Hot 16 Challenge #2 (2020)
- gods bidness
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Kurwa Brzozowski nawet spoko, znaczy wiadomo, że rapersko chujowo, ale propsuję każdego kto jedzie na temat, a słuchając jego nominacji to pomyślałem, że jak już ludzi z innej bajki, to ktoś powinien Lewandowskiego i Szczęsnego nominować, to by mogło zwiększyć potencjał akcji.
Sobota dalej bez nominacji, Wujek samo zło chyba też, w poprzedniej edycji był w pierwszym rzucie, Jędkera i Reda też nikt nie nominował 
brzozowski <3
- Farezowsky
Szczęsny jest już nominowany nawwetgods bidness pisze: ↑07 maja 2020, 11:38 Kurwa Brzozowski nawet spoko, znaczy wiadomo, że rapersko chujowo, ale propsuję każdego kto jedzie na temat, a słuchając jego nominacji to pomyślałem, że jak już ludzi z innej bajki, to ktoś powinien Lewandowskiego i Szczęsnego nominować, to by mogło zwiększyć potencjał akcji.
Małpa nadal niewywołany do tablicy
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Rafał klasa, z dystansem i w ogóle miło
sent from my iphone XS using trapatalk
Czemu nikt z 3W jeszcze nie został nominowany? Chętnie usłyszałbym Szada Akrobate 
- KillerCroc
To jest nawiązanie do jakiegoś wywiadu z Tede w którym on mówił że czuje się wygranym poprzedniej edycji. Nie chce dokładnie podawać bo nie oglądam wywiadów z nim bo się nie da, w jego CV chyba znajdziesz link Rupert.
Szada nominuje pewnie Sobota
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- MalkoNTENT
Zeus mnie bardzo zaskoczył, jakby taka była cała płyta to brałbym w ciemno.
Te-tris wiadomo, wyjaśnił że emeryt zjada 3/4 sceny
Jest taki wysryw ze nawet nie wiem za co się zabrac, połowy ksyw nawet nie widziałem na oczy wcześniej
A Sławki wiadomo, lubię szanuje
Te-tris wiadomo, wyjaśnił że emeryt zjada 3/4 sceny
Jest taki wysryw ze nawet nie wiem za co się zabrac, połowy ksyw nawet nie widziałem na oczy wcześniej
A Sławki wiadomo, lubię szanuje
Wankej juz napisal zwrotke i czeka na bit

Brzozowski z mojego miasta props
edit
Sitka ktoś nominował?
edit
Sitka ktoś nominował?
Dokładnie tak zrobił. Właśnie odpalony i wkurwiony wrzucił relację na story, gdzie mówi, że od początku planował przeznaczyć hajs z koszulek na cele charytatywne

Świetnie to wyszło Brzozowskiemu, dużo lepiej niż Podsiadle. Fajnie, że tak to poszło i o dziwo artyści spoza rapu, czy nawet ludzie, którzy normalnie nie mają z muzyką nic wspólnego, mniej żenady dostarczają niż 80 proc. raperów. Sławy i Zeus klasa.