Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
Moderator: con shonery
Re: Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
remake jedi outcast i academy tylko taki rozbudowany
w kurwe bym zagral w jakiegos fpsa z dinozaurami jak np. Turok z 2008 roku czy Tresspasser tylko ze przenosisz sie do czasow prehistorycznych i tych dinozaurow jest w chuj gatunkow a nie 5 czy ile, jakies polowanie i odkrywanie nowych ladow ale kozak by to byl
No i do tego marzy mi sie jakis zajebisty i w chuj brutalny FPS w czasach drugiej wojny takie polaczenie grafiki BF V z prawdziwymi realiami i duza iloscia map i wiece flaki itp
takie BF V + COD World At War + map tyle ile w Forgotten Hope 2 + tam inne Hell Let Loose
w kurwe bym zagral w jakiegos fpsa z dinozaurami jak np. Turok z 2008 roku czy Tresspasser tylko ze przenosisz sie do czasow prehistorycznych i tych dinozaurow jest w chuj gatunkow a nie 5 czy ile, jakies polowanie i odkrywanie nowych ladow ale kozak by to byl
No i do tego marzy mi sie jakis zajebisty i w chuj brutalny FPS w czasach drugiej wojny takie polaczenie grafiki BF V z prawdziwymi realiami i duza iloscia map i wiece flaki itp
takie BF V + COD World At War + map tyle ile w Forgotten Hope 2 + tam inne Hell Let Loose
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- mlodyperkez
[mention]Bolo[/mention] ja na ten remake juz czekam 10 lat i wciaz sobie powtarzam ze no przeciez to kasa lezaca na chodniku...ale jakos nikt sie nie chce za to zabrac ;/
Bo boom na rimejki jest od dwóch lat a EA potrzebuje dobrego pijaru związanego z gwiezdnymi wojnami a kotor to hajs za pół darmo, jedyny problem to Disney czy da zielone światło bo chyba by musieli to kanonizować, ewentualnie gdyby dali nazwie Star wars legends: knights of the old republic. Wtedy to gites.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- mlodyperkez
obys mial racje przyjacielu, dlugo zyjesz na tym swiecie wiec zdam sie na twoje doswiadczenie
[mention]Jaayu[/mention] to cię może zainteresuje
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Skate 2/3 remaster, lub Skate 4 na obecne (lub następne) generacje konsol.
Dajcie mi kurwa Skate'a nawet któregoś z tych starych i resztę gier mógłbym oddać w barter :c .
Dajcie mi kurwa Skate'a nawet któregoś z tych starych i resztę gier mógłbym oddać w barter :c .
- johnsonpokrywa
podbijam, ja to nawet w demo jedynki tyle grałem, że ja pierdolę. a jak pełna wjechała to nie wierzyłem jak zajebiście się popierdala po mieście, ehhhhhhhh
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
o kurwa wyglada spoko, dziekówaoldschool pisze:[mention]Jaayu[/mention] to cię może zainteresuje
Spoiler
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Silent Hill 1 i 2 remake
Metal gear solid 1 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2 i 3 remake
Metal gear solid 1 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2 i 3 remake
Dużo bardziej RPGowe LA Noir w klimatach Archwium X/amerykańskich kryminałów z 90's, wiecie, agenci FBI w idealnych fryzurach i przydużawych garniakach śmigający po gabinetach wyjebanych wieżowców szukając prawdy 
A tak serio to leci w tv odcinek x files o mordującym komputerze i się zamarzyłem
A tak serio to leci w tv odcinek x files o mordującym komputerze i się zamarzyłem
Gry, które chcielibyście żeby powstały
Tak jak w temacie(jak już taki był to sorki), macie jakieś pomysły na gierki, których jeszcze nikt nie stworzył a które byłyby według was zajebiste?
Jak bym sobie pograł w takie mmo w świecie wiedźmina, byś sobie dołączał do cechu, cech by miał własny zamek, polowanie na potwory z ziomkami z cechu itp.
Fajnie by było też pograć w jakiś autobattler z pokemonami, to uniwersum zostało stworzone pod takie gierki
Jak bym sobie pograł w takie mmo w świecie wiedźmina, byś sobie dołączał do cechu, cech by miał własny zamek, polowanie na potwory z ziomkami z cechu itp.
