Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Kuler odpowie
zyt toster, gospel
? w poprzedniej byli
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Ten statysta za Kobikiem
dla ciekawskich podobne super ruchy gość robi w kawałku Kultura oraz w innych klipach z tej ostatniej płyty 
- gods bidness
Rogal to mam nadzieję, że nie splami wizerunku i udziału nie weźmie. Fabijański spoko, lepiej niż większość raperów.
Żyto ktoś nominował?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ale dwa sławy stary vibe maja w tym kawałku damn
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Sławki super, Zeus git, Brzozowski spoko, a Fabijański przeszedł samego siebie i to nawet chyba zdublował dwa razy.
Kiełas

Kiełas
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
O KURWA
Polski Anderson Paak
Polski Anderson Paak
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Czym polska muzyka zasłużyła sobie na Kiełasa, nie wiem kurwa
muszę przyznać, że poznałem dopiero na "Redukcji", ale chyba od razu stałem się fanem. ten numer jeszcze bardziej mnie w tym utwierdza, przepiękne

Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 13:40 przez FMH, łącznie zmieniany 1 raz.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
- chilipvlmer
jezu chryste kiełas cośty odjebał

no to sie kielas wjebal w topke 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- gods bidness
Kiełas chujnia, a szkoda. Kurwa tu jest tyle przestrzeni do pokazania kreatywności na temat, tylko konceptów można by stworzyć i użyć, nie ma chyba lepszej okazji, żeby się popisać warsztatem, a uznani raperzy dają jakieś zwrotki z dupy bez związku. Zresztą ta Kiełasa jest chujowa jako autonomiczny byt, już nawet chuj że bez związku.
- KillerCroc
Kolejny raz z twojej strony jest zarzut o brak odniesień do obecnej sytuacji w tekstach ale przecież to nigdy nie był warunek wzięcia udziału w hot16
Wczoraj było 77 zwrotek jeśli wierzyć temu co ktoś napisał na forum, dzięki Bogu że każdy nawija o czym chce bo jeśli mielibyśmy słuchać tylu wymuszonych zwrotek na temat Wuhan-Wirus-Covid albo sytuacji politycznej w Polsce to ja dziękuję, połowa ludzi nie powinna móc się wypowiadać na pewne tematy a co dopiero polscy raperzy, niech se nawijają o czym chcą dopóki robią to dobrze bo słabej zwrotki nawet dobrze napisany tekst nie uratuje.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
ja pierdole kielas
ciary
polecam przesłuchać orędzie tedego na instagramie, stosunek pierdolenia do racjonalnych argumentów to mniej więcej 70:30, ale ma jakiś tam swój punkt widzenia
sent from my iphone XS using trapatalk
- gods bidness
Ja wiem, że to nie warunek, ale moje subiektywne kryterium oceny. Bo ten temat serio można ugryźć na multum sposobów i wcale nie powtarzać, można zrobić rozkminkę, można bragga, może być bunt anstystemowy chuj wie co, może być akcja #solidarność, można storytelling jebnąć, gdzie covid będzie tylko pokątnie wspomniany itp. itd. Nawet Fabijański se zrobił wariacje na temat liczby 16 i też spoko. Plus wtedy jest to jakiś dowód, że raper faktycznie nagrał zwrotkę pod tą akcję, a nie wyjął coś z szuflady. I serio już wiele zwrotek nagrano, które moje kryteria spełniają i te są najlepsze. Ta Kiełasa, mimo że go lubię, to dla mnie chujnia i tyle, już pomijając że bez związku. Bo serio, że se pograł coś tam na organkach, czego większość raperów by nie umiała, to jeszcze nie powód, by się jarać chujową zwrotką.KillerCroc pisze: ↑07 maja 2020, 13:46 Kolejny raz z twojej strony jest zarzut o brak odniesień do obecnej sytuacji w tekstach ale przecież to nigdy nie był warunek wzięcia udziału w hot16Wczoraj było 77 zwrotek jeśli wierzyć temu co ktoś napisał na forum, dzięki Bogu że każdy nawija o czym chce bo jeśli mielibyśmy słuchać tylu wymuszonych zwrotek na temat Wuhan-Wirus-Covid albo sytuacji politycznej w Polsce to ja dziękuję, połowa ludzi nie powinna móc się wypowiadać na pewne tematy a co dopiero polscy raperzy, niech se nawijają o czym chcą dopóki robią to dobrze bo słabej zwrotki nawet dobrze napisany tekst nie uratuje.