Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
jesteś z prokuratury ?
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
czy mozna juz oficjalnie powiedziec ze Szpaku wygral te edycje?
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
-
MalinowyJogurt
Przecież to co dał Kiełas jest asłuchalne jakiś zlepek słów bez sensu i stukanie w klawisze, czy to jakieś masowe prowo jaranie się tym?
- KillerCroc
Rozumiem cię i się po części zgadzam bo faktycznie niektórzy pokazali że potrafią dobrze dać kiedy siądą na tekstem ale z doświadczenia wiem że z kombinowaniem łatwo przesadzić co pokazało też już dużo raperów tym challengugods bidness pisze: ↑07 maja 2020, 13:53Ja wiem, że to nie warunek, ale moje subiektywne kryterium oceny. Bo ten temat serio można ugryźć na multum sposobów i wcale nie powtarzać, można zrobić rozkminkę, można bragga, może być bunt anstystemowy chuj wie co, może być akcja #solidarność, można storytelling jebnąć, gdzie covid będzie tylko pokątnie wspomniany itp. itd. Nawet Fabijański se zrobił wariacje na temat liczby 16 i też spoko. Plus wtedy jest to jakiś dowód, że raper faktycznie nagrał zwrotkę pod tą akcję, a nie wyjął coś z szuflady. I serio już wiele zwrotek nagrano, które moje kryteria spełniają i te są najlepsze. Ta Kiełasa, mimo że go lubię, to dla mnie chujnia i tyle, już pomijając że bez związku. Bo serio, że se pograł coś tam na organkach, czego większość raperów by nie umiała, to jeszcze nie powód, by się jarać chujową zwrotką.KillerCroc pisze: ↑07 maja 2020, 13:46 Kolejny raz z twojej strony jest zarzut o brak odniesień do obecnej sytuacji w tekstach ale przecież to nigdy nie był warunek wzięcia udziału w hot16Wczoraj było 77 zwrotek jeśli wierzyć temu co ktoś napisał na forum, dzięki Bogu że każdy nawija o czym chce bo jeśli mielibyśmy słuchać tylu wymuszonych zwrotek na temat Wuhan-Wirus-Covid albo sytuacji politycznej w Polsce to ja dziękuję, połowa ludzi nie powinna móc się wypowiadać na pewne tematy a co dopiero polscy raperzy, niech se nawijają o czym chcą dopóki robią to dobrze bo słabej zwrotki nawet dobrze napisany tekst nie uratuje.
Nominował Tedego więc tak
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
ja lubie kiełasa, ale tutaj to kiepsko dał, nie wiem, czym sie tak jaracie
W ogóle alyona alyona, która jest pod Def Jamem i nominowana przez kolegę z wytwórni olała akcje?
Kocham, pozdrawiam
w koncu Bajorson KRYMINOGENNY nominowany
- scam_sakawa
Można powiedzieć, że Szpaku to chujowy wyjec
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Szpaku rozjebał i nawet z tym nie handlujcie od a do z. To wycie i darcie japy to prostu esencja wielkiego artysty.
Dzisiaj najlepiej Sławki poleciały, Brzoza sympatycznie.
Dzisiaj najlepiej Sławki poleciały, Brzoza sympatycznie.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
haha, Dixon nominował Wąsa i Koksa, czekam 
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
kielas mógł lepiej dać, bit taki se, ale i tak props ze to zrobił
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Raczej wątpię, niestety Peja ma swoje obramowania nadal, i czuć to ciągle przy jego nawijaniu. Jakby to przełamał byłaby taka możliwość, ale czy tak będzie?
- mlodyperkez
bangerowo to kizo rozjebał, a zwrotkę najlepszą dał tetris,sentino,diset. Większości nie słuchałem, może jakieś 30%.
Diset? W 1 edycji kozak, ale teraz chyba jeszcze nie był nominowany
Kocham, pozdrawiam
No tak diset to w pierwszej edycji był. Kiełas zajebiście, a goga ktoś nominował?
-
specterharv