Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Linijka z wytarłszy

Solar/Białas w nominacjach.
-
ksxn
jest ktos w stanie spisac cala zwrotke wankza? momentami nie idzie wychwycic co on tam nawija
- Moltisanti
Gdybysmy sluchali zwrotek a nie ksywek to wankej do beki z lokalnych
Ja pierdolę Klarenz. Za "Pozę" props, ale takie gówno serwować i milion pięćset nominacji
Wankej tragedia, nic poza sentymentem.
TPDW fajno
Wankej tragedia, nic poza sentymentem.
TPDW fajno
Kocham, pozdrawiam
-
rubinstein
Spoiler
Margaret bardzo elegancko, naprawdę dziewczyna jest zajebista w tym co robi. Inne pl raperki pewnie zazdrosne xD
Ale że Arab zleje Guliego i Homexa w nominacjach? Bardzo się rozczarowałem.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
atz o swoim hot16
przy okazji też wyjaśniona kwestia Mordoru, link tutajDobrze, że nawiązałeś do Hot16Challenge2. Część słuchaczy burzy się, że odświeżanie starszych wersów nie jest spoko. Dotarło to do ciebie?
Coś tam słyszałem, ale szczerze mówiąc mam to totalnie w dupie. Uważam, że zwrotka, którą zarapowałem, była swego czasu strasznie niedoceniona – nie dość, że pojawiła się na profilu facebookowym Mordor Muzik, to jeszcze bit Majkiego szału nie robił. Wiem też, że bardzo dużo ludzi odgrzało kotleta na tę okazję, podobnie jak ja. Obczaiłem Bedoesa i zniechęciła mnie gadka na początku o tym, ile przelał, więc wyłączyłem. Białas zrobił teledysk w innej konwencji. Potraktowałem to jak wlot do cyphera.
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Margaret całkiem nieźle, z kobiecych zwrotek jak dotąd moim zdaniem najlepiej wypadła Paulina Przybysz. Jeśli chodzi o raperki to jak dotąd była chyba tylko Kara.
A kasztan Kabe nagra/nagrał?
Kidd props
Wankej co to za jakość
Beteo asłuchalne gówno
Wankej co to za jakość
Beteo asłuchalne gówno
kidd wejście strasznie nie na miejscu, mógł sobie darować taki wjazd na takiej akcji.
Dla Laika
Dodatkowo wielki props za słowa dla solara.
Wgl. wydaje mi się że Adi Nowak w takiej luźnej konwencji może ładną 16 dać, zobaczymy czy to zrobi.
Dla Laika
Wgl. wydaje mi się że Adi Nowak w takiej luźnej konwencji może ładną 16 dać, zobaczymy czy to zrobi.