- Dziwi się, że Solar myślał, że podłożyłby się tak zarabiając na koszulkach z charytatywnej akcji i że zareagował postując na instastory kilka minut po premierze numeru, zamiast poczekać na dalszy rozwój. Jego pomysł był taki, by nie wpłacać nic na aukcję, zrobić koszulki i nie komunikować nic więcej, a gdy ktoś podniósłby zarzut, że nie wsparł inicjatywy to przekazać informację, że po to właśnie były koszulki, a dochód z nich idzie na cele charytatywne.
Klasyczny Wieprz. Nie wiem co to miało na celu poza ugraniem dla siebie jak najwięcej.
- Odbijając natomiast kwestię zarabiania na akcji zaproponował Solarowi (w formie luźnej propozycji), by co miesiąc raportował swoim fanom ile pieniędzy zarobiły 16-tki opublikowane na kanale SBM i by również przelewał zysk z nich na walkę z COVID-19.
To też klasyka
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
dwa sławy
tet
kiełas niestety zawód c
igi zajebiście chociaż fanem nie jestem
rychu tez git
laik bardzo fajnie, ale spusty przesadzone moim zdaniem
a reszty to nie warto komentować, elo
Krynew pisze: ↑07 maja 2020, 14:22
Diset? W 1 edycji kozak, ale teraz chyba jeszcze nie był nominowany
ktoś chyba nominował już
Szpaku wiadomo, że zasięgowo-wyświetleniowo rozjebał na równi z Taco i chyba będzie w największych z wygranych, choć większy względny progres zaliczyli Ferguson i Vito Bambino, a za nimi Skip
z dzisiejszych ładny bit 88 u synów, osa ładnie poleciał, keczap i deemz też (nie wiedziałem w ogóle że typ ma arabskie korzenie, się zawsze dziwiłem czemu on taki ciemny)
no i tidus props
kiełas nie rozjebał niestety :/
a jeszcze z nonamów ten nastyl fajnie
laik wielki props i gratki
peja nudy
btw było dzisiaj jeszcze coś ciekawego poza tym co wklejaliście?
btw2 typ od barto
Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 16:48 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Laik super. Wgl wczoraj odpaliłem sobie jego stare Q&A i słynny wywiad, a potem filmik z '' Nie ma mowy'' i się szczerze cieszę, że udało mu sie ogarnąć żyćko. Różnica wydaje się ogromna. Plus oczywiście gratulacje za potomstwo w drodze.
przedszkolanek pisze: ↑07 maja 2020, 16:57
jak to w ogóle kurwa możliwe że potężny ćpajstajl nie dostał jeszcze jebanej nominacji ja się kurwa pytam
panowie rapery?