Hot 16 Challenge #2 (2020)
- przedszkolanek
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
tam był slim szczegi
btw guzior wystartował z nowym kanałem, chyba wszystkim to umknęło
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 23:33 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
igi zajebiscie, a za ksywe to ja go hejtuje jak juz
- gods bidness
Gadasz jak jakiś sąsiad cebulak co mówi, że wszyscy inni to debile, bo mogli się zerwać o 5 rano i czekać w kolejce przed Lidlem i wywalczyć łokciami, pięściami i zębami kilo karpia w promocji, a tak zapłacą 8 zł więcej.LWD pisze: ↑06 maja 2020, 23:08 ci raperzy to są debile, zamiast poczekać kilkanaści godzin to wrzucają teraz, gdy wszyscy wrzucają, taki young igi czy guzior mogli poczekać do jutra i do wejścia na dobre miejsce w karcie na czasie mieliby w konkurenjcji peję, vnma i żabsona, a tak mają podsiadłe, tedego, siebie nawazjem i 10 innych dużych raperów co wrzuciło swoją szesnatske w ostatnie 10 godzin. jedynie taco potrafi grać timingiem w tej akcji i ściągać na siebie cały sukces wizerunkowy
Z pozytywnych zaskoczeń, to przyjemna zwrotka Ostrego, fajny bit, fajne flow, trochę wyluzował, obyło się bez jakichś głupich wersów i mi się tego dobrze słucha
- chilipvlmer
ale przed slim szczegim znominował eminema jako przytyk do pierwszego hot16przedszkolanek pisze: ↑06 maja 2020, 23:32 tam był slim szczegi
- przedszkolanek
wiem, się zajebałem przy pisaniu
chyba 77 zwrotek dzisiaj panowie, a jeszcze może dojdzie i pewnie coś już umknęło
e:tet
chyba 77 zwrotek dzisiaj panowie, a jeszcze może dojdzie i pewnie coś już umknęło
e:tet
Kurwa tedas to jebany dzban roku. Pewnie syn mu wydrukował tą koszulkę 2 lata temu i czekała na ten moment, żeby odbić się od dna. Z każdym rokiem tede coraz większy balas.
no już prędzej mówię, że mogą iść na luzie o 20, bez żadnych kolejek, bo karpie dokładane, a nawet może większa przeczenka, aby towar się nie zmarnował. a tak jest godzina 15, kolejek w chuj, bez względu na promocję, a kapria może akurat nie być bo personel nie będzie w tłoku dokładał towaru ziomek. jeśli myślenie o takich rzeczach to dla ciebie cebulactwo to spoxgods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 23:35Gadasz jak jakiś sąsiad cebulak co mówi, że wszyscy inni to debile, bo mogli się zerwać o 5 rano i czekać w kolejce przed Lidlem i wywalczyć łokciami, pięściami i zębami kilo karpia w promocji, a tak zapłacą 8 zł więcej.LWD pisze: ↑06 maja 2020, 23:08 ci raperzy to są debile, zamiast poczekać kilkanaści godzin to wrzucają teraz, gdy wszyscy wrzucają, taki young igi czy guzior mogli poczekać do jutra i do wejścia na dobre miejsce w karcie na czasie mieliby w konkurenjcji peję, vnma i żabsona, a tak mają podsiadłe, tedego, siebie nawazjem i 10 innych dużych raperów co wrzuciło swoją szesnatske w ostatnie 10 godzin. jedynie taco potrafi grać timingiem w tej akcji i ściągać na siebie cały sukces wizerunkowy
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 23:49 przez LWD, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
kurwa Tetris nominował Fabijańskiego 
-
IlePlacisz
1.Te-Tris
nara
nara
Kurwa, co sobie Tet leci 
- przedszkolanek
JESZCZE DWA ANCYMONY
- Dolarydolary
JA pierdole, tetris co pofrunął 
- oKulTywowany
nie wiem co tu się dzieje, ale właśnie usłyszałem Bisza i się zesrałem na miętowo 

kurwa tet propsy od zawsze 
- gods bidness
Po prostu jednak jest jeszcze garstka raperów, którzy robią to jednak z zajawki i pasji i nie próbują za wszelką cenę przycwaniaczyć, och jak tu się wbić na kartę na czasie, teraz nie, bo ten, potem nie bo tamten, tylko chuja na to wyłożyli, nagrali i wrzucili. Serio mam nadzieję, że jest jeszcze sporo, którzy nie myślą kategoriami, które ty przedstawiłeś.LWD pisze: ↑06 maja 2020, 23:47no już prędzej mówię, że mogą iść na luzie o 20, bez żadnych kolejek, bo karpie dokładane, a nawet może większa przeczenka, aby towar się nie zmarnował. a tak jest godzina 15, kolejek w chuj, bez względu na promocję, a kapria może akurat nie być bo personel nie będzie w tłoku dokładał towaru ziomek. jeśli myślenie o takich rzeczach to dla ciebie cebulactwo to spoxgods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 23:35Gadasz jak jakiś sąsiad cebulak co mówi, że wszyscy inni to debile, bo mogli się zerwać o 5 rano i czekać w kolejce przed Lidlem i wywalczyć łokciami, pięściami i zębami kilo karpia w promocji, a tak zapłacą 8 zł więcej.LWD pisze: ↑06 maja 2020, 23:08 ci raperzy to są debile, zamiast poczekać kilkanaści godzin to wrzucają teraz, gdy wszyscy wrzucają, taki young igi czy guzior mogli poczekać do jutra i do wejścia na dobre miejsce w karcie na czasie mieliby w konkurenjcji peję, vnma i żabsona, a tak mają podsiadłe, tedego, siebie nawazjem i 10 innych dużych raperów co wrzuciło swoją szesnatske w ostatnie 10 godzin. jedynie taco potrafi grać timingiem w tej akcji i ściągać na siebie cały sukces wizerunkowy
Po drugiej stronie są jacyś typu Chuji Wilein, którzy nagrają wtórny teledysk z furami i staniem przy nich w slow motion, chuj wie co, wrzucą zwrotkę dawno napisaną bez żadnego związku i tylko żenada bierze. Są też tacy jak Tede, którzy mają pasję i do rapowania, i do robienia komercji, więc wychodzi jak wychodzi (a dalej utrzymuje, że pomijając otoczkę jego zwrotka to spokojnie top 5 edycji). I są tacy jak zespół Taconafide, którzy nagrali z czystej zajawki bez wczuty i mogą chuja wywalić na timingi, bo i tak będzie nr 1 w wyświetleniach.