Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Nie wiem czy było, ale...
Przynajmniej Szamza nominował
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- oKulTywowany
- chilipvlmer
Dizkret latwopalnemu flowwww dał iskrę , nie no dzieje się szacun nadal czekam na smarka i jimsona
Powiem tak, kto nie nagra zwroty w sytuacji kiedy nagrał już prawie każdy to będzie po prostu chujem i ja będę mu to pamiętał!
- Moltisanti
Powazna sprawa
Nie lekceważ jej
-
rubinstein
gargamel :|
kret slicznie
belmondo nie nagra, bo sie boi, ze beda drazyc, ile wplacil, a mamusi pewnie wyschlo zrodelko przez wirusa.
zalosne
czemu takie potezne ekipy jak ćs i hewra nie nagraly nic jeszcze? nie wierze zeby ich nikt nie nominowal
kret slicznie
belmondo nie nagra, bo sie boi, ze beda drazyc, ile wplacil, a mamusi pewnie wyschlo zrodelko przez wirusa.
zalosne
czemu takie potezne ekipy jak ćs i hewra nie nagraly nic jeszcze? nie wierze zeby ich nikt nie nominowal
Ale taka racja, nie wziąć udziału w tej akcji to jest lekka siara i mówię tu nie o ludziach którzy nie nagrywają 20 lat, nie oczekuję że nie wiem EIS czy nawet Smark wjedzie z hot16...ale raperzy którzy coś tam cały czas nagrywają raczej wypadałoby i wstyd jakby nie nagrali.
Akcja poszła tak szeroko że za niedługo praktycznie każda medialna osoba będzie nominowana, jestem zaskoczony rozmiarem tej akcji.
Akcja poszła tak szeroko że za niedługo praktycznie każda medialna osoba będzie nominowana, jestem zaskoczony rozmiarem tej akcji.
-
kosodrzewina
----
Ostatnio zmieniony 18 sie 2021, 17:49 przez kosodrzewina, łącznie zmieniany 1 raz.
wszyscy wplacaja? a nawet jak wydraza to co? mysle, ze faktycznie olewarubinstein pisze: ↑10 maja 2020, 9:47 gargamel :|
kret slicznie![]()
zalosne
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
rubinstein
juz to widze, jak (((P O N O Ć))) bardzo zadluzony spec od kwitflipow wplacaogkush pisze: ↑10 maja 2020, 10:13wszyscy wplacaja? a nawet jak wydraza to co? mysle, ze faktycznie olewarubinstein pisze: ↑10 maja 2020, 9:47 gargamel :|
kret slicznie![]()
zalosne
czemu takie potezne ekipy jak ćs i hewra nie nagraly nic jeszcze? nie wierze zeby ich nikt nie nominowal![]()
inaczej. imo belmondo nie nagra, bo nie widzi w tym jakiejkolwiek krozysci, szczegolnie materialnej.
Dzikret super
Wichrer tez fajnie
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Świnia, zapamiętaj tę ksywę (na teraz)
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel