Hot 16 Challenge #2 (2020)
-
FÜRDIEGANG
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Aj, Peji brakuje kogos od PRu. Wystarczylo zaatakowac Dude z innej pozycji i byloby wygranko i lajki.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Te wersy z mgłą to jakiś krypto diss na kaczyńskiego czy co chodzi? Pewnie to jakiś cytat, ale ja człowiek średnio oczytany to nie znam
Nominacje dobre, a rychu peja spięta dupka niech tam usiądzie cicho i weźmie krzesło

ZABAWA KOSZTEM RAPERÓW
rozbawiła mnie nawet bardziej niż rapujący Duda
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Bez sensu sie Rysio spina
, Andrzej dobry wariat 
- widzeszalenstwo
Znając życie Peja jeszcze nie wpłacił ani złotówki pewnie
- fvntvsycool
Peja co za zdziadziały dzban 
a co do dudy, to pewnie nominował mateuszka, żeby zaraz się zaczęli nominować w rządzie, a tvp info (hatfu) mogła zrobić z tego wspaniały materiał propagandowy, żeby zakrzyczeć ten festiwal dissów i pojazdów po rządzie i władzy, który można zaobserwować w bardzo wielu 16stkach raperów i nie tylko raperów. także jebać ich i tą kukłę z belwederu.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 17:58 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
W punkt!widzeszalenstwo pisze: ↑11 maja 2020, 17:55 Znając życie Peja jeszcze nie wpłacił ani złotówki pewnie
O kurwa nie wiem co bardziej zrobiło mi dzisiaj dzień. Erape Rogal D.uda, BonusJKM, czy pospinany prawilniaczek Rychu Peja... What.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Rychu Peja Palcówka tak gada.
kurwa co tu sie
architekt chyba z neo sie zagadal bo sie cos zjebao w symulacji
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Ależ głupie jest to poczucie posiadania uprawnień do rozdawania licencji na występ wokalny w stylu rapowanie, niezależnie czy ma dotyczyć youtuberów, czy prezydentów.
Nic w tej argumentacji Rycha nie trzyma się kupy. Hot szesnastki mogą nagrywać wyłącznie osoby potrafiące robić hot rap (dlatego sprawdzajcie mojego człowieka Gandziora), nie można sobie od tak zostać raperem (ale niektórzy z którymi nagrywałem mogą). Śmieszy mnie trochę to traktowanie rapu (nie że całej kultury, tylko zabiegu wokalnego) jako jakiejś mitycznej, odizolowanej krainy, gdzie dostęp przysługuje jedynie po spełnieniu niewidocznych reguł.
PAD nie ogłosił nigdzie, że będzie wydawał album hip-hopowy, Prawo i Sprawiedliwość nie ogłosiło się najlepszą wytwórnią hip-hopową w kraju, więc nie wiem po co tak spinać dupę (w sensie wiem, jeśli jego oburzenie dotyczyłoby ironii związanej ze zbiórką i TVP, ale nie w to uderzał), bo to tak samo jakby, nie wiem, Ryszard Rynkowski opierdolił aktorów, że postanowili zaśpiewać (ROZUMIECIE?? ZAŚPIEWAĆ, AKTORZY!!) charytatywnie jakiś cover.
Nic w tej argumentacji Rycha nie trzyma się kupy. Hot szesnastki mogą nagrywać wyłącznie osoby potrafiące robić hot rap (dlatego sprawdzajcie mojego człowieka Gandziora), nie można sobie od tak zostać raperem (ale niektórzy z którymi nagrywałem mogą). Śmieszy mnie trochę to traktowanie rapu (nie że całej kultury, tylko zabiegu wokalnego) jako jakiejś mitycznej, odizolowanej krainy, gdzie dostęp przysługuje jedynie po spełnieniu niewidocznych reguł.
PAD nie ogłosił nigdzie, że będzie wydawał album hip-hopowy, Prawo i Sprawiedliwość nie ogłosiło się najlepszą wytwórnią hip-hopową w kraju, więc nie wiem po co tak spinać dupę (w sensie wiem, jeśli jego oburzenie dotyczyłoby ironii związanej ze zbiórką i TVP, ale nie w to uderzał), bo to tak samo jakby, nie wiem, Ryszard Rynkowski opierdolił aktorów, że postanowili zaśpiewać (ROZUMIECIE?? ZAŚPIEWAĆ, AKTORZY!!) charytatywnie jakiś cover.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jak to przecież głąb jest.
"Jeśli jesteś kiepski raper albo żaden raper nie powinieneś kłaść 16-stek w tym chaleng'u" - mówi to człowiek, który: Nominacje: KaeN, AdMa, Kobra, Respo, GSP"
"Jeśli jesteś kiepski raper albo żaden raper nie powinieneś kłaść 16-stek w tym chaleng'u" - mówi to człowiek, który: Nominacje: KaeN, AdMa, Kobra, Respo, GSP"
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
no troche poniosło rycha
prędzej się takich bzdur od jakiegoś ostrego albo innego palucha spodziewałem niż od rycha, zawód