Zarapowałem sobie to flow que 2013 i śmiechłem mocno, nawet bit brzmi jak odrzut z eklektyki
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Przesłuchałem sobie dzisiaj kilka nut Skipa po Hot16 i wpadłem na nutę
i od razu wiedziałem, że gdzieś już to słyszałem
Pytanko do bardziej ogarniętej części forum. To z jakiejś darmowej/płatnej paczki bitów?
i od razu wiedziałem, że gdzieś już to słyszałem
Pytanko do bardziej ogarniętej części forum. To z jakiejś darmowej/płatnej paczki bitów?
Ten typ Krzysztof to na poważnie? Bo tekst to jakiś dramat, o głosie nie mówiąc. No i fakt wożenia się na bycie hypemanem, to jest powód do dumy?
- przedszkolanek
ten sam producent, pewnie type beat
-
hiszpanskie
BIT: albo kradziony z youtube
albo jeśli chcieli być w porządku dla gry - zakupiona podstawowa licencja z Beatstars.
W jednym i drugim przypadku jebać.
-
hiszpanskie
Albo ich producenci używali gotowych drumkitów. Kurwy jebane
[mention]Jacobs94[/mention] piszą pod te type beaty z yt, potem płacą jakieś grosze pewnie za to, żeby ich użyć i wyjebane, czy ktoś na takim samym nie nagrał.
Kolejny przykład:
Kolejny przykład:
Spoiler
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
hiszpańskie, ale po co tak daleko szukać, w creditsach jest wrzucony ten sam producent, po prostu type beat, a czy kupiony czy zajebany to się powiedzieć nie da
Z jutuba. Masz opcje albo kupić opcje lease za jakieś grosze i ten sam bit może kupić każdy albo exclusive za sporo wiecej i wtedy jest tylko twój. Stawiam że lipa kupił lease a skip po prostu se zajebał ale ręki uciąć nie daje
Grimmy to w ogóle mam wrażenie, że większość rzeczy robi z mp3 z youtuba
- przedszkolanek
-
hiszpanskie
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego niszowi raperzy lub ci dopiero zaczynający wolą zajebać bit z yt niż współpracować z jakimś niszowym producentem. Przecież takich beatmakerów jest masa, a przynajmniej mogą ogarnąć kwestię aranżacji itp. Poza tym nie kradną jakichś kozackich bitów tylko generyczne pętelki.. Nie rozumiem.
Dzięki wielkie Panowie, tyle chciałem wiedzieć, bo wydawało mi się, że mając takie zaplecze w postaci BOR, Lipa będzie w stanie ogarnąć sobie coś więcej na swoją płytę niż paczka bitów z Beatstars 
[mention]hiszpanskie[/mention] O tym samym właśnie pomyślałem
[mention]hiszpanskie[/mention] O tym samym właśnie pomyślałem
Ostatnio zmieniony 05 maja 2020, 0:36 przez Jacobs94, łącznie zmieniany 2 razy.
to oboje raczej mają opcje lease
biuro ochrony crapu to jak ja z tobą bym założył Agencje Obrony Truskulu, gówno znaczy i chuj nie zaplecze, to działa póki łby słuchają palucha, jak paluch odejdzie do lamusa to nawet szpaku będzie robił wyświetlenia jak VNM teraz. wspomnicie moje słowa
Ostatnio zmieniony 05 maja 2020, 0:37 przez Ktn, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
w wywiadzie z Winim Zeamsone rozkminia temat dlaczego tak, ale już nie chce mi się tego szukaćhiszpanskie pisze: ↑05 maja 2020, 0:34 Zawsze mnie zastanawiało dlaczego niszowi raperzy lub ci dopiero zaczynający wolą zajebać bit z yt niż współpracować z jakimś niszowym producentem.
pamiętam że coś tam gadał że wygodniej mu przeglądać i kupić jeden bit niż brać w ciemno całą paczkę
Ostatnio zmieniony 05 maja 2020, 0:36 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
W stanie to on jest, po prostu mu się nie chce
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- JoeyJoeJoe
nieźle trzeba mieć nasrane we łbie żeby takie osądy wydawaćvampmoney pisze: target tylko jedno pięterko wyżej niż patola
przypominam że pisze to typ który najebany śpiewa se spejsgostpurrpa do lustra kurwa mać jak tacy ludzie czują się lepsi od kogokolwiek to zagadka niesamowita dla szerloka
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- przedszkolanek
[mention]JoeyJoeJoe[/mention]

[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Teraz łańcuch Bons nominuje Laika, a Laik JNR'a.
Czekam jeszcze na nominację dla takich graczy jak Kuba Knap, Flojd (chociaż ze względu na sytuację wątpię, że nagra), RDI, Kosi, Łajzol, Gural, Piotr Cartman, Avi, Guzior, Siwers, Planet ANM, Shellerini i chyba można kończyć zabawę.
Czekam jeszcze na nominację dla takich graczy jak Kuba Knap, Flojd (chociaż ze względu na sytuację wątpię, że nagra), RDI, Kosi, Łajzol, Gural, Piotr Cartman, Avi, Guzior, Siwers, Planet ANM, Shellerini i chyba można kończyć zabawę.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber