Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
niezły flex ma Cejudo z tym kajdanem ze złotym medalem olimpijskim 
Nie lubie karła ale mu siadło te kolano. Bez kontrowersji przerwanie jak dla mnie
za wcześnie troche bo Cruz próbował się doczołgać do siatki i wstawać a nie umarł
ale i tak Cejudo full kontrola przez 2 rundy
i jeszcze kariere zakończył, to nieźle
ale i tak Cejudo full kontrola przez 2 rundy
i jeszcze kariere zakończył, to nieźle
No ale tam przyjmowal to ciosy bez zadnej checi obrony w sumie i liczyl, ze jest te kilka sekund blizej konca rundy i sie przeliczyl.
A Cejudo to obstawiam w ciagu roku wielki powrot itp
A Cejudo to obstawiam w ciagu roku wielki powrot itp
to tak nie działa
jest aktywność to nie przerywamy - a tutaj była, próbował dojść do siatki i zaczynał wstawać i te ciosy są wkalkulowane w to
co innego niby miał zrobić w tej pozycji? mógł jeszcze próbować jakoś na plecy się turlać czy chuj wie co ale to by jego sytuacji nie poprawiło
jest aktywność to nie przerywamy - a tutaj była, próbował dojść do siatki i zaczynał wstawać i te ciosy są wkalkulowane w to
co innego niby miał zrobić w tej pozycji? mógł jeszcze próbować jakoś na plecy się turlać czy chuj wie co ale to by jego sytuacji nie poprawiło
pięknie to rozegrał
Justin walczył troche inaczej niż zwykle, bo zwykle by szedł na totalną wymiane jak zobaczył go podłączonego a tutaj czekał na spokojnie
justin po poirierze to już nie ten sam gość co blokował ciosy szczęką, kapitalny występ
tony pierwszy raz w życiu dostał kogoś z topu i wyszło odwracanie się plecami po ciosach rodem z fame mma, ale nigdy nie zrozumiem jak on nie padł w tej walce
e: oczywiście przerwanie u cruza jak najbardziej w porządku, on już wciągał kurz nosem w tym oktagonie
tony pierwszy raz w życiu dostał kogoś z topu i wyszło odwracanie się plecami po ciosach rodem z fame mma, ale nigdy nie zrozumiem jak on nie padł w tej walce
e: oczywiście przerwanie u cruza jak najbardziej w porządku, on już wciągał kurz nosem w tym oktagonie
Ostatnio zmieniony 10 maja 2020, 7:12 przez szok, łącznie zmieniany 1 raz.
No pięknie kontrował Tonego, lewy za lewym mu wchodził. A ten cios, po którym Tony zaczął tańczyć to
A co do przerwania u Cruza to wiadomo, każdy widzi inaczej. Ja jestem za szybszym przerywaniem w takich sytuacjach
A co do przerwania u Cruza to wiadomo, każdy widzi inaczej. Ja jestem za szybszym przerywaniem w takich sytuacjach
Zaczynamy
13:00
Aue - Sandhausen - ES3
Bochum - Heidenheim - ES1
Karlsruher - Darmstadt - ES4
Regensburg - Kiel - ES3
ja Bochum - Heidenheim, z uwagi na to, że w Bochum grał legendarny polski piłkarz TOMASZ ZDEBEL
Aue - Sandhausen - ES3
Bochum - Heidenheim - ES1
Karlsruher - Darmstadt - ES4
Regensburg - Kiel - ES3
ja Bochum - Heidenheim, z uwagi na to, że w Bochum grał legendarny polski piłkarz TOMASZ ZDEBEL
JEDZIEM KURWA Z KOKSEM W KONCU JAKIŚ MECZYK!!!!!!!
Jutro zapraszam na Arminię Bielefeld.
Jutro zapraszam na Arminię Bielefeld.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ja też Bochum, fajnie się to ogląda, w końcu jakaś piłeczka live.
-
impertynencki
Jak oglądam te bramki to jakbym widział siebie gdy strzelam bramkę w meczu sparingowym junior starszy vs trampkarze xD
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
bramkarz schalke nadal w kapitalnej formie