Spinache - Całkiem w porządku, uśmiechnąłem się przy podziękowaniu za nominację dla Danny'ego
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
ATZ - słaba akcja z odkurzonym trackiem, sam kawałek imo raczej na plus. Czekam na Mielona i Undę.
Spinache - Całkiem w porządku, uśmiechnąłem się przy podziękowaniu za nominację dla Danny'ego
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

kęke w miare spoko przynajmniej pozytywnie i bez napinki jak bedoes czy białas
podbijam alexego z jego wyborem, ale dodałbym jeszcze na czwarte miejsce norbiego, serio byc zjedzonym przez norbiego gratulacjepolskirap
podbijam alexego z jego wyborem, ale dodałbym jeszcze na czwarte miejsce norbiego, serio byc zjedzonym przez norbiego gratulacjepolskirap
Spinache najlepszy chyba póki co 
odpowiedź na nominację Miłego
jutro Mielzky nagrywa swoją 16
jutro Mielzky nagrywa swoją 16
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Word, typ ma flow które zjada te scenę a jakieś wyliczanie że zwrotka jest ze starym tekstem to bekaclockers pisze: ↑03 maja 2020, 23:40 ATZ co za flow. cała reszta to rzeczy poboczne. chłopak umie w tę grę i chuj, świetnie się tego słucha. na płytach będziemy go rozliczać z treści. za nominacje osobny props, czekanko na Unde bardzo![]()
Kiki bez podjazdu do szesnachy z poprzedniej edycji, ale jest ok.
E: Kiki też na wysokim poziomie chociaż oczywiście bez podjazdu do hot16 z poprzedniej edycji
- JoeyJoeJoe
mocarna argumentacja
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- zemsta1kadluba
Myślałem że Bedoes już na samym starcie wygrał w kategorii największa żenada cżelendżu ale miły mocny podjazd po puchar

mołpy są kozackie
- KillerCroc
Ale to jest świetnie, nie spodziewałem się czegoś takiego, nawet nie wiem kto to jest
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- fvntvsycool
niech ktoś nominuje Aviego please
- afterlight
ej kurwa spoko ten marceli
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- alis_springs
fajnie, że Marceli jest zauważany. śledzę jego twórczość od dawna i bardzo cieszy mnie to, że wreszcie jest dla niego szansa by nieco powiększyć grono słuchaczy
-
ksiazenieporzadek
https://youtu.be/s7Z75i_xYZg
Szpaku nominował kaza, ciekawe co wymyśli żeby nie nagrać xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szpaku nominował kaza, ciekawe co wymyśli żeby nie nagrać xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szpaku świetnie
props za wers na Pikersa
- mlodyrodzyn
Szpaku props, tylko rozkminiam jak to odbiegło od oryginalnego konceptu. Zamiast one shota jest pełno wtyczek, tune oraz cięć. U większości wygląda to tak, że gdyby dopisali drugą zwrotkę niczym by się to nie różniło od pełnoprawnego singla na album. Druga edycja łamie wszelkie zasady pierwszej, nawet jak ktoś zajebie się w czasie wciąż jest częścią drzewka. 
degustator rap gry
no racja z tym Pikersem, co track nawija wersy o tym, ze odmówił szpakowi, podjarany przy tym na maksa aż się oczka świecą, "dostałem propozycję od szpaka, ale nie słucham szpaka" na pytanie o fity z mejnstrimem.
I nigdy nic więcej. Puca w huj
Spoiler
1:38
cztery żubry i dwie kurwy
Szpaku nominował Koldiego, akurat kiedy przedwczoraj Koldi pisał na alc grupie, że "wyjebane w nagrywki jakieś na czelendze, jeszcze pod presją czasu, zjebane wideo jeszcze musi być. Wolę se poukładać jakiś bicok niż pisać jakieś wysrywy których wcale nie chce pisać i gdyby ktoś nie nominował mnie w jakimś zjebany łańcuszku to bym nigdy ich nie napisał. Będzie nominacja to się zrobi przelew od ALCMDZ i elo." 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
O Tedasa nominował, fajniutko.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
No jeśli go przerasta nagranie minutowego filmiku telefonem, to ma racje, niech nie nagrywaZephyr pisze: ↑04 maja 2020, 4:06 Szpaku nominował Koldiego, akurat kiedy przedwczoraj Koldi pisał na alc grupie, że "wyjebane w nagrywki jakieś na czelendze, jeszcze pod presją czasu, zjebane wideo jeszcze musi być. Wolę se poukładać jakiś bicok niż pisać jakieś wysrywy których wcale nie chce pisać i gdyby ktoś nie nominował mnie w jakimś zjebany łańcuszku to bym nigdy ich nie napisał. Będzie nominacja to się zrobi przelew od ALCMDZ i elo."![]()
Marceli Bober props, Szpaku
Kocham, pozdrawiam