Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
ale Kuban fajnie na luziku spoko ziomek normalny zajawkowy, aż sie chce słuchać
Kluchu fajno, dzisiaj Kolins wlatuje jutro Jacek
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Jimson
nie wsłuchiwałem się tak od kilku lat
Ktoś wyżej chce porównywać jimsona i vnma w kategorii wygrywu. Ten pierwszy zarabia na swojej pasji i zachował klasę będąc legendą polskiego podziemia ten drugi odkąd przestał się starać to popułczyny i marny śpiewak płaczący że nie ma gdzie mieszkać i roztrwonił wszystko co zarobił chlip chlip
. Vnmowi bardzo potrzebna promocja przynajmniej nie musiałby tak się żalić chlip na pętli chlip
także tomek show must go on
Ktoś wyżej chce porównywać jimsona i vnma w kategorii wygrywu. Ten pierwszy zarabia na swojej pasji i zachował klasę będąc legendą polskiego podziemia ten drugi odkąd przestał się starać to popułczyny i marny śpiewak płaczący że nie ma gdzie mieszkać i roztrwonił wszystko co zarobił chlip chlip
#free2rzyn
no ale to różne można takie wymyślaćbenqacz pisze: ↑11 maja 2020, 13:55 Jimsonnie wsłuchiwałem się tak od kilku lat
Ktoś wyżej chce porównywać jimsona i vnma w kategorii wygrywu. Ten pierwszy zarabia na swojej pasji i zachował klasę będąc legendą polskiego podziemia ten drugi odkąd przestał się starać to popułczyny i marny śpiewak płaczący że nie ma gdzie mieszkać i roztrwonił wszystko co zarobił chlip chlip. Vnmowi bardzo potrzebna promocja przynajmniej nie musiałby tak się żalić chlip na pętli chlip
także tomek show must go on
np. vnm przejebał więcej siana na kurwy i koks niż jimson kiedykolwiek zarobi, poruchał celebrytki, robi to co lubi, a teraz jeszcze smutnymi piosenkami naciąga frajerów na hajs i chyba mu się to udaje, jimson natomiast pisze teksty o koszykówce na bloga za 10zł/miesięcznie abonamentu i musiał podgryźć fała w nogawkę żeby w ogóle ktoś zwrócił uwagę na jego 16, coś jak tede który po 10 latach nadal kmini te swoje zaczepki na rycha
- widzeszalenstwo
dobrze kluchuuu
Peja zaraz przegoni Tedego w liczbie wyświetleń pod #hot16challenge2
Mnie rozpierdala jak typy beke se cisną bo chłopowi się noga powinęła. Nie słucham VNM'a, ale mówić że nie zasłużył na dobra materialne po tylu latach napierdalania, gdzie w większości miał dobre czasy i ogólnie typ techniczny kocur wyróżniający się na scenie od lat, to padaka. Co jak co ale z obu panów Vnmowi się należało bardziej, bo był konsekwentny w tym co robi a jimson opiera się na talencie którego nie wykorzystał ani nie przemienił w pieniądz, przy tym wyjebał lache na fanów, no bo ile tych kawałków nagrał przez ile lat, w dodatku nie stać typa na studio do tej pory więc o czym my gadamy
( nie pierdolcie tylko, że chodzi tutaj o klimat zwrotki jak za starych czasów ) Kunszt może i ma, ale wyjebane w ludzi tak samo. Kumam jakby to był jakiś Malik albo ktoś tego pokroju, ale VNM neutralny chłop. Uważam, że nie potrzebna to była zaczepka w inny sposób nie potrafi dać znaku o sobie, tylko po latach wpierdolił jako tako 16stkę i hihi heihei jemu nie wyszło, ale pizda jebana. No kurwa jak dzieci z podstawówki 
lewica krula atakuje

Spoiler

Przecież on sam przejebał hajs (a miał go jak na czasy gdzie był na topie niemało, o czym sam nawijał wielkrotnie), no kurwa jeszcze tego brakowało, żeby za zasługi VNM dostawał co miesiąc 15 koła za zasługi, żeby sobie mógł apartament wynajmować i jeździć po świecie. Teraz jego muzyka już widocznie ludzi tak nie interesuje, więc rynek zweryfikował i tyle. Daleki jest od napisania, że cieszy mnie jego obecna sytuacja, ale nie przesadzajmy w drugą stronę. Jest zdrowym i mądrym facetem, może iść do normalnej pracy, jak na rapie nie zarobi.Aka M pisze: ↑11 maja 2020, 14:17 Mnie rozpierdala jak typy beke se cisną bo chłopowi się noga powinęła. Nie słucham VNM'a, ale mówić że nie zasłużył na dobra materialne po tylu latach napierdalania, gdzie w większości miał dobre czasy i ogólnie typ techniczny kocur wyróżniający się na scenie od lat, to padaka. Co jak co ale z obu panów Vnmowi się należało bardziej, bo był konsekwentny w tym co robi a jimson opiera się na talencie którego nie wykorzystał ani nie przemienił w pieniądz, przy tym wyjebał lache na fanów, no bo ile tych kawałków nagrał przez ile lat, w dodatku nie stać typa na studio do tej pory więc o czym my gadamy( nie pierdolcie tylko, że chodzi tutaj o klimat zwrotki jak za starych czasów ) Kunszt może i ma, ale wyjebane w ludzi tak samo. Kumam jakby to był jakiś Malik albo ktoś tego pokroju, ale VNM neutralny chłop. Uważam, że nie potrzebna to była zaczepka w inny sposób nie potrafi dać znaku o sobie, tylko po latach wpierdolił jako tako 16stkę i hihi heihei jemu nie wyszło, ale pizda jebana. No kurwa jak dzieci z podstawówki
![]()
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
lichtman
[mention]Aka M[/mention]
[mention]Aka M[/mention]
debile nawet nazwisk nie potrafią pisać, a jakieś pozwy robią 
cztery żubry i dwie kurwy
Wczoraj już słuchałem zajebista zwrota, te wejście mnie rozpierdala w metrze XDDDDD Ja już nominacje dostałem wczoraj, teraz muszę tylko napisać i nagrać to jebaństwo ale się wstydzę 
pokaż kto cię nominował
- Serdecznosci
Weny nikt nie nominował? Wykluczony już całkiem z rapgry? 
powiedizal ze nie nagra, Muflon go nominowal
- przedszkolanek
nie tylko muflon, z kilka osób
>nominuj najpopularniejszego polskiego standupera
>standuper wrzuca to na swoje sociale i pyta 200k swoich fanów czy ma na to odpowiedzieć
>karta na czasie stoi dla Ciebie otworem
oczywiście Kuban poleciał wyśmienicie ale Pacześ zrobił mu kawał roboty, bardzo dobrze przekminiony ruch