Co ten Tede tam pierdoli.
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Dwa Sławy kozacko.
co za dzicz dislajkuje Fabijańskiego, przecież nie jest to gorsze niż połowa dobrze przyjętych zwrotek w tej akcji
[mention]Nedvved[/mention] dołączył się do akcji, gdy już poszło bardzo szeroko i łatwo było przewidzieć efekt, nie chce mi się nawet tego sprawdzać
[mention]Nedvved[/mention] dołączył się do akcji, gdy już poszło bardzo szeroko i łatwo było przewidzieć efekt, nie chce mi się nawet tego sprawdzać
Karwan wrzuca szesnastkę wieczorem
Hejtowanie Fabijańskiego równie proste co kiedyś Mezo, on czymś konkretnym podpadł Quebo, czy po prostu nie dostał licencji na rapowanie?
keczap dwie szasnastki na poziomie, chyba najlepiej z polskich producentów :o
deemz też zajebiście, super się sprawdza trochę egzotyki w rapie
deemz też zajebiście, super się sprawdza trochę egzotyki w rapie

Jebanie po Fabijanskim, tylko dlatego ze to Fabijanski
Dobra 16 nagral w chuj, szanuje.
-
czyngis_chan
Ale ten hejt na niego został nasilony po wrzutce Queby, natomiast on już wcześniej był jebany - i słusznie - za cały wywiad na Weszlo. Nawet newonce, którzy siedzą w kieszeni też Asfaltowi poświęciło mu tekst.
Kocham, pozdrawiam
Fabijański po prostu jest burakiem, chamem, ignorantem i hipokrytą. A, że akurat zaczął rapować przy okazji, zachowując się jak Mesjasz rapu to ludzie zaczęli go w środowisku rapowym nie lubić
ja go nie lubie od poczatku od kiedy otworzyl morde jako raper wszechwiedzacy i bede mu lapkowac w dol wszystko bo slucham ksywek, a nie zwrotek
i chuj mnie obchodzi co powiedzial quebo
i chuj mnie obchodzi co powiedzial quebo
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Nieprwada, oprócz samej końcówki, to dobra, rapowa 16stka. Na pewno lepiej niż wiele zwrotek, które się przewijały i dostawały takiego hejtu. No ale Fabijańskiego akurat Quebo nie lubi to trzeba go też nie lubić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kafar lepsza 16 niz cala jego plyta, szanuje.
Kafar super elegancko i na temat
Sławki na truskulowym bicie robią robotę, wiem że to się nie wydarzy ale mogliby zroibć całą płytę na takich bitach.
miła ta 16stka kafara w sumie, niby nic a jakieś pozytywne emocje we mnie wyzwoliła xD
Rogal już chyba 4 nominacje. Wini nominowany jest szansa na Ćpaj Stajl bo i Wysoki Lot i Last Dens są nominowani
Astek znowu klepie bity?