oyche pisze: ↑04 maja 2020, 14:04
hot 16 musi być tak LUŹNE że aż powstały surowe zasady jak to musi wyglądać, ile osób może być na wideo, gdzie je nakręcić i jakich wtyczek można użyć. nie może być odstępstw od tego dekalogu żeby nie wyszło za mało luźno
Moim zdaniem to że każdy rappa se interpretuje to inaczej jest właśnie w tym najlepsze bo nie wiadomo czego od kogo się spodziewać. Solar kiedyś napomknął ze to ma być nagranie z pokoju w formie stand upu? Bo obrońcy luzu w tym temacie są najmniej luźni heh
Szpaku odjebał z tymi ludźmi na klipie ale jeśli ktoś myśli ze on ubiera kominiare żeby się kreować na zbira to
Ktoś pisał, żeby nie traktować ulicznego rapu ulgowo i nie pisać "dobre jak na uliczny rap". A ta zwrotka Kary jest przecież chujowa, kto by to spropsował gdyby to nawinął facet? Ona chujową raperką nie jest, ale ta 16 słabiutka, więc skąd propsy?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja tu tak narzekam dużo ale wiadomo że jak ktoś puści dobry numer to przecież nie wjadę w temat i nie będę pisał - O kurde, widzę że coś dobrego ale z dwoma ujęciami i jeszcze podbiciami to do kosza, tfu.
Problemem jest dla mnie to że to wygląda jak festiwal na to kto wpadnie na coś lepszego, kreatywniejszego i spędzają chuj wie czasu nad myśleniem gdzie w świat to popchnąć na jaki kanał czy gdzie będzie fajna okolica do klipu zamiast po prostu zrobić dobry numer/dobrą zwrotkę. To są po prostu w chuj słabe rzeczy w większości i jak do tej pory ta edycja jest dla mnie zawodem mimo że wystąpiły już ksywy wobec których miałem jakieś tam konkretne oczekiwania i na obecną chwilę tylko Taco tak szczerze mogę sproposować że nagrał naprawdę dobrą 16stkę.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Uwielbiam Pikersa i Bałagana, ale to ich narzekactwo, krawędziowość, podkreślanie ignorancji jest czasem strasznie irytujące. Zdziwię się i oddam szczere propsy, jeśli Kaz coś nagra, bo wydaje mi się, że też wleci z podobnym monologiem o obrotności, byciu głową rodziny i dobrym człowiekiem, który nie potrzebuje się w niczym sprawdzać, a poza tym ma mało czasu. Róbcie bingo-wykreślankę.
Dla przeciwwagi trzeba oczywiście przyznać, że Szpaku też chujowa akcja z poświęcaniem czterowersu na gościa, który kulturalnie i szybko odpowiedział na drugim końcu internetu, że nie nagra bo nie, co za wrażliwce.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja jeszcze o Lanku, kurde, siadł mi strasznie jego kawałek, i hejtowałem drona, ale jednak jest zajawka. Chętnie bym całą taką polską kanyewestową płytkę przesłuchał
SWN pisze: ↑04 maja 2020, 14:50
Uwielbiam Pikersa i Bałagana, ale to ich narzekactwo, krawędziowość, podkreślanie ignorancji jest czasem strasznie irytujące. Zdziwię się i oddam szczere propsy, jeśli Kaz coś nagra, bo wydaje mi się, że też wleci z podobnym monologiem o obrotności, byciu głową rodziny i dobrym człowiekiem, który nie potrzebuje się w niczym sprawdzać, a poza tym ma mało czasu. Róbcie bingo-wykreślankę.
Dla przeciwwagi trzeba oczywiście przyznać, że Szpaku też chujowa akcja z poświęcaniem czterowersu na gościa, który kulturalnie i szybko odpowiedział na drugim końcu internetu, że nie nagra bo nie, co za wrażliwce.
O to, to. To co ostatnio Pikers daje na fb i na ig jest mega chujowe i ta jego bucowatość mnie odstrasza.
Jaayu pisze: ↑04 maja 2020, 13:04
a tu jest po prostu stekanie bez jakiegokolwiek luzu
już dajcie kurwa spokój z tym luzem aczytalne są te wysrywy
afterlight pisze: ↑04 maja 2020, 14:27
pewnie ledwo starcza siana na zycie biednemu to by najwyzej mogl 5 zloty dolozyc to wstyd no rozumiem (
nie miło
Krynew pisze: ↑04 maja 2020, 14:32
Przecież to książkowy przykład zasady "niekomeryjnosc też ma wartość komercyjną".
xd co
paluch to jest książkowy przykład tego co opisujesz, pierdoli jakieś farmazony o byciu antysystemowym, a jest kurwa gwiazdą popu. taki pikers ewidentnie kładzie lache na popularność i cały świat rapowy przez co furgonetki pieniędzy przejeżdzają mu przed domem bez wyładowywania ale on ma wyjebane no bo kładzie lache jak już wcześniej wspomniałem
Krynew pisze: ↑04 maja 2020, 14:32
I żeby nie było, niech są nagrywa z kim chce itd, ale on się czuje wywyzszony w chuj z tego powodu, beka
no ale to jest jednak coś godnego szacunku że wypierdala dużo hajsu w imie własnych zasad, bo przecież jakby brał te wszystkie fity to by był o wiele bardziej popularny
xd ale bengal type post mi wyszedł z tym pikersem żenada
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony