phE pisze: ↑07 maja 2020, 6:56
Czemu nikt jeszcze nie nominował króla podziemia Smarka i Jimsona.
ze Smarkiem to przesłuchaj hot16 Łysonżiego.
Tet , Bisz fajnie, Zeus fajnie
stara gwardia > młode koty
Czy tylko ja się cieszę na wszystkie nawiązania do obecnej sytuacji politycznej? To co się obecnie dzieje jest upokarzające, zrobili farsę z wyborów, nie możemy wyjść na ulicę protestować i ogromny props dla Zeusa, że poruszył ten temat! Jeżeli rap był wyrazem buntu, to teraz jest czas na powrót do korzeni.
Co jeśli Pezet nie odpowiedział bo czekał na nominacje Onara żeby odpowiedzieli jako Płomień? Ostatnio na socialach wszędzie gdzie się da ten Płomień wrzuca więc może to jest powodem a Onar dostał nominacje dopiero wczoraj. Może jednak nie olał?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
+1
Tet od lat jest jednym z najlepszych raperów w Polsce, a jak nagle wjeżdża w opozycji do tego całego meinstrimu co jest teraz, to widać to jeszcze dobitniej. Elo Adam.
Jeśli o mnie chodzi to myślę, że przede wszystkim tekstowo, kolosalna różnica między zwrotkami które są napisane po to by brzmieć dobrze a zwrotkami która są dobrze napisane. Ale domyślam się że nie każdemu może podobać się w dzisiejszych czasach forma w jakiej ta treść jest podawana i tak jak oyche wczoraj napisał może to być po prostu nudne/monotonne ale nie ukrywam że ten mały truskul we mnie co kiedyś się jarał Smarkim i Dinalami mówi mi cały czas we no puść tego teta jeszcze raz
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
On kurwa nawija lepiej i łatwiej niż ja mówię. Podobną lekkość w przechodzeniu głosu we flow ma Ostry, Tetris też powinien mieć taką samą górę siana, ale świat nie jest sprawiedliwy
^^^ Tekst swoją drogą jest dobry, akurat ja oceniając ten numer głównie mam na myśli flow, dykcję, styl, emocje. Przecież taki Quebo albo Taco nigdy w życiu nie będą tak dobrzy, nawet za milion lat
Nie przesłuchałem wszystkich zwrotek, bo chuj mnie interesują jakieś yungi czy blachy2115 gęgę, ale to co zrobił Zeus to ja pierdolę, tak się zjada. Poczułem jakbym słuchał Zeus, jak mogłeś? w odświeżonej aranżacji muzycznej.
Zeus, kurwa, wróć do wkurwionego rapu z pierdolnięciem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
KillerCroc pisze: ↑07 maja 2020, 9:29
Jeśli o mnie chodzi to myślę, że przede wszystkim tekstowo, kolosalna różnica między zwrotkami które są napisane po to by brzmieć dobrze a zwrotkami która są dobrze napisane. Ale domyślam się że nie każdemu może podobać się w dzisiejszych czasach forma w jakiej ta treść jest podawana i tak jak oyche wczoraj napisał może to być po prostu nudne/monotonne ale nie ukrywam że ten mały truskul we mnie co kiedyś się jarał Smarkim i Dinalami mówi mi cały czas we no puść tego teta jeszcze raz
Kurwa nareszcie ktos sie ze mna zgadza ze Tet to scisla topka w kraju. Poza tym jedno z najlepszych flow
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
oyche pisze: ↑07 maja 2020, 10:33
don poldon nominowany
o super info, jak moglem o nim zapomniec
czekam choc na kazdego innego z hewry osobno, rowniez
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno