Spis buców w polskim rapie
Re: Spis buców w polskim rapie
kurwa nie mialem pojęcia że to lygrys, props
serio o to nie wiem jak się tu czepiać mesa o to, obleśne zachowanie lygrysa, co za typ.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
-
dziendobry
Bisz mega wporzo skromna morda
Tede i Żaba
Laik w sumie kiedyś był bucem, teraz już chyba nie.
Prawda. Pamiętam, że po Wilku Chodnikowym, miałem okres mocnej zajawki na Bisza, zaliczając każdy koncert "w obrębie kilku kilometrów" i zawsze mniej czy bardziej atakowałem po koncercie na gadkę, która była zawsze mega miła. Raz nawet z ziomkami zaatakowaliśmy pod klubem, po jego domowym koncercie w Bydgoszczy, gdzie wychodził już ze swoją dziewczyną w kierunku domu i mimo jej ponagleń, a naszego już stanu alkoholowego w stylu plucia do ucha "Ej fssst a co myślisz fssst o tym i o fssst tamtym", wynegocjował u niej jeszcze minutkę, tłumacząc na boku, iż jest nam to winien jako iż zapłaciliśmy za bilet na jego występ.
kaz
sarius
pikers
sokół
zabson
paluch
pezet
sarius
pikers
sokół
zabson
paluch
pezet
- Ten Typ Gold
Ogólnie Mes za coś oprócz akcji z pistoletem jest tutaj wymieniany? Bo nie kojarzę niczego innego a wywiad tylko u Wojewódzkiego widziałem.
edit: no co do bisza to pamiętam że po wilku chodnikowym zrobił jakby kosztorys ile zarobił na płycie i
jak wykorzystał "pieniądze od fanów", udostępnił to na fb, jakoś pozwala mi to uwierzyć że prędzej jest uczciwym równym ziomeczkiem niż bucem
edit: no co do bisza to pamiętam że po wilku chodnikowym zrobił jakby kosztorys ile zarobił na płycie i
jak wykorzystał "pieniądze od fanów", udostępnił to na fb, jakoś pozwala mi to uwierzyć że prędzej jest uczciwym równym ziomeczkiem niż bucem
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 23:14 przez Ten Typ Gold, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pamiętam akcję jak na QA ze słuchaczami był bucem jak chuj gdy któryś fan zapytal się coś tam o preorder. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale to było chyba z popkillera
No jest mega niesympatyczny i wyszło to milion razy, np. bulwers na konferencji gdzie słuchacz powiedział, że go alkopologamia wydymała, ból dupy do taco hemingwaya bo nawinal, że nie reklamuje eb, i z każdej akcji próbuje wybrnąć totalnie wymuszonym udawaniem dystansu do siebie. W wywiadach i publicystyce się zajebiscie wymądrza i myśli że pozjadał rozumy. No i na goścince u Donatana nawinal że jest bucem
dobra beka była, polecam to sprawdzić, zawsze jak se przypomne PUDELKO KTURE KURWA SWEICI W CIEMNOSCIACH to smiech
-
frontkick
Sugeruję się wywiadami ostatnimi, oglądałem np wywiad u Paciorka i Bisz naprawde nieznośny bywa, full pychy w nim jest i takiego przekonania ze wie wiecej niz inni i sb moze spogladac z gory jak pospolstwo używa social mediów czy czegos w co on ma wyjebane bo jest taki max swiadomy + typ z rocznika 84 juz sie zachowuje jakby mial lada moment sie wyprawiac na tamten swiat, rzuca teksty ze on jest starej daty i juz nie rozumie pewnych rzeczy (a jest mlodszy od Oskara chociazby) etc. Ale no walczy chyba organizm nadal bo tez sam w tych samych wywiadach przyznaje ze nikt go nie chce sluchac wiec licze ze sie ogarnie i nie odleci całkiem
W sensie ja wiem ze to spoko ziomek był ze swoim lotem, sam mam parę płytek bo sie jaralem opor w liceum ale cos sie ewidentnie zepsuło odkąd zaczął mieć faze na alternatywę, chyba mu sie spodobalo bycie zgredem
Mozliwe ze chujowo wyjasnilem/cos wyolbrzymilem bo ten wywiad ogladalem z miesiac temu, obejrzyj go sb i zobaczysz o czym mowie
Influenser Wena
wena akurat wydaje się mocno ogarnięty jeżeli chodzi o podejście do rozmówców i tak dalej
- KillerCroc
Tak, podbijam full, miałem okazję pogadać z Weną po koncercie na totalnym zadupiu gdzie nie ma nic do roboty, pogadał, podpisał płytę, spropsował buty, zaśmiał i uciekł rzucając pięć na pożegnanie
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Też jestem ciekaw czemu Wena se tu pojawił, bo wiadomo, że chłop jest hipokrytą etc. ale w wywiadach wydaje się akurat być sympatycznym kolesiem, a o żadnych bukowskich akcjach jego autorstwa nie słyszałem.
Do listy dodałbym Peję sprzed paru lat. Teraz się uspokoił, ale jeszcze parę lat temu prowadził jakieś dziwne wojenki z CGM-em (pozgłaszal na yt wywiady, których im udzielił, a które oni tam wrzucili, pruł się o jakiś artykuł, w którym wymieniono raperów, którzy nie powinni tak często wydawać płyt), że o całej akcji w Zielonej Gôrze nie wspomnę.
Do listy dodałbym Peję sprzed paru lat. Teraz się uspokoił, ale jeszcze parę lat temu prowadził jakieś dziwne wojenki z CGM-em (pozgłaszal na yt wywiady, których im udzielił, a które oni tam wrzucili, pruł się o jakiś artykuł, w którym wymieniono raperów, którzy nie powinni tak często wydawać płyt), że o całej akcji w Zielonej Gôrze nie wspomnę.
Mi się wydaje ze sie zmienił w chuj przez trasę AF
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem