Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
ale mnie wkurwia jak jakieś klarenzy i inne łaki nominują 15 osób.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Rozpierdalator
Berson superancko. Lubię gościa i nie zawodzi
Pivot na tt: Nie mam konta na Ślizgawce, ale wiadomo że czytam
pozdro pivot, yyy eee najlepsza piosenka hiphopu
Jeśli chodzi o wyświetlenia, to wg mnie strategiczne było dostanie szybko nominacji i najszybciej odpowiedzieć póki było mało do sprawdzania, więcej się czekało na cokolwiek..teraz jest zdecydowany przesyt i naprawdę trzeba coś ciekawego i być kimś ciekawym by zrobić duże wyświetlenia(lub mieć po prostu gigantyczny fanbase). Najlepszy przykład to Vito i Przemek, oboje kozak, szczególnie Vito, ale umówmy się gdyby nie to że byli jednymi z pierwszych nigdy by nie zrobili takich wyświetleń. Teraz ci mniej znani mają naprawdę ciężko się "wybić", ja osobiście połowy już nie sprawdzam.
Kurwa, obejrzałem Pivota, Zalewskiego i Cezika, a później nierozważnie odpaliłem Edzia "dajcie mi Oscara wpadłem tu pozjadać"
Noon trochę powyjaśniał scenę, co. Fajnie, że od JNR-a nominacja dla Abla, bo chyba nie miał.
Co do Admy, to jej zwyczajnie brakuje talentu, żeby być wokalistką pop, więc najwyraźniej uznała, że ze swoją seksualną otoczką więcej ugra w stricte męskim środowisku jakim jest hip hop. BTW o co tam chodzi z Admą i Guovą?
Noon trochę powyjaśniał scenę, co. Fajnie, że od JNR-a nominacja dla Abla, bo chyba nie miał.
Co do Admy, to jej zwyczajnie brakuje talentu, żeby być wokalistką pop, więc najwyraźniej uznała, że ze swoją seksualną otoczką więcej ugra w stricte męskim środowisku jakim jest hip hop. BTW o co tam chodzi z Admą i Guovą?
z pivota tylko yyy eee
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
dopiero nadrabiam iiiii to co tam Bezczel zrobił to zaśmiane
przy chujowej zwrotce, to jest nie na miejscuDziękuję za nominację dedis, na mix master nie było czasu, ja nikogo nie nominuje, bo kiedy ja rapuje to po mnie nie powinien już nikt.
Kamil Pivot bardzo fajnie. Lubię sobie co jakiś czas puścić jego numery i słuchając jego hot16 dostałem to na co liczyłem, przyjemnie.
- przedszkolanek
pivot sympatycznie, noon pozjadał
polscy producenci zajebiście dają radę w tym hot16
KONY ćpajstajl jak to czytasz to daj 16 na drillu
KONY ćpajstajl jak to czytasz to daj 16 na drillu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
To jest niesamowite ilu łaków nosi ta scena Pod którym kamieniem się ukrywali dotychczas i dlaczego nie sa automatycznie przeniesieni do Beki z lokalnych ? 
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
NOON kozacko, no uwielbiam gościa, pięknie się przejechał po towarzystwie
JNR fajnie, ale bez szału, w pierwszej edycji dał lepiej, za to bicik kozacki rzucił, fajnie że Abla nominował
Krzysiu Zalewski bardzo sympatycznie, tak coś czułem że ktoś prędzej czy później Tokarczuk nominuje
JNR fajnie, ale bez szału, w pierwszej edycji dał lepiej, za to bicik kozacki rzucił, fajnie że Abla nominował
Krzysiu Zalewski bardzo sympatycznie, tak coś czułem że ktoś prędzej czy później Tokarczuk nominuje

Noon jak zaorał coponiektórych klaunów w punkt.
proszę nominować soulpete
proszę nominować soulpete
#free2rzyn
pivot mega przesympatycznie, bardzo fajna ta zwrota
-
ksxn
wlasnie, jestem ciekaw co do AF, myslicie, ze nagraja wspolne hot16? w koncu Carter ich nominowal
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
PROFUS PPZ
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
raczej tak, na peju normalnie napisali, że dostali nominację, więc to pewnie kwestia czasu.ksxn pisze:wlasnie, jestem ciekaw co do AF, myslicie, ze nagraja wspolne hot16? w koncu Carter ich nominowal
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG