Hot 16 Challenge #2 (2020)
-
kroldzielnicy
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Adma powinna się zastanowić czemu wszyscy narzekają na damski rap w Polsce
VNM zrób coś głupiego dla promocji płytki typu wypierdol dissa na Jimsona i daj się znowu mu wjebaćTO NIE JEST OSTATNIE SŁOWO
Aż sobie odświeżyłem True man show
dla JKM
dla Ducha, Erkinga i Mam na imię Aleksander osoby props, bardzo fajnie przewinięte
Belmondziak ale nominacje od Dizkreta to uszanuj.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
BouncedDuck5106
Bo jest chujowy, to wiadomo. Z tym, że większość wrzut od randomowych wokalistek, które tu tak zbierają propsy jest równie chujowa, albo nawet bardziej, więc nie widzę innego powodu by nie traktować je w kategorii "dobre jak na kobiecy rap, który nawet nie jest rapem", bo słuchał e to na pewno nie jest.kroldzielnicy pisze: ↑11 maja 2020, 6:54 Adma powinna się zastanowić czemu wszyscy narzekają na damski rap w Polsce
przyszedłem zostawić propsy dla Katarzyny Nosowskiej, pozdrawiam.
i dla noona oczywko
i dla noona oczywko
No jak Finker wyjdzie z szafy to już chuj, piękne
Kiedyś w Między Rondem a Palmą czyli podcascie Maćka aka Jimson, ten został zapytany czy coś pisze. Odpowiedział, że pisze, a czasem nawet coś nagra, ale bez planów powrotu i czy jakiegoś wydawnictwa.
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Erking
Jimson
Jurek Kiler
Większości to już nawet nie chce mi się sprawdzać
Jimson
Jurek Kiler
Większości to już nawet nie chce mi się sprawdzać
Patr00 co bit

- mlody jelcz
- zielony skurwiel
dzisiaj skonieczny aka piorun aka Oskar wrzuca hot16
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- przedszkolanek
Jimson i te wersy o VNM

- gods bidness
Ktoś mógłby uzasadnić to zbiorowe robienie lachy Jimsonowi? Ja pamiętam, że to zawsze był bożek ślizgowy, ale myślałem, że te czasy dawno minęły, zwłaszcza, że teraz zauważyłem tutaj nowych bożków typu Sentino, Belmondo i trend "beka z trusków i wczutych tekstów", gdzie Jimson przecież jest definicją smutnego truska.
Sama zwrotka bez podniety. Nigdy wielkim fanem Jimsona nie byłem, zwłaszcza delivery, jego smutnego, monotonnego głosu i flow, ale przyznaję, że tekstowo zawsze dawał radę. Rozumiem, że odgrzanie kotleta sprzed 10 lat (chyba nawet lepiej) w postaci prztyczka w nos VNMa może wywołać emocje, ale to mi wygląda na jakiś dziwny owczy pęd i słuchanie po ksywach.
Piejącego VNMa raczej nie lubię (choć ma pojedyńcze kawałki koty, jak te czysto braggowe) i dla mnie ten beef zawsze oscylował wokół remisu. Jego nowej płyty nie słuchałem, więc nie umiem powiedzieć, na ile przytyk Jimsona jest celny. Ale co taki VNM mógłby odpowiedzieć na przytyk wyrzucony z siebie po kilkunastu latach? Że Jimson o nim 15 lat myślał, podczas gdy on nagrał ileś tam płyt itd.? Nie ma to chyba wielkiego sensu.
Sama zwrotka bez podniety. Nigdy wielkim fanem Jimsona nie byłem, zwłaszcza delivery, jego smutnego, monotonnego głosu i flow, ale przyznaję, że tekstowo zawsze dawał radę. Rozumiem, że odgrzanie kotleta sprzed 10 lat (chyba nawet lepiej) w postaci prztyczka w nos VNMa może wywołać emocje, ale to mi wygląda na jakiś dziwny owczy pęd i słuchanie po ksywach.
Piejącego VNMa raczej nie lubię (choć ma pojedyńcze kawałki koty, jak te czysto braggowe) i dla mnie ten beef zawsze oscylował wokół remisu. Jego nowej płyty nie słuchałem, więc nie umiem powiedzieć, na ile przytyk Jimsona jest celny. Ale co taki VNM mógłby odpowiedzieć na przytyk wyrzucony z siebie po kilkunastu latach? Że Jimson o nim 15 lat myślał, podczas gdy on nagrał ileś tam płyt itd.? Nie ma to chyba wielkiego sensu.
no trochę tak jest