Wooow, ciężko pojechał. No i nominacja dla Wuzetaprzedszkolanek pisze: ↑09 maja 2020, 0:54 sorki, zjadło mi ?
berson za moment [mention]Burak[/mention] kolejny drill [mention]Ablazir[/mention]
brzmienie drillowe absolutnie największym wygranym tej edycji
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
żabson dziękujący za nominację do hot16 dejwidowi zadymiarzowi tibijskiemu
co za pojebane czasy
co za pojebane czasy
-
FÜRDIEGANG
berson charyzma
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Dobry ten BERSON, polecam sprawdzić inne numery. Nie wiem dlaczego, ale ze Szpaku mi się kojarzy momentami.
Ja jestem zszokowany, że Kosciey i Bartek Kapustka (!!!) odkurzyli Mam Na Imię Aleksander. No nie wiem, piszesz se 16 i nagle przypominasz sobie typa, który nie nawinął nic od X lat? Chyba że to ich kolega.
Ja jestem zszokowany, że Kosciey i Bartek Kapustka (!!!) odkurzyli Mam Na Imię Aleksander. No nie wiem, piszesz se 16 i nagle przypominasz sobie typa, który nie nawinął nic od X lat? Chyba że to ich kolega.
Berson kocur, bardzo charyzmatycznie jak zawsze. Szkoda, że miał tak wyjebane na promocję swojego mixtape, że nawet na Spotify go nie ma. Śmiało by go mogło Def Jam już zgarnąć, dla mnie jeden z najbardziej niedocenianych raperów obecnie. Wolałbym też żeby właśnie Berson dostał nominację wcześniej, np. za Przemka Fergusona, może by go to wybiło bardziej. Teraz to już mało osób sprawdzi, taki przesyt.
Co do drillu to nawet fajnie, że tyle tego się pojawiło. Obyśmy dostali całą dobrą płytę w tym stylu.
Natomiast co do Mam Na Imię Aleksander, to może Kapustka se słuchał jak był młody jego płyty i mu szkoda, że nic więcej nie wydał? A [mention]kosciey[/mention] to może kolega, bo Aleksander nie był z Wrocławia, albo tam nie urzędował przypadkiem?
edit: a i jeszcze Krzysztof "Mleczny golem" Kononowicz zadeklarował nagranie 16stki po oficjalnej nominacji od Smolastego.
To jestem zdziwiony bo myślałem, że powie:
Co do drillu to nawet fajnie, że tyle tego się pojawiło. Obyśmy dostali całą dobrą płytę w tym stylu.
Natomiast co do Mam Na Imię Aleksander, to może Kapustka se słuchał jak był młody jego płyty i mu szkoda, że nic więcej nie wydał? A [mention]kosciey[/mention] to może kolega, bo Aleksander nie był z Wrocławia, albo tam nie urzędował przypadkiem?
edit: a i jeszcze Krzysztof "Mleczny golem" Kononowicz zadeklarował nagranie 16stki po oficjalnej nominacji od Smolastego.
To jestem zdziwiony bo myślałem, że powie:
Spoiler
To przyjedź Pan i nagraj Pan. Tylko mleczka i kokokole przywieź.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Nie wiem jak Kapustka, ale Aleksander jest tak samo jak Kosciey z Wrocławia.
Osobiście jak odbił z kopiowania Bisza dobrze mi się go słuchało.
"Ślina na pyskach" props u mnie. Niech coś nagra, chociaż ktoś pisał, że pracuje teraz w IT i ma wyjebane w rap.
Meek, Oh Why wyczekany, nie zawiodłem się. Damn, uwielbiam tego typa.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Fajnie ze wergawer nominowany, niech ktoś jeszcze deobsona nominuje bo bym usłyszał jakąś 16 od niego 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
damian i młody krzaquu kozak
Prykson Fisk jeszcze nienominowany 
Pewnie dlatego, że nikt nie wie kto to jest.
MAM NA IMIĘ ANDRZEJ
ODKŁADAM BROŃ MARKI MAUSER
OBOK MNIE LEŻĄ KAPCIE
POD NIMI ALEKSANDER
cztery żubry i dwie kurwy
Nominował ktoś Erkinga?
- fvntvsycool
Mam Na Imię Aleksander to jedna z najgłupszych ksywek ever.
btw. o 10 wjeżdza JNR
btw. o 10 wjeżdza JNR
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 16:57 przez fvntvsycool, łącznie zmieniany 1 raz.
Tusz na Rękach, Robak z Inflacji, Maz i Deobson. Te ksywy chyba jeszcze nienominowane, a chętnie bym usłyszał 
Rzuci ktoś jakis skrót ostatnich 50 stron? XD ktoś dopierdolil mocno albo się coś szczególnego działo w akcji?
zupelnie nic
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO