VNM - Hope For The Best (2020)
Re: VNM - Hope For The Best (29.05.2020) [Zapowiedź]
Ej ale jak to jest? W tym swoim hot16 nawija że ogląda sobie zachody słońca z kawalerki z okien od sufitu aż po podłogę..nie znam się, ale takie mieszkania w nie są tanie do wynajęcia szczególnie w WWA..więc jak to jest z tym jego hajsem..jeśli serio sobie takie teraz mieszkanie wyznają i już jest turbo beka z niego i jego "kłopotów".
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 14:16 przez Jolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Podziękujcie quebonafide i jego niesamowitej akcji marketingowej, teraz co drugi będzie jakieś bzdury wymyślać żeby płytkę wypromować
- Domperinion
Ciężka spra2a ale vnm na załamie zawsze był najlepszy ,czy to ważne gdzie mieszka?
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
W nowym budownictwie od paru lat jest moda na okna od podłogi - równie dobrze może mieszkać w jakiejś klicie 18 m2 w nowym budownictwie na jakimś wypizdowie.Jolo pisze:Ej ale jak to jest? W tym swoim hot16 nawija że ogląda sobie zachody słońca z kawalerki z okien od sufitu aż po podłogę..nie znam się, ale takie mieszkania w nie są tanie do wynajęcia szczególnie w WWA..więc jak to jest z tym jego hajsem..jeśli serio sobie takie teraz mieszkanie wyznają i już jest turbo beka z niego i jego "kłopotów".
Ja bym powiedział, że nawet niekoniecznie w nowym budownictwie. Zaliczyłem kilka mieszkań w WWA, wszystkie w blokach, które budowane były w czasach PRL-u, i w każdym miałem okna od sufitu do podłogi. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie, że to jest atrybut jakichś drogich nowoczesnych apartamentów.
Rykne że śmiechu, jak okaże się że autorowi chodziło o drzwi balkonoweedenmar pisze: ↑10 maja 2020, 0:32 Ja bym powiedział, że nawet niekoniecznie w nowym budownictwie. Zaliczyłem kilka mieszkań w WWA, wszystkie w blokach, które budowane były w czasach PRL-u, i w każdym miałem okna od sufitu do podłogi. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie, że to jest atrybut jakichś drogich nowoczesnych apartamentów.
Ale że mi czy VNM-owi?offline pisze: ↑10 maja 2020, 9:21Rykne że śmiechu, jak okaże się że autorowi chodziło o drzwi balkonoweedenmar pisze: ↑10 maja 2020, 0:32 Ja bym powiedział, że nawet niekoniecznie w nowym budownictwie. Zaliczyłem kilka mieszkań w WWA, wszystkie w blokach, które budowane były w czasach PRL-u, i w każdym miałem okna od sufitu do podłogi. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie, że to jest atrybut jakichś drogich nowoczesnych apartamentów.![]()
Albo ma niski sufit
Albo to poetyckie określenie bezdomnosci
Hahaha propsy.jajca pisze:
A w spadek jego standardu życia mogę uwierzyć, bo swego czasu w wywiadach regularnie chwalił się, że mieszka w wynajmowanym apartamencie.
Ja też wierzę, nie zdzierzylbym mieszkania w kawalerce, a bogaty raczej nie jestem.
Z drugiej strony, jako biedak gromadzę rzeczy i potrzebuje na nie dużo miejsca, a vnm może jest tak bogaty, że jak coś mu jest potrzebne, to po prostu to kupuje, a po uzyciu wypierdala, więc wystarczy mu te 30m2.
Z drugiej strony, jako biedak gromadzę rzeczy i potrzebuje na nie dużo miejsca, a vnm może jest tak bogaty, że jak coś mu jest potrzebne, to po prostu to kupuje, a po uzyciu wypierdala, więc wystarczy mu te 30m2.
Niezłe rozkminy
, drodzy użytkownicy zrozumcie w końcu, że papier przyjmie wszystko i raperzy kłamią w tekstach, serio. Wyjebane mam czy to jest prawda czy nie, podoba mi się ten ostatni teledysk, dobra nawijka i dobrze zrobiony teledysk.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Nie "dostał pocisk", tylko został wpierdolony z butami, chyba faktycznie powinien już szukać innego zajęcia w życiu
Mam sentyment do Fała, zacząłem go słuchać dopiero od Propejnu i tą płytę bardzo fajnie wspominam, później sobie nadrobiłem wcześniejszy meteriał i może jakimś sajko nie zostałem, ale potrafi/ł pisać dobrze rzeczy. Potem wiadomo, co każdy i on sam w końcu zauważył odbił w dziwną stronę co muzycznie i "zasięgowo" poszło mocno w dół. Jeśli chodzi o sytuacje życiowo/hajsową - taka branża, tak samo jak łatwo wbić się na te 5 min, tak samo spaść z rowerka, jeśli nie robi się dobrych ruchów. Taco już teraz mimo, że jest jego primetime na Cafe Belga zastanawia co będzię jak już odejdzie w cień i za co będzie żył, dlatego kosi ile się da i jestem pewien, że sianko ze żniw dobrze ulokuje o ile już tego nie zrobił. Ktoś wcześniej trafnie to porównał z karierą sportową, jeżeli chcesz mieć taki sam poziom życia jak w czasie kariery, to trzeba myśleć odpowiednio wcześnie. V chyba wolał siedzieć na kwadracie cały czas, grać na ps4 i tyle, z całą sympatią, ale jak nie masz kilku baniek na koncie, to chyba nienajlepszy pomysł na życie.
Wiecie, czemu Paschalska zostawiła vnma?
Spoiler
bo Jimson czeka w sypialni z kutasem
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!