Czas najwyższy na założenie eheeeem
Hot 16 Challenge #2 (2020)
- oKulTywowany
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
This page is no longer available.
no chodzi bardziej o po prostu bycie w porządku niż o stronę prawną
TEDE jakie pośmiewisko
Jestem ciekaw jak będzie próbował to odkręcić, pewnie zagra reverse kartą UNO, i powie, że jednak koszuleczki charytatywnie xDD
Richie to twoja szansa, nie zmarnuj jej
Jestem ciekaw jak będzie próbował to odkręcić, pewnie zagra reverse kartą UNO, i powie, że jednak koszuleczki charytatywnie xDD
Richie to twoja szansa, nie zmarnuj jej
- KillerCroc
I uważasz że daje mu to zezwolenie na praktycznie sabotaż całej tej akcji? Bo ja uważam że jest to niesmaczne, nie będę się podejmował tematu moralności całego challengu oraz tego do czego się może przyczynić i jak bardzo może pomóc innym ale ja mam wrażenie że chłopaki sobie wybudowali zamek w piaskownicy i jest super zabawa, każdy chce się z nimi bawić, zapraszają kolegów, ale przyszedł naburmuszony Jacek bo ostatnio jak się bawili to było fajnie a teraz mu się coś nie podoba i zaczyna robić awanturę. Pominę w ogóle podpięcie się pod całą tę akcję ze swoim singlem bo pewnie wielu raperów by zrobiło podobnie lecz nie mają za sobą tyle kontrowersji co Tede więc siedzą cicho ale robienie z ludzi/fanów idiotów przez pompowanie tego w taki sposób nie jest fair w stosunku do własnych słuchaczy. Niech wypierdala z tymi koszulkami na swoje grupy fbgods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 16:44 Swoją drogą Solar też nie zrozumiał tekstu, że się przyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m.in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
no ok, prawnie to mu chuja mogą zrobić, ale sama akcja niesmacznaJoeyJoeJoe pisze: ↑06 maja 2020, 16:55 no dobra ale on zapłacił komuś żeby to zaprojektował jednak, a hot16challenge nie jest jakimś opatentowanym znakiem więc![]()

to se pierdolnij koszulke prosto na fruit of the loom, pewnie nikt nie opatentowal tych wzorowJoeyJoeJoe pisze: ↑06 maja 2020, 16:55 no dobra ale on zapłacił komuś żeby to zaprojektował jednak, a hot16challenge nie jest jakimś opatentowanym znakiem więc![]()
Ale Ty widzisz co się dzieje choćby na YT z akcją #hot16? Jakie to teraz generuje zasięgi. Singiel Tedasa sprzed 2tyg ma 400k wyswietlen, ten #hot16 zapewne tyle osiągnie do północy. I nie widzisz w tym nic złego, że teraz wypuszcza te koszulki?JoeyJoeJoe pisze: ↑06 maja 2020, 16:55 no dobra ale on zapłacił komuś żeby to zaprojektował jednak, a hot16challenge nie jest jakimś opatentowanym znakiem więc![]()
Kocham, pozdrawiam
- JoeyJoeJoe
nie no macie racje w sumie
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
widzeszalenstwo pisze: ↑06 maja 2020, 16:43 jaco alc napisal, ze przyjmuje nominacje, ale moze sie spoznic
DAWAJ JAC
I to jest informacja, chuj z tym tede
Peja wrzucił parę minut temu foto, że zwrotka nagrana
Kocham, pozdrawiam
rychu musisz, wlasnie po to kupowalem twoje plyty w gimnazjum
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
tede powinien coś przelać na zbiórkę ale nie wiem czemu niby miałby hajs z koszulek dać cały. może jakiś procent i byłoby fair i koniec końców pewnie tak będzie tylko oczywiście solar musiał zrobić overreact
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
jakie overreact, jebac tedegto i cala ekipe jego hujmuwdupe
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
My tu pierdu pierdu, a tymczasem
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:05 przez Artazz, łącznie zmieniany 3 razy.
- gods bidness
Ja niespecjalnie popieram całą otoczkę Tedego, jaką wytworzył wokół jednej szesnastki i szczerze mówiąc, wszystko mnie to zresztą ominęło, bo go specjalnie nie śledzę i bynajmniej nie czekałem z wywalonym jęzorem na 16:00, żeby usłyszeć, co nawinął. Jak wypuszcza z tej okazji koszulki, żeby zarobić, to jest to chujowe (ale serio wypuszcza? Czy po prostu se założył taką, co też jest chujowe, ale mniej?)Krynew pisze: ↑06 maja 2020, 16:47Jasne, że taka okazja to również promo dla sporej części raperów, ale jeśli nie odróżniasz wpłaty Solara na 16k czy kogokolwiek innego, nawet 2zł od robienia sobie biznesu na akcji charytatywnej w postaci sprzedaży koszulek to powiem tylko tyle: wyjmuj chuja tdfa z dupygods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 16:44 Swoją drogą Solar też nie zrozumiał tekstu, że się przyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m. in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.
Ale jednego byłem pewny, że mimo wielu chujowych akcji, wielu chujowych płyt, to jednak jest raperem z krwi i kości i nawet jak coś powie niepopularnego, wbrew trendom i nawet jak to płynięcie pod prąd będzie na siłę, to jednak nagra zwrotkę na temat i odnajdzie się w stricte raperskiej formule, polegającej na nagraniu jednej szesnastki "w związku z" i wyrażeniu opinii, przemyśleń na temat. I w tym sensie się nie zawiodłem.
Nie pojmuję np. wielu innych raperów, którzy nagrywają zamiast klasycznej szesnastki po kilkadziesiąt wersów jak gdyby nie rozumieli co znaczy sixteen w tym wszystkim, inni wrzucają sobie jakieś swoje kawałki, które zamierzali (lub nie) wypuścić w ogóle bez związku z akcją, jeszcze inni dają jakieś z dupy bragga.
Dlatego tak, twierdzę, że Tede mimo wszystko swoją zwrotką broni formuły tej akcji. Obok Łony, Taconafide i kilku innych.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:11 przez gods bidness, łącznie zmieniany 2 razy.
dlugo jeszcze bedziecie fiolki robic z tymi koszulkami?
Jak to, ze nie chce przelewac na zbiorke rozumiem, tak akcja z koszulkami jest zenujaca i to jest fakt.
- ebismolarek
To serio wankej czy jakieś fake konto?