Zdechły osa
Re: Zdechły osa
Tak patrząc ogólnie na jego twórczość to jedna rzecz mi się bardzo nie podoba. Osa ma wszelkie możliwości - mam tu na myśli to, że strona muzyczna jego kawałków jest pierwsza klasa a jego warunki wokalne i sam styl rapowania po prostu mi się podobają - żeby rzucać naprawdę zapadające w pamięć linijki a woli pizgać jakimiś przypałowymi wygrzewami, że aż krindż motzno 
to nie pierdolony zbieg okoliczności
- JoeyJoeJoe
ten ostatni track ma fenomenalny bicik i fajny klipik ale ten gościu nie umie nawijać
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- JoeyJoeJoe
po co mi luz jak nie ma lini flow i charyzmy i
energiczność >>>>>>>> luz
energiczność >>>>>>>> luz
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Jak nie ma flow I charyzmy co ty gościu gadasz https://youtu.be/v5un4OdwASE?t=65
Leci sobie jak chce na bicie, na koncercie przychodzi najebany czy naćpany i robi trzodę, a ty piszesz że nie ma flow czy charyzmy
Jego wejście w gorzka woda to jest przecież majstersztyk
Leci sobie jak chce na bicie, na koncercie przychodzi najebany czy naćpany i robi trzodę, a ty piszesz że nie ma flow czy charyzmy
Jego wejście w gorzka woda to jest przecież majstersztyk
- JoeyJoeJoe
no tragedia, pauzy 10 sekundowe jęki stęki kurwa gówno w chuj, rymy z dupy prosto
- JoeyJoeJoe
ale co z tego się nie zgadza? nie ma pauz z dupy, chujowych rymów i stęków?
- yungXpaproch
osa nie bedzie dobrze technicznie nawijal, jak chcesz techniki to idz sluchac oldschool. dlatego osa zawsze bedzie unikalny
- JoeyJoeJoe
niesamowicie żenujący post jeśli nie jest ironicznyyungXpaproch pisze: ↑05 maja 2020, 10:14 osa nie bedzie dobrze technicznie nawijal, jak chcesz techniki to idz sluchac oldschool. dlatego osa zawsze bedzie unikalny
nie wiem z osy bije coś takiego ze czasem jak jebnie jakis wers smieszny to normalnie potem go powtarzam w rozmowie z innymi
- afterlight
osa zajebisty czekam na nowy track flow przejebane a uzytkownik joe to prowo nie odpisywac
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
+1JoeyJoeJoe pisze: ↑04 maja 2020, 20:06 no tragedia, pauzy 10 sekundowe jęki stęki kurwa gówno w chuj, rymy z dupy prosto
do pieca
Nie oszukujmy się, Osa ma dość specyficzny i oryginalny styl i nie każdy na pierwszy rzut ucha to wyłapie. Myślę, że trzeba się z tym trochę oswoić żeby skumać jazdę. Szczególnie jak dopiero gdzieś tam się od niedawna usłyszało jakiś kawałek.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
myślę że jeśli chodzi o osę to najbardziej reprezentatywne są te jego dwa kawałki
Spoiler
Spoiler
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
ja od siebie dodam to:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
A ja polecę zwrotkę u Pezeta, bo dla mnie to jego opus magnum. Szkoda, że pewnie zjebie sobie karierę przez dragi i dziwny przelot, ale nie on jeden.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
ładne i ten follow up do ćs

Sluchaliscie wywiadu z Pezetem w tej jego audycji? Jest na spotify. Albo to mega dzban, albo sprytna kreacja.