Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Szpaku chyba za dużo Popków w trakcie kwarantanny 
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Kurwa Szpaku najgorsze gówno, nie wiem jak ludzie dają radę go słuchać. To co odjebał białas dla mnie również zasługuje na osobny punkt jak nie powinno się robić #HOT16CHALLANGE (druga sprawa kim trzeba być żeby wierzyć w tą niewinność bonusa
).
Raper jakotako jak na ten moment najlepsza zwrotka i dodatkowo nominacja dla klocucha, który pokazał jak to powinno się zrobić ciach kilka godzin i nagrane i wykorzystanie sytuacji żeby pchać to dalej
A raperzy powinni uczyć się od klocucha luzu.
Zwrotka Solara też na propsie.
Dalej fajnie w takiej konwencji Vito no i ten cały Marcelin Bober (czy jak mu tam, pierwszy raz słyszę i zaskoczenie konwencją).
Kękę mimo że nie daje rady przesłuchać nowych utworów daje zwrotkę która coś ma ze starego kękiego.
Osobny props dla Norbiego że nagrał z luzem tak jak to powinno wyglądać
Raper jakotako jak na ten moment najlepsza zwrotka i dodatkowo nominacja dla klocucha, który pokazał jak to powinno się zrobić ciach kilka godzin i nagrane i wykorzystanie sytuacji żeby pchać to dalej
Zwrotka Solara też na propsie.
Dalej fajnie w takiej konwencji Vito no i ten cały Marcelin Bober (czy jak mu tam, pierwszy raz słyszę i zaskoczenie konwencją).
Kękę mimo że nie daje rady przesłuchać nowych utworów daje zwrotkę która coś ma ze starego kękiego.
Osobny props dla Norbiego że nagrał z luzem tak jak to powinno wyglądać
Co za debil
On serio mówi w ten sposób jak na stories, czy tylko się sili, żeby brzmieć jak zbir?
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Przez ostatnie 3 dni byłem wyjęty z życia i co za tym idzie z czytania forum ale dotarła do mnie wiadomość ze Koldi jest nominowany wiec ode mnie lecą
Pokaz im Korbi ze jesteś rappper tak jak w 2015 jak filipek był jebany
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- The Bitch Fucker
Nie rozumiem co mają w głowie ludzie, którzy upierają się, że hot16 MUSI być luźne, powtarzam LUŹNE, najlepiej w szlafroku i kapciach, bo jak nie to do kosza. Każdy interpretuje akcję po swojemu i wrzuca to, co uważa za stosowne. Absolutnie nie dziwi mnie to, że niektórzy wykorzystali ją jako możliwość zaprezentowania szerszej publice zwięzłej esencji swojego stylu.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
hot 16 musi być tak LUŹNE że aż powstały surowe zasady jak to musi wyglądać, ile osób może być na wideo, gdzie je nakręcić i jakich wtyczek można użyć. nie może być odstępstw od tego dekalogu żeby nie wyszło za mało luźno
o jak sie ciesze ze nigdy nie jaralem sie tym przyglupem 
Ja pierdole ta cała Kara to typowa Karyna i nominacje dla Nizioła czy Zbuka 
Kocham, pozdrawiam
całkiem fajne to, pierwszy raz w życiu ją słyszę tak btw
- ebismolarek
Kara props
- afterlight
nie no to co pikers pierdoli to jest jakas gruba przesada gada ze nie nagrywa bo jak popularni raperzy nagrają to ci mniej znani zginą w tłumie JAKI To kurwa ma zwiazek w ogole z czymkolwiek, to niech nie nagrywa w ogole rapu bo jest ten sam mechanizm
albo ze nie nagrywa bo oficjalnie pierdoli akcje charytatywne xd pewnie ledwo starcza siana na zycie biednemu to by najwyzej mogl 5 zloty dolozyc to wstyd no rozumiem
(
albo ze nie nagrywa bo oficjalnie pierdoli akcje charytatywne xd pewnie ledwo starcza siana na zycie biednemu to by najwyzej mogl 5 zloty dolozyc to wstyd no rozumiem
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 14:28 przez afterlight, łącznie zmieniany 1 raz.
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- przedszkolanek
Aron HBR, Nizioł, ZBUKU - ale plejada
Gun kara jaki uliczny sznyt 
Przecież to książkowy przykład zasady "niekomeryjnosc też ma wartość komercyjną". Gościu bazuje na tym jaki jest anty i poza układem i czerpie z tego profity, pan buntownik xDafterlight pisze: ↑04 maja 2020, 14:27 nie no to co pikers pierdoli to jest jakas gruba przesada gada ze nie nagrywa bo jak popularni raperzy nagrają to ci mniej znani zginą w tłumie JAKI To kurwa ma zwiazek w ogole z czymkolwiek, to niech nie nagrywa w ogole rapu bo jest ten sam mechanizm
albo ze nie nagrywa bo oficjalnie pierdoli akcje charytatywne xd pewnie ledwo starcza siana na zycie biednemu to by najwyzej mogl 5 zloty dolozyc to wstyd no rozumiem(
I żeby nie było, niech są nagrywa z kim chce itd, ale on się czuje wywyzszony w chuj z tego powodu, beka
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 14:33 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam