Ja wczorajszy post do aktualizacji wbijałem ponad godzinę
Kto, jak nie ja, miałby spropsować wersy o Njuk koli i nowych dukatach
zależy co rozumiesz pod pojęciem niszowy raper, bonson zebrałby więcej wyświetleń za 2 dni niż dziś, bo za 2 dni będą wrzucały same no name'y, a więksi i średni raperzy już się wyprztykają, tym samym bonsonowi łatwiej byłoby zabłysnąć na tle lokalnych raperów niż na tle tedego, słonia, łony i schaftera.
nie tędy droga wariacieLWD pisze: ↑06 maja 2020, 23:08 ci raperzy to są debile, zamiast poczekać kilkanaści godzin to wrzucają teraz, gdy wszyscy wrzucają, taki young igi czy guzior mogli poczekać do jutra i do wejścia na dobre miejsce w karcie na czasie mieliby w konkurenjcji peję, vnma i żabsona, a tak mają podsiadłe, tedego, siebie nawazjem i 10 innych dużych raperów co wrzuciło swoją szesnatske w ostatnie 10 godzin. jedynie taco potrafi grać timingiem w tej akcji i ściągać na siebie cały sukces wizerunkowy

no nie wiemtaka pisze: ↑06 maja 2020, 23:28 ^chyba chodziło o Slim Szczegiego a nie Slim Shady'ego
Tuzza brzmi jak jakiś random z beki z lokalnych, takich zwrotek jak Igiego słyszałem już przynajmniej kilkanaście razy w ciągu kilku dni, nie ma to jak propsować za ksywe. Bisz rozpierdolił na surowo, tak to się powinno robić![]()