Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siłownia
ja mam jabłkową z kfd i jest kozak, polecam, miałem wcześniej o smaku coli to sztuczna max
MOB
-
genocidegeneral
Polecicie jakieś dobre kanały z żarciem, gdzie autor oprócz przepisu i wykonania dorzuca także kalorie i makrosy? Coś w stylu kanału Policzona Szama
to ktos robi inaczej? xD
- Domperinion
Agasava na yt,przy okazji jest na czym oko zawiesićgenocidegeneral pisze: ↑11 maja 2020, 20:02 Polecicie jakieś dobre kanały z żarciem, gdzie autor oprócz przepisu i wykonania dorzuca także kalorie i makrosy? Coś w stylu kanału Policzona Szama
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
- zemsta1kadluba
co do kreatyny to najgorsze co miałem to hcl już nie pamiętam jakiej firmy, ale kurwa takie kwaśne że ryj wykręcało a na treningu zdarzało się że rzygiem podchodziło.
Teraz prawilny monohrydrant z kfd o smaku coli, nie jest źle, ale zauważyłem że lepiej mi idzie moja mieszanka przedtreningowa kreatyna+cytrulina jak sobie ją wrzucę w colę zero i popiję, bo nigdy nie lubiłem tego wpierdalania proszku do ryja i popijania
Teraz prawilny monohrydrant z kfd o smaku coli, nie jest źle, ale zauważyłem że lepiej mi idzie moja mieszanka przedtreningowa kreatyna+cytrulina jak sobie ją wrzucę w colę zero i popiję, bo nigdy nie lubiłem tego wpierdalania proszku do ryja i popijania
mołpy są kozackie
Lubię poeksperymentować, zrezygnowałem z tyrozyny, zobaczymy jak z tauryną będzie.
https://barbend.com/taurine-workout-supplement/
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
[mention]ART[/mention] no ja rozpuszczam sobie w wodzie xD
ja robię inaczej z kreatyną, bo jeśli jej dobrze nie rozpuszczę, to często dostaję biegunki osmotycznej
dlatego kreatynę (aminokwas) mieszam z sodą oczyszczoną (zasada), która zwiększa jej rozpuszczalność w wodzie i podgrzewam jeszcze to wszystko w mikrofalówce
dlatego kreatynę (aminokwas) mieszam z sodą oczyszczoną (zasada), która zwiększa jej rozpuszczalność w wodzie i podgrzewam jeszcze to wszystko w mikrofalówce
jakaś recepta mordo tej?
Ile na ile?
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
nie rozkminiam za bardzo, sypię z łyżeczki, mniej więcej 2:1 kreatyna:soda
jakaś recepta mordo tej?
co ty krakulca na sodce krecisz z jabczanu ziomus?? ja wlasnie wjebalem sie w rekompozycje i wycinam tluszczu do 8 proc z 12 z pomoca iniekcji farmaceutycznej i treningu piwniczanego cel zjechac do 106 na pelnym wypasie
do 106 jednostek masy układu SI przy 8% tłuszczu? jprdl ile ty masz wzrostu?
- zemsta1kadluba
spoko pomysł bo zawsze wkurzało mnie to że niezależnie od ilości płynu zostawał mi ten biały osad na dnie z kreatyny który ni chuja nie chciał się rozpuścić
i tez parę razy mnie wzięło na sranie przez kreatynę, raz o mało co bym nie musiał przez całą siłkę lecieć z osraną dupą, pośladki miałem bardziej ściśnięte niż przy hip thrustach
mołpy są kozackie
siema swiry jestem takim silkowym zajawkowiczem ze nawet jak teraz jestem chory i jest lockdown to doczytuje informacje z fachowych źródeł
Wszystko pozamykane i spadki się robią, w domu mam tylko ławeczkę i gryf do bicepsa. Wiem, lepsze to niż nic. Mam pytanie: jak robicie brzuch? bo ja czasami chodzę konkretnie przyjebany ale bęben lekko widać, no cóż dąrze do perfekcji, ale tego brzucha nie umiem ogarnąć, Nie mam jakiś dużych fałd bo ogólnie mam budowę umięśnioną no ale do kaloryfera daleko. Tylko proszę nie wyjeżdżajcie mi tu z 6 Weidera, czy jak to się piszę mam w chuju. Pozdro Wariaty.
mimo, ze nie silownia to stwierdzilem, że tu spytam bo pewnie najwiekszy odzew - chodzi o to, że se biegam troszkę, czasem pójdę na drążki/stritworkaut, na rowerze jeżdżę (coraz więcej), w piłkę grywam, no ogólnie ostatnimi czasy duże natężenie sportów u mnie, a jako, że dość mało wpierdalam [chyba dlatego] mam problemy z regeneracja, w sensie czasem mi brakuje po prostu pary jak odmulę i nie wiem jakoś wolno biegnę albo nie mam siły się podciągać. da się coś z tym zrobić? nie wiem jakieś suple na regeneracje czy huj, wiem, że na pewno se ashwagande kupię bo z tego co widzę to jest wspaniała na wszystko xd, coś jeszcze se kupić? tylko tak żeby mi przypadkiem mięśnie nie urosły