[serial] Król Tygrysów (Netflix)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

dicegame

Re: [serial] Król Tygrysów (Netflix)

Post autor: dicegame »

Odcinki wydają się zbyt długie, ale overall ogląda się przyjemnie. Ciężko uwierzyć, że to wszystko dzieje się naprawdę. Doc Antle też przerażający w sumie.

Aż sobie wyszukałem jakieś najnowszej wypowiedzi Exotica z więzienia i mówi, że odpuszcza walkę z Carole, chce skupić się na wyjściu na wolnośc.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

świetna rzecz, długo nie mogłem się zebrać, żeby to odpalić, bo sam zarys nie brzmiał zachęcająco ale wciągnąłem całość w dwa dni.
Spoiler
Carole ty kurwo
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

czas dodać ankietę czy karol zabiła męża
Dancio

Post autor: Dancio »

Na bank

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

good shit, dawno sie tak nie wciagnalem w zaden dokument. na poczatku fascynuje i intryguje swoja absurdalnoscia, ale od 3 odcinka to juz ogladalem bo bylem po prostu ciekawy jak to wszystko sie rozwinie. przez komedie w dramat mozna by rzec. byly momenty gdzie nie wiedzialem czy to co ogladam to jest na serio, czasem sie smialem w nieboglosy by za chwile miec morde rozwarta z niedowierzania co wlasnie sie ukazalo moim oczom. solidne 8/10, polecam szczerze.

p.s carol baskin ty kurwo
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Oglądaliście już dodatkowy odcinek? Myślę, że jak ktoś po obejrzeniu dokumentu miał jeszcze jakieś resztki sympatii do Joe, to dodatkowy komentarz pozostałych bohaterów wyjaśnia sprawę do końca. Za samą akcje z koniem niech frajer zdycha w pierdlu.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

dobry serial nie zwalnia tempa, choć czasami obrzydzenie jest masowe, przekonałem się po raz kolejny że stany należy zlikwidować pozdrawiam i tak zabiła oczywiście a ten został wrobiony, a przynajmniej wmanierowany.
mołpy są kozackie
zuperhero

Post autor: zuperhero »

najbardziej pojebany jest fakt że jeśli chodzi o planowane zabójstwo Carol to poszedł siedzieć tylko Joe, a również zamieszani w planowanie i wykonanie Jeff i alkus-narkoman Alan są na wolności + ten śliski grubas też miał swoje za uszami. Chociaż pewnie nie przedstawili w serialu całej sprawy kompleksowo, więc chuj wie
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Spoiler
Obrazek
A tu koleś poświęca parę minut przekłamaniom i omijaniu dość istotnych faktów, żeby wszystko bardziej pasowało do wizji twórców netflixowego hitu.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Co to za obrazek tam był [mention]con shonery[/mention] ?
A filmik, który zalinkowałeś chyba nie jest do końca trafny. Przykładowo według mnie wcale nie jest narzucone, że mamy w 100% wierzyć Joemu i wcale jego zachowania w stylu wybierania ludzi bez perspektyw itp. nie były ukazane głównie w superlatywach, nie jest prawdą też to, że nie było mocno pokazane, że po stronie Joego, czy Doca mamy do czynienia z manipulatorami, na plus z tego wywodu wspomnienie o rasizmie, sprawach co do znęcania nad zwierzętami z przeszłości, czy wyjaśnienia co do męża Carole, czy jego poprzedniej partnerki, chociaż z kolei znowu gada, że Lewis nie był bogaty w momencie poznania Caroline, a był wtedy już milionerem, czyli robi dokładnie to samo co zarzuca twórcą tego dokumentu ;) Trochę mam wrażenie, że twórca tego filmu uważa, że wszystko musi być wyłożone na tacy. Nie jestem znawcą dokumentów, ale nie wydaję mi się, że jasno wyłożone tezy powinny być czymś obowiązkowym w gatunku i wymogiem by dzieło było dobre, raczej właśnie pokazanie sprawy z różnych perspektyw i nie narzucanie swojej opinii. Oczywiście trochę racji też ma i pewne rzeczy można było trochę inaczej pokazać, ale bez przesady.
Obrazek
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

ten obrazek:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

obejrzałem sobie Three Identical Strangers, które poleca typek z tego filmiku od [mention]con shonery[/mention] i też polecam, zajebista i dająca do myślenia rzecz :bowdown:
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Nicolas Cage ma zagrać Joe Exotica w 8 odcinkowym seriali CBS.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
ODPOWIEDZ