Spis buców w polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Spis buców w polskim rapie

Post autor: Jose »

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

kurwa nie mialem pojęcia że to lygrys, props
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
samcro

Post autor: samcro »

serio o to nie wiem jak się tu czepiać mesa o to, obleśne zachowanie lygrysa, co za typ.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

frontkick pisze: 06 maja 2020, 10:55 Bisz imo buc i zgred
Skąd taka opinia?
dziendobry

Post autor: dziendobry »

Bisz mega wporzo skromna morda
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

samcro pisze: 06 maja 2020, 19:00 serio o to nie wiem jak się tu czepiać mesa o to, obleśne zachowanie lygrysa, co za typ.
Bez kitu, mes jest bucem z wielu innych powodów, ale tutaj to lygrys zadał zjebane pytanie o zdjęcia siostry obcego typa.
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

Tede i Żaba
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Laik w sumie kiedyś był bucem, teraz już chyba nie.
wiciu

Post autor: wiciu »

dziendobry pisze: 06 maja 2020, 19:22 Bisz mega wporzo skromna morda
Prawda. Pamiętam, że po Wilku Chodnikowym, miałem okres mocnej zajawki na Bisza, zaliczając każdy koncert "w obrębie kilku kilometrów" i zawsze mniej czy bardziej atakowałem po koncercie na gadkę, która była zawsze mega miła. Raz nawet z ziomkami zaatakowaliśmy pod klubem, po jego domowym koncercie w Bydgoszczy, gdzie wychodził już ze swoją dziewczyną w kierunku domu i mimo jej ponagleń, a naszego już stanu alkoholowego w stylu plucia do ucha "Ej fssst a co myślisz fssst o tym i o fssst tamtym", wynegocjował u niej jeszcze minutkę, tłumacząc na boku, iż jest nam to winien jako iż zapłaciliśmy za bilet na jego występ.
duce

Post autor: duce »

kaz
sarius
pikers
sokół
zabson
paluch
pezet
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Ogólnie Mes za coś oprócz akcji z pistoletem jest tutaj wymieniany? Bo nie kojarzę niczego innego a wywiad tylko u Wojewódzkiego widziałem.
edit: no co do bisza to pamiętam że po wilku chodnikowym zrobił jakby kosztorys ile zarobił na płycie i
jak wykorzystał "pieniądze od fanów", udostępnił to na fb, jakoś pozwala mi to uwierzyć że prędzej jest uczciwym równym ziomeczkiem niż bucem
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 23:14 przez Ten Typ Gold, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Ja pamiętam akcję jak na QA ze słuchaczami był bucem jak chuj gdy któryś fan zapytal się coś tam o preorder. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale to było chyba z popkillera
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No jest mega niesympatyczny i wyszło to milion razy, np. bulwers na konferencji gdzie słuchacz powiedział, że go alkopologamia wydymała, ból dupy do taco hemingwaya bo nawinal, że nie reklamuje eb, i z każdej akcji próbuje wybrnąć totalnie wymuszonym udawaniem dystansu do siebie. W wywiadach i publicystyce się zajebiscie wymądrza i myśli że pozjadał rozumy. No i na goścince u Donatana nawinal że jest bucem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
oyche

Post autor: oyche »

Sialala pisze: 06 maja 2020, 23:13 Ja pamiętam akcję jak na QA ze słuchaczami był bucem jak chuj gdy któryś fan zapytal się coś tam o preorder. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale to było chyba z popkillera
dobra beka była, polecam to sprawdzić, zawsze jak se przypomne PUDELKO KTURE KURWA SWEICI W CIEMNOSCIACH to smiech
frontkick

Post autor: frontkick »

kapper1 pisze: 06 maja 2020, 19:07Skąd taka opinia?
Sugeruję się wywiadami ostatnimi, oglądałem np wywiad u Paciorka i Bisz naprawde nieznośny bywa, full pychy w nim jest i takiego przekonania ze wie wiecej niz inni i sb moze spogladac z gory jak pospolstwo używa social mediów czy czegos w co on ma wyjebane bo jest taki max swiadomy + typ z rocznika 84 juz sie zachowuje jakby mial lada moment sie wyprawiac na tamten swiat, rzuca teksty ze on jest starej daty i juz nie rozumie pewnych rzeczy (a jest mlodszy od Oskara chociazby) etc. Ale no walczy chyba organizm nadal bo tez sam w tych samych wywiadach przyznaje ze nikt go nie chce sluchac wiec licze ze sie ogarnie i nie odleci całkiem

W sensie ja wiem ze to spoko ziomek był ze swoim lotem, sam mam parę płytek bo sie jaralem opor w liceum ale cos sie ewidentnie zepsuło odkąd zaczął mieć faze na alternatywę, chyba mu sie spodobalo bycie zgredem

Mozliwe ze chujowo wyjasnilem/cos wyolbrzymilem bo ten wywiad ogladalem z miesiac temu, obejrzyj go sb i zobaczysz o czym mowie
mnich

Post autor: mnich »

Influenser Wena
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

wena akurat wydaje się mocno ogarnięty jeżeli chodzi o podejście do rozmówców i tak dalej
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Tak, podbijam full, miałem okazję pogadać z Weną po koncercie na totalnym zadupiu gdzie nie ma nic do roboty, pogadał, podpisał płytę, spropsował buty, zaśmiał i uciekł rzucając pięć na pożegnanie
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Też jestem ciekaw czemu Wena se tu pojawił, bo wiadomo, że chłop jest hipokrytą etc. ale w wywiadach wydaje się akurat być sympatycznym kolesiem, a o żadnych bukowskich akcjach jego autorstwa nie słyszałem.

Do listy dodałbym Peję sprzed paru lat. Teraz się uspokoił, ale jeszcze parę lat temu prowadził jakieś dziwne wojenki z CGM-em (pozgłaszal na yt wywiady, których im udzielił, a które oni tam wrzucili, pruł się o jakiś artykuł, w którym wymieniono raperów, którzy nie powinni tak często wydawać płyt), że o całej akcji w Zielonej Gôrze nie wspomnę.
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

niuhniuh pisze: 06 maja 2020, 19:42 Laik w sumie kiedyś był bucem, teraz już chyba nie.
Mi się wydaje ze sie zmienił w chuj przez trasę AF
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
ODPOWIEDZ