Fajnie by było też pograć w jakiś autobattler z pokemonami, to uniwersum zostało stworzone pod takie gierki
- zemsta1kadluba
Re: Gry, które chcielibyście żeby powstały
nie do końca takie oryginalne pomysły ale:
przede wszystkim bym chciał zakończenie dla serii Legacy o Kain
nową grę w stylu Silent Storma (kierowanie drużyną żołnierzy w czasie IIWŚ i walka w turach, styl podobny do XCOM ale z możliwością niszczenia budynków, strzelania przez ściany/podłogę), ale bez tych zjebanych panzerkleinów
grę w stylu Spidermana gdzie głównym bohaterem byłby Lobo
grę gdzie byłbyś partyzantem ale jakoś w bardziej współczesnych czasach +1940, TPS połączony z elementami RPG (różne klasy postaci i skille), plus badanie i rozwijanie baz poprzez nasze działania
jakąś uwspółcześnioną wersję gry Republika: Rewolucja, czyli symulator tworzenia ruchu politycznego który ma obalić zamordystyczny rząd
grę gdzie masz za zadanie uciec z więzienia coś w stylu starych Prisoner of War i The Great Escape
gra gdzie kontrolujesz mechy w uniwersum 1920+, w sumie mogłoby być połączenie FPS/TPS z możliwością kierowania mecha
przede wszystkim bym chciał zakończenie dla serii Legacy o Kain
nową grę w stylu Silent Storma (kierowanie drużyną żołnierzy w czasie IIWŚ i walka w turach, styl podobny do XCOM ale z możliwością niszczenia budynków, strzelania przez ściany/podłogę), ale bez tych zjebanych panzerkleinów
grę w stylu Spidermana gdzie głównym bohaterem byłby Lobo
grę gdzie byłbyś partyzantem ale jakoś w bardziej współczesnych czasach +1940, TPS połączony z elementami RPG (różne klasy postaci i skille), plus badanie i rozwijanie baz poprzez nasze działania
jakąś uwspółcześnioną wersję gry Republika: Rewolucja, czyli symulator tworzenia ruchu politycznego który ma obalić zamordystyczny rząd
grę gdzie masz za zadanie uciec z więzienia coś w stylu starych Prisoner of War i The Great Escape
gra gdzie kontrolujesz mechy w uniwersum 1920+, w sumie mogłoby być połączenie FPS/TPS z możliwością kierowania mecha
mołpy są kozackie
jakiś rozbudowany symulator życia, gdzie możesz robić to samo co w życiu tyle, że robiąc to w gierce
wtedy można przegrywać życie podwójnie pzdr
wtedy można przegrywać życie podwójnie pzdr
- zemsta1kadluba
- ebismolarek
I słuchanie sentino
Krótko: nowy Black & White powstały na dzisiejsze możliwości, żaden remaster. (Od 'dwójki' uciekać jak najdalej).
Survival-przygodówka, osadzona w gułagu/ obozie koncentracyjnym, za zadanie masz przetrwać. Masz ileś wyborów moralnych,a decyzje jakie podejmiesz, wpływałyby na to jak wygląda świat oraz fabuła. Można by starać się przetrwać walcząc o posadę więziennego capo, albo pójść dobrą ścieżką i podjąć próbę ucieczki z obozu itp.
heh pozdro tez od razu pomyślałem o obozie koncentracyjnym, grzesiuka teraz czytam, może dlatego taka fazka. w prisoner of war się grało za dzieciaka. no i w republike też się pykało, niby jest jakaś democracy 4, ale to nie to samo
- zemsta1kadluba
też mi się podoba pomysł na połączenie tego pomysłu na grę o ucieczce z więzienia z uniwersum gułagu, dobrze by to pasowało i właśnie coś w stylu właśnie prisoner of war
democracy 4 to jednak nie to samo co republika gdzie od początku byłeś nastawiony na tworzenie tego ruchu jako zemstę no i animacje pokazujące twoje działania były spoko, oczywiście za dzieciaka zawsze szedłem w czerwoną cząstkę siły xd wywołanie zamieszek hooliganów na propsie
democracy 4 to jednak nie to samo co republika gdzie od początku byłeś nastawiony na tworzenie tego ruchu jako zemstę no i animacje pokazujące twoje działania były spoko, oczywiście za dzieciaka zawsze szedłem w czerwoną cząstkę siły xd wywołanie zamieszek hooliganów na propsie
mołpy są kozackie
Przeczytałem to dziś, pomyślałem o twórczości Różalskiego, że idealnie się wstrzeliłeś pomysłem. A chwilę potem zorientowałem się, że przecież trailer Iron Harvest już dawno lata po sieci...
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.