Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
BERSON
JNR
tak się kurwa to robi
Żyto nominowany przez Onara.
Btw. Rasa/Rasmentalism ktoś nominował ?
^obaj panowie pozjadali
- przedszkolanek
uwaga, naczelny tryhard polskiego rapu przemówił
edzio zawsze tak bardzo stara się napisać zwrotkę życia, że nie da się tego słuchać bez bólu głowy a ten alan to szkoda strzępić ryja
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 12:22 przez trapdent, łącznie zmieniany 1 raz.
sent from my iphone XS using trapatalk
raczej sie zgadza, wideo jest po prostu przesunięte, bo audio nagrywał oddzielnie i potem niedokładnie to nanieśli razem. bardziej zwróciłem uwagę na to, że onar zakłada, że może być czyimś idolem#1 pisze: ↑09 maja 2020, 8:13 https://youtu.be/RQNlHjdfb-o
Nie macie wrażenia że on to pociął? Lipsync mi czasem się średnio zgadza ale może się przyjebalem.
noon zaskakująco fajnie
OG Olgierd wjechał na kanale Majora.
Nominacje: SBT, PRZEMYSŁAW B SYN BOGDANA, ZESPÓŁ TAŃCA I PIEŚNI WOŁCZKOWO, ARCHI, ENSEN
Nominacje: SBT, PRZEMYSŁAW B SYN BOGDANA, ZESPÓŁ TAŃCA I PIEŚNI WOŁCZKOWO, ARCHI, ENSEN

- przedszkolanek
Olgierd ładnie [mention]Drmz[/mention] masz nominacje
uzytnik [mention]Drmz[/mention] proszony o nominacje dla Szuwara to moze nagra
ogkush na slalom olgierd dobrze
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
No nie wiem, chwilę mi się zgadza a chwilę mi się nie zgadza jak tak se to oglądamlysy pisze: ↑09 maja 2020, 12:23raczej sie zgadza, wideo jest po prostu przesunięte, bo audio nagrywał oddzielnie i potem niedokładnie to nanieśli razem. bardziej zwróciłem uwagę na to, że onar zakłada, że może być czyimś idolem#1 pisze: ↑09 maja 2020, 8:13 https://youtu.be/RQNlHjdfb-o
Nie macie wrażenia że on to pociął? Lipsync mi czasem się średnio zgadza ale może się przyjebalem.
noon zaskakująco fajnie
^ kogo to chuj obchodzi?
Aż musiałem konto założyć żeby dać propsy paru gościom. Przesłuchałem prawie wszystkie hot16, oprócz jakichś całkiem noname.
Kategoria zdecydowanie najlepiej: Dwa Sławy, Te-Tris, Oxon. Oxon coś niezauważony przeszedł w tym temacie w ogóle.
Bardzo dobrze: Bober, Mery Spolsky, Bisz, Komil, Mikser, Przyłu. U tego ostatniego bit i to jak na niego wszedł, to nie mam pytań.
Dobrze: Taconafide, Paulina Przybysz, Łona, Marcin Flint, Green, Czeski, Przemek Ferguson, Margaret, Tau
Wyróżnienia: Szpaku (za mega wpadający w ucho refren), Koza (za poetycki styl i namedrop, większości nie zrozumiałem), X-Kom (bo jakiś tech-geek nawinął lepiej niż 50% pro raperów, serio), Paweł Domagała (popowo, ale przyjemnie nawinął)
Reszta raczej niewarta uwagi.
Pozdro
Kategoria zdecydowanie najlepiej: Dwa Sławy, Te-Tris, Oxon. Oxon coś niezauważony przeszedł w tym temacie w ogóle.
Bardzo dobrze: Bober, Mery Spolsky, Bisz, Komil, Mikser, Przyłu. U tego ostatniego bit i to jak na niego wszedł, to nie mam pytań.
Dobrze: Taconafide, Paulina Przybysz, Łona, Marcin Flint, Green, Czeski, Przemek Ferguson, Margaret, Tau
Wyróżnienia: Szpaku (za mega wpadający w ucho refren), Koza (za poetycki styl i namedrop, większości nie zrozumiałem), X-Kom (bo jakiś tech-geek nawinął lepiej niż 50% pro raperów, serio), Paweł Domagała (popowo, ale przyjemnie nawinął)
Reszta raczej niewarta uwagi.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 12:37 przez Necrosis, łącznie zmieniany 1 raz.