VNM - Hope For The Best (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: VNM - Hope For The Best (29.05.2020) [Zapowiedź]

Post autor: jajca »

Vnm jest tak spłukany, że dziewczyna go rzuciła, rakieta go oszukał na duży hajs, ma grzyba na ścianach i zaraz pewnie zostanie bezdomny, to co zrobił? wrzucił 2 koła na walkę z koronawirusem. Definicja życia ponad stan, brawo dzbanie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

bo on nie jest spłukany
ten track to jeden wielki kit bazujący na emocjach, by ludzie zlitowali się i kupili płytkę
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
radioaktywnyodpad

Post autor: radioaktywnyodpad »

Jak widać działa nawet tu na forum, gdzie typ miał 5 stron w temacie, a teraz jest już 18 :rotfl:
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

mnie bardziej interesowało czy ta dupa nie jest już z nim bo on nie robił już kwitu, to mnie interesowało, bo zbieram takie laski do kolekcji które odchodzą od ziomków kiedy ci nie są już trendi wiesz o co chodzi, no ale nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie i się zawiodłem
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Ale ona raczej ma kwit, więc to chyba nie ten typ. Poza tym to Vał ją odpulił, przynajmniej tak wynika z "Tomek wybrał życie beze mnie"
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
baqlashan

a to tak często jest, że typiara odpierdala jakieś gówno i normalnie ziomek tego nie toleruje i wtedy jest "wybrał życie beze mnie, bo nie zaakceptował tego gówna" czy coś w podobie wiesz o co chodzi wariacie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
moody

Post autor: moody »

no wlasnie mi tez pasuje to na akcje typu laska zdradzila typa, on sie dowiedzial, popierdolil ja i wtedy laska mowi 'to on zdecydowal o rozstaniu, wybral zycie beze mnie' :lol:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To tak jak cię wypierdolą z roboty i mówisz że się sam zwolniłeś, tylko że na odwrót, żeby nie wyjść na nieczuła zimna suke i materialistkę.
Mogła też powiedzieć : tomasz, masz robić penge albo z nami koniec. Nie zarabiasz? sam wybrales.
I jaki ona może mieć kwit, jak produkcja klanu zawieszona, chyba że była mądrzejsza i odkladala.
No i jest opcja, że vnm serio jest spłukany ale się zadłużył żeby mieć 2k na zbiórkę bo koniecznie chciał się popisać, że ma gest i to było silniejsze od niego. Mógł zrobić sciepe w rodzinie, parę kwitflipow, a teraz będzie to spłacał pół roku i pisał "czesc, tu vnm" z własnych kont w social media
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
baqlashan

no właśnie własnie
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

a na dodatek jebie jej z ryja
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

A ja podtrzymuję, że chciała mieć dzieci, ale V powiedział, że jebać je i nie pykło
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
2rzyn

No skoro chcial je jebac...
SxE

Post autor: SxE »

Myślałem że 2rzyn jest mocno niedojebany, ale czytam ten temat i to już chyba powszechne na tym forum, przykro
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

[mention]2rzyn[/mention], weź ogarnij, bo wiesz co się stanie
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
DruThoo
Zbanowany

Post autor: DruThoo »

Jose, zostaw go. Co takiego fajnego jest w banowaniu? Zero dystansu masz, wyjebki. Żeby on jeszcze coś kontrowersyjnego napisał, przekroczył granice w ekstremalnym stylu.

A ten cały VNM, to poziom lepienia bałwana ze starym i teraz płacze że stopniał. Cały czas życie wewnętrzne obligatoryjnie opowiadane innym. No nie chciałbym go mieć nawet w znajomych na faceeboku.
impertynencki

Post autor: impertynencki »

Jak na tej płycie będzie przynajmniej kilka tracków na poziomie hot16 to jest na co czekać. Znowu VNM pokazuje, że jak chce to potrafi, kwestia doboru bitów.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
Awatar użytkownika
2rzyn

Jose pisze: 08 maja 2020, 17:43 [mention]2rzyn[/mention], weź ogarnij, bo wiesz co się stanie
Jose sorry, po prostu tak mi sie skojarzylo z postem nade mna. Fakt, zero beki w sumie

Nie wiem czy zadowolilyby mnie kawalki na nowej plycie gdyby poziomem zblizone byly do jego hot16. W sumie tylko polowa tej szesnastki jest spoko. Pierwsza czesc to takie gonienie z random flow
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Z jednej strony jest mi go szkoda, bo zawsze lubiłem jego rapsy, mialy w sobie dużo emocji, zawsze nawijał ciekawym flow, plus V zwyczajnie jest ziomkiem który COŚ w zyciu przeżył.
Z drugiej strony jak juz osiągnął sukces to co rusz musiał w kawalkach czy wywiadach wtrącać te durne informacje, typu zrobił tyle i tyle wyświetleń na YT (te liczby wcale nie były jakies mega imponujące ale ok), w tym wieku osiągnął tyle i tyle, sugerowal tym chyba, że jest kurwa najlepszym polskim raperem w historii. Serio, zawsze miałem wrażenie, że za takiego się uważa, bo coś tam osiągnął. Z pewnością przez chwile, po wydaniu EDKT, mozna powiedzieć, że był w czołówce, zgadzam się. Ale to chwalenie się tym co krok to dla mnie od zawsze była błazenada, typowe podejście wieśniaka który się czegoś dorobił.
Mimo tego jadu co właśnie wylałem, dalej jestem fanem, może znowu zacznie robić dobrą muzę bo od Propejn (ktore ogólnie juz zaczynało tendencje spadkową) w ogóle nie umiem go słuchać.
Co do kwestii hajsu- trzeba być debilem, żeby w tym wieku, przy takich zarobkach zostać tak na lodzie. Co by się nie dzialo, uwazam, ze po prostu trzeba być glupkiem, żeby nie zadbać o swoje finanse. Mozna i melanżowac, i podróżować, i nie być gołodupcem. Mógł się uczyć od swojego dobrego kumpla Piotra Szmidta, że na pierwszym miejscu siano się ładuje w mieszkanko, to teraz by nie płakał.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ja to przewidziałem xD serio od kiedy fał zaczął się tak chwalić hajsem, to sb myślałem, że a) w polsce nie ma tak, że się wybijesz i możesz pierdolić wszystko do końca życia (w tamtych czasach) b) fał wcale aż w takiej czołówce pod względem hajsu nie jest, wiele razy przychodziło mi do głowy, że no bisz czy tam zeus czy kto tam był wtedy popularny, zjebie im się hajs, to pójdą do roboty i tyle, a u fała naprawdę głupio bd po tym całym pierdoleniu o pieniądzach, on chyba tak bardzo chciał spełniania, że chciał sam sb je przepowiedzieć i przez to sam w to uwierzyć, tak samo z tym gadaniem, że jest taki młody i nikt w tym wieku się nie wybija, nie robi takiego hajsu, a on dopiero DWADZIEŚCIA DZIEWIĘĆ I PÓŁ MA XD no kurwa typie, ja wiem, że przez kilka lat był zastój w rapie i młodym zdolnym było naprawdę trudno wbić w mejstrim, ale 29 to nawet wtedy brzmiało śmiesznie, a weź to porównaj z 2020 to się zesrasz ze śmiechu
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

jajca pisze: 07 maja 2020, 21:29 zaraz pewnie zostanie bezdomny, to co zrobił? wrzucił 2 koła na walkę z koronawirusem.
W tym kraju bezdomni dają auta Rydzykowi, także no
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ODPOWIEDZ