kierunkiem mimo kryzysu. Doceniam rozwój Liverpoolu w ostatnich latach, fajnie że w końcu ktoś to poukładał i ten projekt na pewno wygląda lepiej niż w United, ale nie zmienia to i tak mocnej pozycji pozaboiskowej ManU jako klubu.
Co do porównań z United to rok temu zajęli dokładnie to samo miejsce w lidze co Liverpool w tym, do tego od czasu zdobycia każdego możliwego istotnego trofeum na 25.05.2019 dzieli ich mniej czasu niż Liverpool, także być może to plus marka, o której było mówione wcześniej sprawiają, że dla niektórych jest atrakcyjniejszym kierunkiem mimo kryzysu. Doceniam rozwój Liverpoolu w ostatnich latach, fajnie że w końcu ktoś to poukładał i ten projekt na pewno wygląda lepiej niż w United, ale nie zmienia to i tak mocnej pozycji pozaboiskowej ManU jako klubu.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- Cz4rny1337
- Moderator
LFC ponoc chce Diego Llorente, cena 25-30 mln euro.
Chelsea za Edenika chce 130 mln funtów z bonusami, chcieli 100, Real dawal 88~, to chca 130 realpikachu.jpg
Chelsea za Edenika chce 130 mln funtów z bonusami, chcieli 100, Real dawal 88~, to chca 130 realpikachu.jpg

W ogóle na miejscu kibiców Liverpoolu byłbym mocno striggerowany tymi wszystkimi memami KLOPP KTÓRY TO JUŻ SEZON, ILE TROFEÓW ZEBRANE?XDDD albo OD ILU JUŻ LAT BEZ LIGI XDD? Chuj, że typ zrobił z mocno średniackiego (w momencie objęcia) klubu maszynkę do turboofensywy i melduje się w finale LM po jednym z najlepszych powrotów w historii dwumeczów. Regularnie widuję na instagramie cymbałów, którzy serio hołdują chyba opinii, że lepiej się nie wychylać, niż bić i być drugim/trzecim. Przypomina mi to fanbase niektórych klubów NBA, którzy uznają wyłącznie dwie ścieżki - albo szorujemy po totalnym dnie i ogrywamy młodzież, albo jesteśmy klubem na mistrzostwo i tylko to. Wszystko po środku po porażka i skład do zaorania 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Cz4rny1337
- Moderator
to chyba bardziej chodzi o fanow LFC, wejdz sobie kiedys na to ich forum-spierdolenia, tam co roku padalo ze to ten rok, ze najmocniejsi, ze najpiekniej obsadzone pozycje. Przeciez to slynne RUSZYLA MASZYNA. Dodaj do tego 30 lat bez Premier League, do tego pare poslizgniec, historie Kloppa w pucharach i masz wyjasnienie dlaczego mimo dobrego projektu sportowego ludzie nadal lubia potoczyc beczke.
Jakby taki awans sportowy zaliczylo nie wiem, Wolves teraz, to pewnie nikt by sie nie nabijal - ale po prostu nie widzisz kibicow Wolves pierdolacych o WIELKICH WILKACH
Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto
caluski
Jakby taki awans sportowy zaliczylo nie wiem, Wolves teraz, to pewnie nikt by sie nie nabijal - ale po prostu nie widzisz kibicow Wolves pierdolacych o WIELKICH WILKACH
Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto
caluski

Generalnie podobne zdanie można sobie wyrobić o wielu innych polskich fanbase'ach zagranicznych drużyn, czytając takie fora jak LFC.pl właśnie. Każdy ma dostęp to i ilość postów które później stają się memami wykorzystywanymi przy okazji porażek jest duża.
Co do rzekomej oferty Liverpoolu za Llorente to informacja wyszła z Hiszpanii (AS), w Anglii na ten temat cisza.
Co do rzekomej oferty Liverpoolu za Llorente to informacja wyszła z Hiszpanii (AS), w Anglii na ten temat cisza.
Jesli chodzi o FCB to chyba bardzo konkretne źródło, ciekawe.Gerard Romero na antenie RAC1 poinformował, że Matthijs de Ligt jest coraz bliżej przenosin do Manchesteru United.
- 40 minut easy
nie chcę tego mówić głośno........ ale...Cz4rny1337 pisze: ↑25 maja 2019, 18:18 to chyba bardziej chodzi o fanow LFC, wejdz sobie kiedys na to ich forum-spierdolenia, tam co roku padalo ze to ten rok, ze najmocniejsi, ze najpiekniej obsadzone pozycje. Przeciez to slynne RUSZYLA MASZYNA. Dodaj do tego 30 lat bez Premier League, do tego pare poslizgniec, historie Kloppa w pucharach i masz wyjasnienie dlaczego mimo dobrego projektu sportowego ludzie nadal lubia potoczyc beczke.
caluski
-
ksiazenieporzadek
[mention]Bakan[/mention] tam ma konto z tego co mi wiadomoCz4rny1337 pisze: ↑25 maja 2019, 18:18 Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto
Ma, ale za swoje spekulacje transferowe zostal zjebany przez kolegow z tego jakze zacnego miejsca + modow na forum wiec nie wiem czy sie liczyksiazenieporzadek pisze: ↑25 maja 2019, 20:11[mention]Bakan[/mention] tam ma konto z tego co mi wiadomoCz4rny1337 pisze: ↑25 maja 2019, 18:18 Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto
Przecież to podaje ten pajac Palmeri, nie wiem czy Tomek Włodarczyk nie jest poważniejszym źródłem niż grubas.
No tak, na Guardiolę szanse są jakieś 0.1%, ale to nie oznacza przyjścia Sarriego.
W ogóle bawi mnie bardzo, że tak dużo się mówi o Sarrim jako trenerze Juventusu, ignorując to, że np Allegri został wybrany na trenera Juve po części również dlatego jak się prezentował, a nie tylko dzięki umiejętnościom trenerskim. Nie wyobrażam sobie żeby trener Juventusu siedział w dresie, palił szlugi i ogólnie zachowywał się tak jak Sarri.
W ogóle bawi mnie bardzo, że tak dużo się mówi o Sarrim jako trenerze Juventusu, ignorując to, że np Allegri został wybrany na trenera Juve po części również dlatego jak się prezentował, a nie tylko dzięki umiejętnościom trenerskim. Nie wyobrażam sobie żeby trener Juventusu siedział w dresie, palił szlugi i ogólnie zachowywał się tak jak Sarri.