KillerCroc pisze: ↑04 maja 2020, 22:37
Wydaje mi się że problemem może być to że niektórzy doszukują się teorii spiskowych w COVIDzie i podjęcie akcji wiązałoby się z walką ze swoimi poglądami
Fuso dzisiaj np pod wpisem Ero pisal ze to zwykla grypa, wiec pewnie sie wyjebie na to
Mocno się zdziwię, jeżeli Fuso zostanie nominowany. Zresztą były kolega Quebo dzisiaj pisał, co sądzi o akcji, przy okazji uderzając w obecnego kolegę Quebo. Spoiler
michajlow pisze: ↑04 maja 2020, 22:37
Btw kogo spoza rapu byście nominowali? Chodzi mi o typy, które są w jakimś tam stopniu realne. Ja np. spoza rapu bym nominował Fabijańskiego
Prosi sie zeby Roberta Lewandowskiego, mozliwe, ze Donatan go nominuje jak go ktos nominuje i wtedy to moze byc gruby viral. Ale widze, ze raperzy zaczynaja zamykac w srodowisku raperow ta konwencje wiec raczej taka utopia.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 22:50 przez recklezz, łącznie zmieniany 2 razy.
Btw kogo spoza rapu byście nominowali? Chodzi mi o typy, które są w jakimś tam stopniu realne. Ja np. spoza rapu bym nominował Fabijańskiego
Ja mam nadzieje ze nikt go nie nominuje, dupa mu peknie z frustracji bankowo i zaraz beda jakies oswiadczenia na ig ze smiechem przez lzy, będzie piękna sprawa jak jakis Karolak nawinie szesnastke albo inny aktor a wielki pan raper cukier bedzie solidarnie osrany przez wszystkich
Kurczę chciałem napisać że zajebiście by było jak Peja nominował Palucha ale zapomniałem że już jest nominowany. Generator zwrotek Palucha został odpalony chyba zaraz po nominacji od Białasa.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
KillerCroc pisze: ↑04 maja 2020, 22:47
Kurczę chciałem napisać że zajebiście by było jak Peja nominował Palucha ale zapomniałem że już jest nominowany. Generator zwrotek Palucha został odpalony chyba zaraz po nominacji od Białasa.
Ja liczę że Peja nominuje Multiego, to Paluchowi jebnie żyłka
Przyznam, że jestem zdziwiony, że nikt nie nominował jeszcze Spoiler
Krzysztofa Krawczyka
A tak to spoko byłoby, jakby Skonieczny został nominowany jako Piorun
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.
Paluch jaki pospinany XD. Generalnie zawsze mi się kojarzył z rapem dla grupy ludzi, która jest minimalnie powyżej patologii, no i jakoś ta zwrotka potwierdza ten imidż.
<cebulak>tak poza tym, od niego można było się spodziewać jakiejś wpłaty, a chyba nic nie ma</cebulak>