Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
Mystair

Re: Siłownia

Post autor: Mystair »

ja mam jabłkową z kfd i jest kozak, polecam, miałem wcześniej o smaku coli to sztuczna max
MOB
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

Fleming pisze: 11 maja 2020, 19:26 kreatyna do ryja i zapić szybko, żaden smak chyba nie moze być dobry
czyli nie rozpuszczasz tylko wsypujesz miarke i przepijasz i jest gituwa?
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Polecicie jakieś dobre kanały z żarciem, gdzie autor oprócz przepisu i wykonania dorzuca także kalorie i makrosy? Coś w stylu kanału Policzona Szama
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Wtn pisze: 11 maja 2020, 19:57
Fleming pisze: 11 maja 2020, 19:26 kreatyna do ryja i zapić szybko, żaden smak chyba nie moze być dobry
czyli nie rozpuszczasz tylko wsypujesz miarke i przepijasz i jest gituwa?
to ktos robi inaczej? xD
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Domperinion

Post autor: Domperinion »

genocidegeneral pisze: 11 maja 2020, 20:02 Polecicie jakieś dobre kanały z żarciem, gdzie autor oprócz przepisu i wykonania dorzuca także kalorie i makrosy? Coś w stylu kanału Policzona Szama
Agasava na yt,przy okazji jest na czym oko zawiesić
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it :cool: :joint:
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

co do kreatyny to najgorsze co miałem to hcl już nie pamiętam jakiej firmy, ale kurwa takie kwaśne że ryj wykręcało a na treningu zdarzało się że rzygiem podchodziło.
Teraz prawilny monohrydrant z kfd o smaku coli, nie jest źle, ale zauważyłem że lepiej mi idzie moja mieszanka przedtreningowa kreatyna+cytrulina jak sobie ją wrzucę w colę zero i popiję, bo nigdy nie lubiłem tego wpierdalania proszku do ryja i popijania
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
bania

Post autor: bania »

Łąsą pisze: 10 maja 2020, 12:27 po co?
jak jesz 200 g białka to dostarczasz jakieś 10 gramów tyrozyny
ile tam zasuplementować chcesz?
Lubię poeksperymentować, zrezygnowałem z tyrozyny, zobaczymy jak z tauryną będzie.
https://barbend.com/taurine-workout-supplement/
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj

Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club

You hate, you're lame, your loss
Awatar użytkownika
Wtn

[mention]ART[/mention] no ja rozpuszczam sobie w wodzie xD
Awatar użytkownika
Łąsą
judym

Post autor: Łąsą »

ja robię inaczej z kreatyną, bo jeśli jej dobrze nie rozpuszczę, to często dostaję biegunki osmotycznej
dlatego kreatynę (aminokwas) mieszam z sodą oczyszczoną (zasada), która zwiększa jej rozpuszczalność w wodzie i podgrzewam jeszcze to wszystko w mikrofalówce
jakaś recepta mordo tej?
Awatar użytkownika
bania

Post autor: bania »

Ile na ile?
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj

Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club

You hate, you're lame, your loss
Awatar użytkownika
Łąsą
judym

nie rozkminiam za bardzo, sypię z łyżeczki, mniej więcej 2:1 kreatyna:soda
jakaś recepta mordo tej?
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

co ty krakulca na sodce krecisz z jabczanu ziomus?? ja wlasnie wjebalem sie w rekompozycje i wycinam tluszczu do 8 proc z 12 z pomoca iniekcji farmaceutycznej i treningu piwniczanego cel zjechac do 106 na pelnym wypasie
zuperhero

Post autor: zuperhero »

do 106 jednostek masy układu SI przy 8% tłuszczu? jprdl ile ty masz wzrostu?
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Łąsą pisze: 12 maja 2020, 10:21 ja robię inaczej z kreatyną, bo jeśli jej dobrze nie rozpuszczę, to często dostaję biegunki osmotycznej
dlatego kreatynę (aminokwas) mieszam z sodą oczyszczoną (zasada), która zwiększa jej rozpuszczalność w wodzie i podgrzewam jeszcze to wszystko w mikrofalówce
spoko pomysł bo zawsze wkurzało mnie to że niezależnie od ilości płynu zostawał mi ten biały osad na dnie z kreatyny który ni chuja nie chciał się rozpuścić
i tez parę razy mnie wzięło na sranie przez kreatynę, raz o mało co bym nie musiał przez całą siłkę lecieć z osraną dupą, pośladki miałem bardziej ściśnięte niż przy hip thrustach :lol:
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Boysband

Post autor: Boysband »

siema swiry jestem takim silkowym zajawkowiczem ze nawet jak teraz jestem chory i jest lockdown to doczytuje informacje z fachowych źródeł
Awatar użytkownika
msh

Post autor: msh »

Wszystko pozamykane i spadki się robią, w domu mam tylko ławeczkę i gryf do bicepsa. Wiem, lepsze to niż nic. Mam pytanie: jak robicie brzuch? bo ja czasami chodzę konkretnie przyjebany ale bęben lekko widać, no cóż dąrze do perfekcji, ale tego brzucha nie umiem ogarnąć, Nie mam jakiś dużych fałd bo ogólnie mam budowę umięśnioną no ale do kaloryfera daleko. Tylko proszę nie wyjeżdżajcie mi tu z 6 Weidera, czy jak to się piszę mam w chuju. Pozdro Wariaty.
Awatar użytkownika
Wtn

Jest tu jakiś nienatural?
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

już nie
2ps__

Post autor: 2ps__ »

mimo, ze nie silownia to stwierdzilem, że tu spytam bo pewnie najwiekszy odzew - chodzi o to, że se biegam troszkę, czasem pójdę na drążki/stritworkaut, na rowerze jeżdżę (coraz więcej), w piłkę grywam, no ogólnie ostatnimi czasy duże natężenie sportów u mnie, a jako, że dość mało wpierdalam [chyba dlatego] mam problemy z regeneracja, w sensie czasem mi brakuje po prostu pary jak odmulę i nie wiem jakoś wolno biegnę albo nie mam siły się podciągać. da się coś z tym zrobić? nie wiem jakieś suple na regeneracje czy huj, wiem, że na pewno se ashwagande kupię bo z tego co widzę to jest wspaniała na wszystko xd, coś jeszcze se kupić? tylko tak żeby mi przypadkiem mięśnie nie urosły :oops:
Awatar użytkownika
Łąsą
judym

więcej jeść
jakaś recepta mordo tej?
ODPOWIEDZ