Hot 16 Challenge #2 (2020)
- KillerCroc
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Ciśnij wieprza Solar, Rysiu wznawiaj Czarny Wrzesień i dawać zysk z tego na walkę z covid
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Paluch jakos skomentuje postawę Jacka, czy jest skupiony na wyjaśnianiu Multich?
Kocham, pozdrawiam
- widzeszalenstwo
jacek graniecki zwykly pajac komercja
Chyba ostatecznie mogę powiedzieć, że dotarłem już do momentu przesytu, gdzie nie rozpoznaję większości uczestników i nie chce mi się ich sprawdzać ani aktualizować rozpiski
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
+1, ja korzystam z https://hot16challenge2.pl to już połowy nie sprawdzam, a jak przyszedłem z pracy to było chyba z 10 nowych to sprawdziłem tylko tych których ksywki znałem xD
Fajny klimacik ten bit u Herbuta robi, followup do Smarka na końcu 
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 16:34 przez edenmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Panie Ryszardzie, to jest pana szansa, żeby wbić szpilę w wieprza. Czekam 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kurwa jaki ten Tede jest zakłamany
Teraz wpierdala gadkę żeby nie robić podziału na oldschool i newschool a jeszcze niedawno śmiał się z Moob Deep'ów i klasycznych bitów z piankiem, jebać.
- gods bidness
Tede w czołówce, ale tego się można było spodziewać, że nawinie na temat, zamiast wyciągać zwrotki z szuflady, co miały wyjść na kawałku typu bragga. Nominacja dla Buhha też na plus, bo to znaczy, że dalej chce się pobawić tą formą, może odpowiedzieć na diss Flinta. Plus radzę włączyć mózgi i słuchanie ze zrozumieniem, jak ktoś widzi w wytykaniu tych żenujących i bezprawnych pisowskich ograniczeń jakieś teorie spiskowe o nieistniejącym Covidzie. Wynikająca z dziewiczej podniety nadinterpretacja.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 16:36 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
O ile cała ta disco jazda tedego mi się kompletnie nie podoba, tak sama zwrotka fajna. Niestety wszystko zjebał swoją pajacerką i tymi teesami.
Moi faworyci na ten moment, kolejność przypadkowa: Łona, Mielzky, Schafter, Spinache, Undziaki
Moi faworyci na ten moment, kolejność przypadkowa: Łona, Mielzky, Schafter, Spinache, Undziaki

teraz tede bedzie w kazdym kawalku podgryzal nogawki sbm przez nastepne 10 albumow
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rychu musisz
Mielon i słoń ładnie dali
zaraz poinformuje że Solar zniszczył mu zabawę, bo od początku miał zamiar przeznaczyć kasę na zbiórkę!!! Róbcie screeny! Tede brak mi słów na tego człowieka, serio, zobaczycie ze zaraz będzie odkręcał sytuacje kota ogonem i nie posypie głowy popiołem.
Tede powinien sobie z rok odpoczynku zrobić i odświeżyć łeb, bo przykro
they gon' hate anyway